Перейти до змісту

PeopleNet знущається?

Рекомендовані повідомлення

З п"ятниці конкретно впала швидкість інету. Дотягувало до 2 мбіт, зараз навіть 0.5 не може. Супорт каже, що повідомлень про тех. несправності з Луцька не було. Це тільки в мене так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в баті Піплнет. незнаю, але порівнюючи десь місяць назад - то напевно швидкість і пінг трішки змінився. Але не набагато. Бувають спади сигналу - тоді починає лагати. Що тут скажеш - клієнтів стає більше - навантаження зростає. Жаль що трохи тарифи специфічні... в тарифі 777 мені явно не хватає мегабайт... якби десь за 100-120грн і в 2 рази більше метрів - напевно перейшов би до них. Так пока що мучусь на утелі за 60грн...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене вже другий тиждень швидкість в кілька разів менша :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знач завтра піду поцікавлюсь станом справ в сервіс-центр. Вже набридло міняти операторів 3дж інету: Інтертелеком - некльові тарифи, Утел - некльова швидкість, Піплнет - падлюкі.

П.С. Головна сторінка борди вантажилась 3хв. 35сек. ППЦ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба просто трохи часу, щоб народ згадував, який класний інет від фотакома був.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба просто трохи часу, щоб народ згадував, який класний інет від фотакома був.

Я і не знав, що Фотаком 3G давав.

П.С. Головна сторінка борди вантажилась 3хв. 35сек. ППЦ.

Постав налаштування в браузері аби показувало об*єм завантаження. Головна сторінка борди тягне мінімум 1,5+ Мб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я і не знав, що Фотаком 3G давав.

ну... він багато шо давав.

Нажаль, це мало хто пам"ятає...

2000 год, ISDN 64K - ні аднаво вапроса, сєрвіс на 12 із 10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну... він багато шо давав.

Нажаль, це мало хто пам"ятає...

2000 год, ISDN 64K  - ні аднаво вапроса, сєрвіс на 12 із 10.

Di, Фотаком дійсно є безліч причин згадувати добрим словом, от тільки зараз це не ця історія ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. Головна сторінка борди вантажилась 3хв. 35сек. ППЦ

А HandyCache юзаєш? 

Сам сиджу на піпл.неді, прога здорово економить трафік(~20%), ну і ріже багато реклами.

на борді бачу лише 1 банер ПП Експерт і все :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даааа, швидкість все ж впала :angry2: нема в Луцьку нормального безпровідного інтернету(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рівненська, р-н пластмасового. Нетарифіковане з'єднання.

480,16 Kбіт/сек, 58,61 КБайт/сек

(завантажено 2048 КБайт за 35 сек.)

470,56 Kбіт/сек, 57,44 КБайт/сек

(завантажено 2048 КБайт за 36 сек.)

485,85 Kбіт/сек, 59,31 КБайт/сек

(завантажено 2048 КБайт за 35 сек.)

Якщо порівняти з даними піврічної давності, то видно що чим далі від базових, тим швидкість менша. КО. При чому про якесь суттєве зменшення швидкості взагалі говорити не можу.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу зауважити, що в Луцьку не тільки нормального бездротового інету немає, але й взагалі немає нормального інету(саме для мене). Живу в приватному секторі - ніодна падлюка не тяне до нас виділену лінію А з Укртелекомом проблеми бо лінія їм не підходить, а нову ждемо уже 4 рік... От так от....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Chopa, підтримую!

Користувався піплнетом 777, спочатку швидкість була 1,2 Мбіта, через кілька місяців стала максимум 0,5.

Крім того, що у цьому пакеті трафік ділиться рівномірно по дням, є ще такі граблі, про які ніде не вказано:

Наприклад: Я не користувався інтернетом весь день, в 23.30 я підключився і використав до 00.00 наприклад 200 мбайт з 230 Мб. Якщо я не відключусь до 00.00 то ці мегабайти мені віднімають за наступний день, а не за той в якому я підключився. Тобто після 00.00 я буду мати 30 пакетних Мб на цю добу. Ось такий от бред. Хоч би попереджали про це чи десь написали. Я б роутер налаштував на відключення від інету в 23:59:59 і додзвон. Конект як правило стабільний і тримається від сесії до сесії рівно 24 години. Але пора розширяти мережу.

Відключився від піплів, взяв Утел. З 1 квітня інтернет став таким, що неможливо користуватись. За 2 місяці реально покористувався нормально інтернетом 5 днів. Звернення в підтримку і скарги не допомогли. Відключився. Таким лайном ще в житті не доводилось користуватись. Діалап 56к працює набагато краще.

Наразі користуюсь Інтертелекомом. Все ніби добре, швидкість 0,8-1,2 Мбіта, цілком влаштовує. Але спостерігається постійне пропадання інтернету на кілька хвилин. Спочатку думав може проблема в модемі. Змінив 3 штуки, все те саме. Але на відміну від Утела тут питання вирішуються, але лише в робочий час. Зателефонував сьогодні, зєднали з інженером, через 15 хв інтернет з'явився.

Залишаються, ще МТС Коннект - дорого, СДМА Україна - не користувався, але ця компанія мені не внушає довіру, та Датагруп - потрібне специфічне обладнання (яке потім нікуди не подінеш) і неякісна підтримка, яка не хоче вирішувати проблеми, а намагається спорити з абонентом. (були проблеми з пропаданням пакетів, зависанням свіча та з ДНС, які вирішувались від тижня до кількох місяців)

Не знаю, в чому причина відсутності якості практично в усіх операторів зв'язку, мабуть людський фактор. Такий у наших людей менталітет - коли вказуєш на недоліки, то вони або спригують або намагаються довести свою правоту. А в власників - вклавши гроші, якомога швидше їх відбити і зняти касу, не думаючи про якість цих послуг. Принцип "клієнт завжди правий" у нас не працює. Думаю ще має місце і оплата праці, працівники отримують невисоку зарплату і нізащо не відповідають, не бояться втратити роботу.

