Перейти до змісту

Залізничні квитки

_sergius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Місцем цьогорічного відпочинку вибрав Крим. Знаючи квитковий ажіотаж на південні напрямки вирішив купляти їх наперед.

Квитки в продаж потрапляють за 45 діб до відправки потяга. Саме сьогодні й настав той момент. Пішов на залізничний вокзал... і повернувся ні з чим. Відповідь яку я почув мене трохи шокувала: "Що ж ви так пізно прийшли. Сьогодні в 8.00 квитки поступили в продаж і в 8.45 вже нічого не було. Залишились поодинокі місця в причепних вагонах."

Далі цікавіше. Перша ідея була все ж таки втратити день, але прийти завтра чим раніше і купити багатостраждальні квитки. Добре, що вирішив підстрахуватись і передзвонив знайомим. Відповідь добила: "Хоч квитків в продажу і немає ще, але і не буде ні завтра, ні післязавтра... Все давно продано. А в каси для реалізації потрапляє мінімум."

І відразу згадались мені часи, коли квитки реалізовувались лише при наявності документа і це унеможливлювало перепродаж. А відміна тієї постанови баригам як манна небесна.

Так що, всі хто збирається в подорож, майте на увазі, і відразу шукайте зв'язки. Все забуте добре повертається.

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

добро пожаловать а реальный мир....

Та ніби і не відривався від реальності. Напряги літом з квитками завжди. Але це вже закруто.

Опубліковано

Без проблем взялись билеты и в Крым, и из него. Ну пришёл в пол-восьмого к кассе, ну подождал до открытия, ну не дали два нижних в купе, ну подумаешь - взял одно верхнее для багажа и получил два нижних ;)

Опубліковано

якщо не критично переплатити на кільканадцять (десь 25 вроді) грн, можеш спробувати купити квитки онлайн, а потім по унікальному коду отримати в будь-якій касі

на сайті укрзалізниці є така послуга. і там є реальна кількість вільних квитків

Минулого року була темка - Богдан (от не знаю як на форумі зареєстрований) пішов купувать квиток в крим - сказали "нема"

при них дістав ноут, зайшов на цей сайт і показав що місця є. то касирша побичилася, але дивним дивом знайшла йому квитки

ще варіант - десь запроваджували послугу що квитки на поїзд можна було купити у основних відділеннях укрпошти.

чи довели його до пуття чи заглохло - не знаю

Опубліковано

Без проблем взялись билеты и в Крым, и из него. Ну пришёл в пол-восьмого к кассе, ну подождал до открытия, ну не дали два нижних в купе, ну подумаешь - взял одно верхнее для багажа и получил два нижних ;)

Ще багато залежиться від чисел на які беруться квитки.

якщо не критично переплатити на кільканадцять (десь 25 вроді) грн, можеш спробувати купити квитки онлайн, а потім по унікальному коду отримати в будь-якій касі

на сайті укрзалізниці є така послуга. і там є реальна кількість вільних квитків

Минулого року була темка - Богдан (от не знаю як на форумі зареєстрований) пішов купувать квиток в крим - сказали "нема"

при них дістав ноут, зайшов на цей сайт і показав що місця є. то касирша побичилася, але дивним дивом знайшла йому квитки

ще варіант - десь запроваджували послугу що квитки на поїзд можна було купити у основних відділеннях укрпошти.

чи довели його до пуття чи заглохло - не знаю

Читав я ту тему.

На e-kvytok я зареєстрований і там дивлюсь наявність місць, один раз навіть купляв через них. Сьогодні відразу перевірив наявність місць в онлайні, все аналогічно як і сказала касир.

Щодо продажу через Укрпошту, то дорого і незручно.

Опубліковано

Сьогодні о 8 ранку купували квитки в Сімферополь на 24 липня (якраз 45 днів) так от квитків в купейні вагони не було зразу, а в плацкартні було всього декілька

Опубліковано

Вчора купляв два квитки до Сімферополя на 30 червня і назад на 10 липня. Забрав практично останні в плацкартному вагоні.

