Перейти до змісту

Стук в задньому колесі (напевно)


Рекомендовані повідомлення

Через місяць після покупки з"явився стук, коли крутити підалі при нагрузці. Звук схожий на удар шатуна підалі об задню вилку. Трохи більше двох ударів на один повний оберт підалі, або чотири удари. Стукає незавжди, як момент попаде, можна зловити такий момент коли зовсім не стукає.

Виходить це звязано з положенням зірки відносно положення колеса при прикладенні нагрузці. Все розбирав, змазував, все без видимих пошкоджень. Було в когось таке?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була схожа фігня. Після покатушок по коліна в болоті в Гаразджі і автомийки почалося. Стукало коли сильно топтав педалі. Неритмічно. Переключив на найвищу передачу, підняв раму і покрутив педалі- стукало на початку розгону під час найбільших навантажень і слухав де саме джерело звуків, дійшов висновку шо то каретка (дуже сильно звук віддавав в раму). Заїхав на велозону. Ага, каретка. Подумав, тре поміняти. Думав десь 2 тижні :). Зараз вже не стукає. Хз, як прийшло так і пішло. Висновок: Кархером туда (в каретку) не лити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене теж час від часу легенько і ритмічно стукає каретка при середньму монотонному навантаженні. Починає стукати, добавляєш або збавляєш тиск - і стукіт пропадає. Дивно чому "помагає" збільшення тиску на педалі. :_31:

Розбирати поки що не пробував, оскільки стукає не дуже часто, хоча і напрягає іноді. Напором води ніколи не мив велика.

"кто виноват, и что делать?" :0026:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...