Угоди усі укладаються з фізичними особами без вказання конкретної гарантованої швидкості - це вже насторожує, оператор може надавати неякісні послуги і не відповідати за це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі користуюсь Інтертелекомом. Все ніби добре, швидкість 0,8-1,2 Мбіта, цілком влаштовує. Але спостерігається постійне пропадання інтернету на кілька хвилин. Спочатку думав може проблема в модемі. Змінив 3 штуки, все те саме. Але на відміну від Утела тут питання вирішуються, але лише в робочий час. Зателефонував сьогодні, зєднали з інженером, через 15 хв інтернет з'явився.
Знаю навпаки, людей які спригнули з Інтертелекому на Київстар 3Ж і довольні звязком. А ще знаю що в Інтертелекому дуже хамовита підтримка.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю на рахунок хамовитої підтримки, поки що мені ніхто не хамив. Радує те, що є можливість спілкування з живими інженерами і взагалі є якась реакція. В Утела наприклад третій місяць на усі заявки відповідь "Наші фахівці працюють над даним питанням", тех відділ недає більш ніякої інформації щодо термінів вирішення проблем, і взагалі ця компанія пропонує звертатись письмово, на інформаційній лінії ніякої інформації немає, з технічними спецами поговорити не можливо. І крім того нагло брешуть, що шейпу немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оп, сьогодні здається пілнетовці роздуплились чи шось там десь "підпаяли". Короче знову вернувся на свої 1-1.5 мбіта. Може якісь трабли на базовій станції були, хз, в ЦОК так і не вийшло попасти-розпитати. Далі: Про хамло в ІнтерТелеКомі +1! Дурних і лишніх питань не задавав, вів себе культурно, натомість чекав "прошивки" модема 40 хвилин, 20 із яких він трандів з кимось по телефону (зовсім не по робочих питаннях). Вобшем - некрасіво. Хоча забив на ІТК через не зовсім зручні тарифи і трохи нестабільну роботу. Утел мав можливість поюзати, прикольно, але повільніше мінімум на 500кбіт. Якби не оцей тижневий упадок швидкостей то Піплнет вважав би найшвидшим (між Утел, ІТК, і Піпл) в себе на районі (балка).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок інету Піплнета... А є в них якийсь тариф наприклад щоб за гривень 120-150 було десь так 10-15гіг ? бо я так бачу в них тариф аоб 77грн або 300грн ( безліміт) ))) Нема якогось плавного переходу як це роблять інші оператори.

Кстаті скільки буде коштувати в інтертелекомівців наприклад 10-15ГБ трафіку або безліміт ? І модем від Піплнета підходить до інтертелекома, так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І модем від Піплнета підходить до інтертелекома, так?

Так, обидва оператори працюють з стандартом СДМА 800. Інша штука в тому що Піплнет дає СІМ-карту з СДМА номером (Утел теж дає), а Інтертелеком чомусь ні. Тупо вшивають номер в тільце модему. Прошивка до речі не безоплатна - в ІТК здається 20грн, Піплнет же не має (мб вже має) свого сервіс центру де можна вшивати номери, а посилають в такий собі магазинчик 3G Місто біля фуршету, де цю послугу роблять за 40грн (теж хамовитий персонал, до речі). А так як в моєму модемі (Novatel U-720) нема відділу для сімки мені приходиться попадати на бабки при прошивці кожен раз як хочеться змінити оператора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також модем без сімки і вшивали в 3G Місто. Вроді нічого хамовитого не побачив і не почув скільки разів туди приходили, а навпаки досить нормально відносились. Незнаю як нарахунок перешивання номера, але коли ми брали Піплнет і модем то за прошивку здається нічого не платили. Тарифи в ІТК не зовсім радують якшо чесно а піплнет на фоні усіх СДМА і Зджі(Утел) операторів виглядає найпривабливішим як на мене...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вул. Рівненська, р-н "Іскри"

Біт за секунду - 768 Кбіт/сек

Ваша швидкість - 877,15 Kбіт/сек, 107,07 КБайт/сек

(завантажено 2048 КБайт за 19 сек.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

Не користуюсь Піплнетом близько трьох місяців. Постійно десь пропадав трафік - навіть коли заходила в інтернет на кілька хвилин, а перевірити скільки Мб використала не можна було, бо сервісні смс не відправлялися останні місяці користування Піплнетом. Служба підтримки толком нічого сказати не могла, в них була заготована одна фраза - у вас заборгованість, треба поповнити рахунок. Щодо того, чого не працює служба відправки смс, що дозволяють слідкувати за трафіком, - протягом одного дня в різних операторів було три версії - 1) мій модем не підтримує таких функцій (то нічого, що рік перед тим підтримував), 2) в них проблеми, які вирішуються; 3) в мене заборгованість, яку треба погасити (раніше і при заборгованості відправлялися). Постійні втрати трафіку і небажання служби підтримки мені допомогти у вирішенні проблеми привели до прощання з даним оператором.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора відключився - шукав тариф без абонплати. Піпли не змогли нічого запропонувати. Тому інтернтелеком перешив в куплений в піплів ZTE8210 під "3G Адреналін" (9 коп./МБ без щомісячної абонплати).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я фигею! И что, они даже хуже датагрупа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Di, нє. Вони гірше Газпрома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажiть менi пожалуста,щоб до Пiплнет пiдключитися,що для цього треба???Самому можна пiдключитися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...