Перейти до змісту

XC Знесіння 2010


westsiderlviv

Рекомендовані повідомлення

editpreviewu.jpg

Положення про змагання з крос-кантрі «Знесіння 2010»

1. Загальні положення

Змагання проводяться з метою пропаганди активного відпочинку серед населення, зокрема на велосипеді, як одному з найкращих засобів для фізичного розвитку людини та пізнання навколишнього світу.

Організаторами імпрези є ГО «Львівський Велоклуб»

2. Місце і час проведення.

Місце проведення перегонів - регіональний ландшафтний парк «Знесіння». Місце старту та фінішу – кінець вулиці Олекси Довбуша, на галявині за інформаційно-освітнім центром парку «Знесіння». Початок імпрези о 10-00.

3. Категорії учасників (-ць):

1. Експерти

2. Початківці

3. Леді

Учасники перегонів можуть обирати категорію “експерти” або “початківці” на власний розсуд, відповідно до своєї підготовки, амбіцій або ж уподобань стосовно траси. Учасниці виступають в категорії “леді”.

Змагання проводяться за участі не менше 5 осіб в категорії.

4. Траса змагань.

Траса змагань відрізняється за складністю технічних елементів, набором висоти та довжиною залежно від обраної учасниками (-цями) категорії.

Траса категорії “експерти” має довжину 6,2 км, набір висоти близько 212 м на колі та містить найбільше технічних елементів.

Траса категорії “початківці” має довжину 3 км, набір висоти близько 60 м на колі та є суттєво простішою.

Траса категорії “леді” майже повністю повторює трасу попередньої категорії, однак дещо технічно та фізично спрощена. Довжина її 2,4 км, набір висоти на колі 53 м.

Траса змагань є замкнутою, таким чином місце старту є одночасно місцем фінішу.

Траса змагань розмічається в день перегонів стрічкою, кольоровими позначками та іншими знаками.

5. Порядок проходження дистанції.

На проходження дистанції учасникам надається 1 год 30 хв, учасницям - 45 хв. Переможцем вважається учасник (-ця), який подолав найбільшу кількість кіл за відведений час. При рівній кількості кіл перевагу отримує той, хто проїхав n кіл найшвидше. За цим же принципом розташовуються у підсумковому протоколі решта учасників (-ць). Учасник (-ця), який знаходиться на дистанції після закінчення відведеного часу, може завершити коло, і воно зарахується.

Учасники (-ці) змагань долають трасу в заданому напрямку та відповідно до маркування. Зрізання траси забороняється та загрожує штрафами або дискваліфікацією.

Учасники (-ці) змагання зобовязані прикріпити стартовий номер на кермо велосипеда.

Дозволяється ремонт (лише за межами траси) або заміна несправного велосипеду, при цьому учасник (-ця) зобов’язаний перенести на нього стартовий номер.

6. Допуск до участі в змаганнях.

До участі в змаганнях допускаються особи віком від 16 років (особи віком до 18 років зобовязані надати письмовий дозвіл батьків на участь в перегонах) на справних велосипедах. Наявність шолому обов’язкова!

Кожний учасник (-ця) перегонів своїм підписом засвідчує, що ознайомлений з цим Положенням та несе власну відповідальність за можливе пошкодження майна чи здоров’я під час змагання.

7. Порядок реєстрації та старту учасників (-ць).

Попередня реєстрація здійснюється в темі «Знесіння 2010» на http://velomax.lviv.ua/forum, розділ Імпрези, bikeportal.org.ua, інших інтернет-ресурсах, де розміщене дане Положення або через електронну пошту [email protected]. Попередня реєстрація закінчується о 12-00 5 червня. Для реєстрації необхідно вказати Імя, Прізвище, Нікнейм (не обовязково), місто, рік народження та категорію, в якій бажаєте прийняти участь. При реєстрації необхідно пред'явити паспорт або інший документ, що посвідчує особу.

Реєстрація учасників відбудеться в день перегонів на місці старту, з 10-00 до 11-00.

Першими стартують учасниці о 11-00, наступними учасники категорії «початківці» о 12-30, останніми о 14-30 стартують учасники категорії «експерти».

Час старту може корегуватись залежно від фінішу учасників (-ць) попередніх категорій.

Учасники (-ці) шикуються на старті згідно результатів жеребкування між попередньо зареєстрованими учасниками (-цями). Учасники (-ці), що не зареєструвалися попередньо, шикуються згідно порядку реєстрації після попередньо зареєстрованих учасників (-ць).

8. Стартові внески.

Стартовий внесок становить 25 грн. Для учасників з інших областей внесок відсутній.

Внески не повертаються!

9. Результати перегонів.