Опубліковано

Я також тиждень назад брав на Крим білети - ажіотаж страшний. Сьогодні іду ввечері замовляти назад із Криму на Луцьк...

З Луцька іде 1-ин поїзд і не має місць вже майже за півтора місяці - а з Києва кождного дня по 6-ть поїздів іде і місць також вже не має на 1,5 міс наперед...

Опубліковано

квитків то нема а вагони будуть на половину пусті. Я раніше як їздив до знайомих в Москву скільки раз прийду квитків нема кажуть вибивали через знгайомих і т.д., а коли заходив у вагон не один раз траплялось що в вагоні їхало 4-5 чоловік. Один раз навіть їхав вдвох(друга була провідниця вагону :blush: ) В нашій державі все через одне місце робиться.

Опубліковано

Сьогодні о 8 ранку купували квитки в Сімферополь на 24 липня (якраз 45 днів) так от квитків в купейні вагони не було зразу, а в плацкартні було всього декілька

Теж хотів сьогодні взяти на 24-е число. Фіг там.

По попередній домовленості якимось дивним чудом завтра має бути 4 місця, плацкарти. Про купе сказали взагалі навіть не згадувати.

А в день отправления поезда - никто покупать не пробовал? ;)

Стрьомно. Якщо в тебе вже все заплановано, оплачено, а тут обломс...

Опубліковано

По попередній домовленості якимось дивним чудом завтра має бути 4 місця, плацкарти. Про купе сказали взагалі навіть не згадувати.

Теж недавно брала квитки і те саме розчарування - плацкарт. От мені цікаво, які "небожителі" їхатимуть в купе?

Опубліковано

Теж недавно брала квитки і те саме розчарування - плацкарт. От мені цікаво, які "небожителі" їхатимуть в купе?

Будеш мати нагоду прогулятись по вагонах і подивитись на "небожителів".

Взагалі ці черги, бариги і вічні проблеми з квитками влітку це пережитки совка. Для одних "вибраних" то не проблема, вирішується телефонним звінком. Інші бігають і займають черги. Цікаво а є перевіряючі, які, як говориться "не відходячи від каси", запитають куди пропали усі квитки?

Не знаю чого у Wizz Air немає рейсу Львів-Сімферополь, криза напевно. Але бронюючи квитки за 1-2 місяці там виходять досить пристойні ціни. Я думаю за 2-3 роки,під Євро, до нас прийдуть бюджетні авіакомпанії, може аеропорт в Луцьку відкриють і тоді цей "брєд" накінецьто закінчиться.

Опубліковано

Взагалі ці черги, бариги і вічні проблеми з квитками влітку це пережитки совка.

Це взагалі невідомо що вже. Квиткова барижня була успішно подолана запровадженням продажу квитків по паспортам, але розчерком пера якогось мудрили зверху все було повернуто у кам'яний вік. Мабуть, комусь це дуже добре гріє лапу.

Бо для простої людини взяти паспорта не викликало жодних труднощів. І навіть ті, хто вирішували через когось, спокійно давали документи і назад отримували їх разом із квитками, і ніяких проблем.

Опубліковано

А хто пояснить різницю в плацкарті за 160 грн та 120...

Можливо Н/Ф - це напівфірмовий...? :rolleyes:

Н/Ф - краще буде сказати "нефірмовий", принаймні так більше схоже на правду.

В реальності це звичайний старий вагон, який не проходив капремонту і не змінювалась внутрішня обшивка.

Перший є. Скоро думаю і купе буде :D

Опубліковано

Двічі пробував купувати в Сімферополь квитки у Луцьку і двічі говорили що немає. Кожного разу зразу їхав до Ківерець і спокійно купував. За логікою база даних на всіх станціях однакова але як бачите все залежить від персонала що відпускає дифіцитний товар

Опубліковано

Станція відправлення теж буде Ківерці, чи продають посадкові місця і з Луцька?

Луцьк ! Я купував квитки у дві сторони

Опубліковано

В Києві на вокзалі, розумно зробили: до комп'ютера підключено 2 монітора, в один дивиться касир, другий повернутий до клієнта і наявність квитків зразу видно... :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...