Перейти до змісту

kicked and banned

Gam3R

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Играю на серваке и по раз 10-20 на день меня дисконектит и я перезахожу и снова играю ...... потом через минут 2 или 30 (как когда) меня снова дисконектит и пишет ето !! Самое интересное што тока меня в клубе так дисконектит , больше никого!!!

Опубліковано

Процитую класика "ах**еть дайте две!"

Мене вже хтот банить додумався :smile-zachot:

Бл* понавидавали нубам прав і банять на ліво і на право всіх хто грає краще за них

Мені прям премію пора видавать як главному Настрадамусу, я ж попереджав що до цього дограєтесь !!!

Опубліковано

Бл* понавидавали нубам прав і банять на ліво і на право всіх хто грає краще за них

Мені прям премію пора видавать як главному Настрадамусу, я ж попереджав що до цього дограєтесь !!!

похоже нато шо тут беспредел начинаетса

Опубліковано

А ти прав = ) , некуй всяким нубам било права админовские видавать ))

Опубліковано

та я й не говою шо ти )))

ЗЫ. Если мона сотрите з Форума логин agent , ато я не могу ним писать месиджи + забил пароль к нему )))

Опубліковано

ППЦ народ воще страх тіряє

Мені вішать сліпоту під час того як я навіть граю під своїм ніком, апупєть мона.

Настрій воще зіпсували.

• Адміністратори
Опубліковано
amx_blind [DZ]Silia

)))))))))))))))))))))))))))))))

Не було такого.

2 силя: мож ти свого завалив і тобі таке покарання зробили?

Опубліковано

кстаті, справді існує така штука.

якшо валиш свого у нього кидає вибір - слепнути разок ТК, десяток раз, осліпити і т.д.

може так тебе засліпили Сіля. а?

Опубліковано

по моєму можна наказувати за весь минулий раунд.

В общем забудь і тепер якщо без убійства своїх тебе заблайндядь тоді кричи знов )

Опубліковано

за какой чьорт меня в 19.00 кикали с варкрафт серва меня интересует кто и за што?

не ужели я стал ЧИТЕРом?

мой ник Beluy_40a

Опубліковано

ні я не погоджусь

якесь прищате дитя буде мене банити від нема чого робити? ну то треба йому розказать як жити "по понятіям"

як взнати хто виставив бан?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...