Оголошення призерів (перших 6 місць) відбудеться одразу після фінішу останньої категорії. Оголошення повного підсумкового протоколу буде здійснено на http://velomax.lviv.ua/forum, розділ Імпрези.

P.s.Попередня реєстрація можлива в цій же темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і, що скажете, велогромадо?

Змагань та пропозицій посипалось, що з дому можуть вигнати... :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і, що скажете, велогромадо?

Змагань та пропозицій посипалось, що з дому можуть вигнати... :D :D :D

Прям в точку! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про трасу

Перегони пройдуть в парку «Знесіння», який знахордиться в самому серці Львова, його історичному центрі. Холмистий рельєф, велика кількість ярів, горбів, стежок, розкиданих та прокладених в хаотичному порядку та покручених під неймовірними кутами дозволяють створити технічну і цікаву крос-кантрійну трасу. А якщо додати чудові панорами на центр міста з одного боку парку та мікрорайони з околицями - з іншого, можливість відстежити суперників навіть на значній відстані, завжди чудову львівську погоду ;) та значну кількість глядачів (вимушених в тому числі, тим яскравішими будуть їх емоції ))), то така траса мабуть стане привабливою і в масштабах всієї України.

І така траса існує.

Траса для «Леді». Набір висоти 53 м, довжина 2,4 км, трек http://www.gpsies.com/map.do?fileId=owtrqmnvwdjadudr . Фактично це спрощена траса «Початківців». Було виключено кілька різких підйомів та крутих спусків, натомість дівчата отримали «тягунець» (довгий підйом). Парочка спусків з входом у поворот, прямий швидкісний спуск, а далі не складна, але дуже цікава ділянка, так звана «Кайзерстежка», яку безумовно оцінять всі категорії гонщиків. На ній можна розслабитись та отримувати задоволення від плавних поворотів з постійним рухом вверх-вниз . Перед фінішем кілька технічних ділянок, на яких треба бути обережним навіть «Експертам».

Траса для «Початківців». Набір висоти 60 м, довжина 3 км, трек http://www.gpsies.com/map.do?fileId=qbijckwzttwvldfq . На 80% повторює трасу для дівчат плюс вже згадані «торчки» (різкі підйоми), «вертольотик» (рів або яма) та особливо цікавий спуск в рів з різким поворотом та наступним підйомом.

Траса для «Експертів». Набір висоти 212 м, довжина 6,2 км, трек http://www.gpsies.com/map.do?fileId=suuwzjkeacnbusai Тут найцікавіше :).

Деякі відгуки про трасу «Експертів»

«на Знесінні по жипиесу НЕ їдеться - стільки крутих поворотів по дрібним стежкам, це просто ппц. Я не кажу, траса погана, я кажу - траса ппц. Всякі там Вульки ХСО ховаються. Більш технічно і фізично складної ще не бачив. Раджу всім, хто в еліті, проїхати оглядове коло, щоб не було неприємних сюрпризів в гоночному запалі», E-One

«це типу той підйом від старознесенської? він дійсно трохи пульс заганяє, особливо в самому кінці. Кайфезний апхіл», JeD

«Трасса для экспертов - "Вам мало не покажется"», Leonid

«Пробігся сьогодні по трасі Знесіння, враження: пі ... пі .... пі

Народ, готуйте потужні гальма ... задні», spirit

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

westsiderlviv, заінтригував :)

Я маю трохи інші плани на вихідні, але може вдасьться вирватись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Експерти (1:30:00)

1 - (48) - Обаранець Назарій --------- 0:20:20 - 0:41:24 - 1:02:18 - 1:23:13 - 1:44:16

2 - (38) - Гутлебет Ференц ------------ 0:20:19 - 0:41:25 - 1:02:17 - 1:23:12 - 1:45:33

3 - (24) - Тимцо Юрій ------------------ 0:20:43 - 0:41:27 - 1:02:20 - 1:23:41 - 1:46:15

4 - (36) - Стегура Василь -------------- 0:20:30 - 0:41:53 - 1:04:39 - 1:28:50 - 1:53:40

5 - (8) - Музичук Леонід ------------- 0:20:46 - 0:43:14 - 1:06:29 - 1:30:32

6 - (14) - Шевельов Микола ---------- 0:21:54 - 0:44:55 - 1:08:11 - 1:31:45

...

9 - (10) - Нікітін Олексій ------------- 0:23:27 - 0:49:10 - 1:16:02 - 1:44:15

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тимцо молодец, в воскресенье приехал из Киева с чемпионата Украины по КК, где занял третье место

и сразу поехал во Львов где тоже занял третье место. Ветераны дают результаты! Молодежь подтягивайся!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Количество аматоров в этом году намекает, что молодежь таки подтягивается :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Количество аматоров в этом году намекает, что молодежь таки подтягивается :)

в процесі так би мовити oh-yeah.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...