Перейти до змісту

Залізничні квитки

_sergius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

постійно купляю квитки саме у Ківерцях - у наших корупція процвітає огогооооо. а там приїхав за годину до відкриття кас і купив що треба, хоча звісно купейні практично важко знайти, але з плацкартом легше стає набагато

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Надо ехать в Киев и там брать билеты. В Луцке - неискоренимая МАФИЯ!!! На днях мой приятель без проблем взял билеты на Симферополь и назад на середину июля, купе. Количество поездов в том направлении 10, и будет увеличиваться в зависимости от спроса.

Опубліковано

Количество поездов в том направлении 10, и будет увеличиваться в зависимости от спроса.

Звідки?

З Луцька один поїзд. А 4 состава, які курсують по тому маршруту.

Опубліковано

Надо ехать в Киев и там брать билеты. В Луцке - неискоренимая МАФИЯ!!! На днях мой приятель без проблем взял билеты на Симферополь и назад на середину июля, купе. Количество поездов в том направлении 10, и будет увеличиваться в зависимости от спроса.

подивись кількість поїздів між Києвом та Кримом і порівняй із нашим краєм де курсує лише один. врахуй ще що постійно бронюються пена частина квитків котрі регулярно виставляються у продаж по мірі наближення до дати виїзду. бронь для тих хто має їхати у відрядження, для потреба працівників залізниці і для корупції

Опубліковано

Вже згадувалось.

Та й з особистого досвіду помітив, що для реалізації через інтернет відразу доступні не всі місця. Тобто, мабуть, що діє певна квота.

бронь для тих хто має їхати у відрядження, для потреба працівників залізниці і для корупції

Оце ти точно підмітив.

Опубліковано

постійно купляю квитки саме у Ківерцях - у наших корупція процвітає огогооооо. а там приїхав за годину до відкриття кас і купив що треба, хоча звісно купейні практично важко знайти, але з плацкартом легше стає набагато

Дело не совсем в корупции. Луцк относится к Львоской ЖД, а Киверцы к Ровенской. Билеты выделяются както по хитрому(лимиты) на разные отделения(филиалы, не знаю как у железнодорожников оно называется) по разному. Поэтому в Луцке может быть 10 билетов а в Киверцах 100. Сам года три назад пришел за 45 суток, а билеты только плацкарт, боковые полки в разных вагонах. Я купил на всякий случай, поехал в Киверцы и там купил три билета в одно купе, две нижних и одну верхнюю, а свои сдал. Потерял гривен 10 на билетах + маршрутка туда-сюда + 3 часа времени.

Опубліковано

Луцк относится к Львоской ЖД, а Киверцы к Ровенской. Билеты выделяются както по хитрому(лимиты) на разные отделения(филиалы, не знаю как у железнодорожников оно называется) по разному.

Є рівненська дільниця, яка є складовою львівської залізниці. І Луцьк, і Ківерці входять саме до рівненської дільниці. Так що щодо організаційної структури все норм. На рахунок лімітів не в курсі. Але в будь-якому випадку переважна більшість пасажирів все рівно стартує з Луцька, тому й на ці каси має виділятись більшість квитків.

Опубліковано

Я не железнодорожник и ихних тонкостей не знаю;) Говорю как было. В прошлом году ездил машиной и в этом тоже планирую тоже.

Сам года три назад ... поехал в Киверцы и там купил ...

Блин, Андрей, а я думал что токо я такой хитрый :D

Дык :)

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Апну темко.

Опять таже хрень, что и в прошлом году. Знакомые брали билеты на Симферополь. Касса луцкого вокзала, 45 дней до поезда, восемь часов утра, первые в очереди - билетов нету вообще. Касирша предлагает ехать через Киев.

Опубліковано

а через е-квиток дивилися наявність місць? там же можна замовити і оплатити квиток, який потім лише треба буде обміняти в касі вокзалу

Опубліковано

Апну темко.

Опять таже хрень, что и в прошлом году. Знакомые брали билеты на Симферополь. Касса луцкого вокзала, 45 дней до поезда, восемь часов утра, первые в очереди - билетов нету вообще. Касирша предлагает ехать через Киев.

от і я думаю - куди діваються квитки???

Опубліковано

а через е-квиток дивилися наявність місць? там же можна замовити і оплатити квиток, який потім лише треба буде обміняти в касі вокзалу

справа в тому що за звичай останні рази квитків і в електронному варіанті не було - вони блокуються у базі Львівської заліхниці і все

Опубліковано

нема там квитків

Опубліковано

Недавно надо было узнать информацию по поезду Киев-Донецк(места,цены...)Звоню...говорят мол инфа платная приходите-получайте.Я конечно прозрел.Ну да ладно-потопал.Пришел и говорю так-то так-то.Тетенька берет стикер калякает пару слов и за это берет 3 гривны-ЭТО ЖЕ УМУ НЕ РАСТЯЖИМО ТОВАРИЩИ.Мало того что такая информация должна предоставляться бесплатно в телефоном режиме,так я еще должен валить в другой конец города что бы за буханку хлеба получить кусок бумажки(я еще наивный надеялся на распечатку на А4).Вот такой вот Гарри Поттер часть вторая с 5 мая на ДВД.

Опубліковано

я як купував рік назад в Луцьку на вокзалі - то квитки в касі були всього впродовж 5 хв: з 8.00 до 8.05. От так. В черзі біля кас люди стояли ще з вечора. Вихід є тільки один - домовлятися з працівниками вокзалу (як я і зробив).

Поїзд то іде на Південь всього 1 раз за добу, а квитки купують то всі (і в Ковелі і в Ківерцях, і в Рівно і т.д.) На літо потрібно в тому напрямку зо два потяги...

Опубліковано

Було трохи мороки,коли квитки продавалися за наявністю паспорта, але легше було їх придбати. А зараз на всіх напрямках працюють бригади перекупників і касири також цим займаються. Віват, теперешній владі!!!

Опубліковано

Недавно надо было узнать информацию по поезду Киев-Донецк(места,цены...)Звоню...говорят мол инфа платная приходите-получайте.Я конечно прозрел.Ну да ладно-потопал.Пришел и говорю так-то так-то.Тетенька берет стикер калякает пару слов и за это берет 3 гривны-ЭТО ЖЕ УМУ НЕ РАСТЯЖИМО ТОВАРИЩИ.Мало того что такая информация должна предоставляться бесплатно в телефоном режиме,так я еще должен валить в другой конец города что бы за буханку хлеба получить кусок бумажки(я еще наивный надеялся на распечатку на А4).Вот такой вот Гарри Поттер часть вторая с 5 мая на ДВД.

Деяку інфу можна почерпнути на сайті Укрзалізниці (наприклад той таки Київ-Юзовка - http://uz.gov.ua/index.php?m=info.info_posagiriv.cini_nayavnist&f=ScheduleOra.Place&lng=uk ), щоправда за її достовірність ніц сказати не можу.

Тепер таке. Бачив таку шнягу:

"З 17 січня 2011 року вартість залізничних квитків можна сплатити в будь-якому відділенні НАДРА БАНКУ. Нова послуга дозволяє клієнтам заощадити час, сплативши вартість квитків на поїзди, що курсують в усіх напрямках, в одній з найближчих кас НАДРА БАНКУ.

Для цього клієнту треба завітати до відділення банку, сплатити вартість квитка та отримати індивідуальний код. За індивідуальним кодом у будь-якій залізничній касі України пасажир отримує квиток на руки, пред’явивши документ, що засвідчує його особу." (не перевірено).

Ну і Пошта - http://www.ukrposhta.com/www/upost.nsf/%28documents%29/762671E474F1AB2AC225759F0043B8E8?OpenDocument&year=2009&month=04&

(Теж ніколи не користувався, не маю потреби).

Опубліковано

Було трохи мороки,коли квитки продавалися за наявністю паспорта, але легше було їх придбати. А зараз на всіх напрямках працюють бригади перекупників і касири також цим займаються. Віват, теперешній владі!!!

І де ці перекупи потім реалізовують свої квитки? Ви в Луцьку щось подібне бачили? Я ні.

Опубліковано

сьогодні в 9 годині ранку взяли два з Сімфорополя до Луцька (боковий плацкарт)

Опубліковано

Можливо, дурнувате запитання. Чому перевізниками не користуєтесь? ЧИ так багацько речей, що усі полки у вагоні забиваєте?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...