Перейти до змісту

Хто і як буде св'яткувти Новий Рік

snight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Вдвох з дружиною їдемо у приватний готель в карпатах. Новорічне паті, коні з санями, салют.... потім лижи/санки/снігоходи...

З.І. Якшо звичайно сніг випаде, а то получиться велика лажа :)

а якшо не випаде, то дощ\болото по коліна\сиро...

:D шото погода не сприяє Карпатам ((

бачив репатажик по ТВ, в Альпах тоже попа... все стоїть...

а Зефір раптом не знаєш?... :)

не знаю....

взнати?????

Опубліковано

Шо ви там будете робити в Заболотті? Ребята ну ви даєте, чи то в Луцьку набридло чи шо

Опубліковано

Або відбувається щось дивне, або їм заплатили стільки у "владиному дворі", що вони були не в силах відмовитись.

Зараз багато що вирішується через гроші

Опубліковано

На Севере буду, в Ярославле.

С девушкой вдвоем :blink:

Были варианты с ребятами, но.... пора уже выростать из стереотипом, что НГ - это тотальная пьянка.

Не хочу.

Одно радует, уже 29-го утром буду в Москве, пересекусь с товарищем на Таганке, погуляем по Арбату, и.....voila :ok: Happy New Year :D

Опубліковано
Або відбувається щось дивне, або їм заплатили стільки у "владиному дворі", що вони були не в силах відмовитись.

АХА.... А ТИ ЖИВЕШ ДУХОМ СВЯТИМ??

))

Опубліковано

а які цікаві конкурси чи ігри можна замутить на Новий Рік? Шоб весело було, а не як це часто буває: всі напилися і полягали спати в свої улюблені салати:lol:

Опубліковано

АХА.... А ТИ ЖИВЕШ ДУХОМ СВЯТИМ??

))

Я ж не кажу що це погано. навпаки я одобрюю якщо люди чесно(!!) крутяться і заробляють свій капітал....

Опубліковано

Колись новий рік було найкращим святом в році - ялинка, погода, канікули, утрєнікі, подарунки, фільми, навіть реклама...

А зараз - СЕСІЯ, ніяких канікул, ідіотська підготовка до величезної зовсім непотрібної п'янки, ніякої ялинки, тєлік подивитися нема коли, всі гроші ідуть на п'янку і подарунки (якшо дарю)... Карочє аблом. Ніякого кайфу, свято перетворилось на чергову п'янку, яка нічим не відрізняється від інших. Мені зараз навіть більше подобається Різдво - обов'язково залишаєся дома з батьками, якщо п'єш, то не для того шоб напитись, можна подивитись фльми про Сантаклауса - згадується дитинство. Ех...

Опубліковано

Щоб простої пянки не було подумай над тим, як можна весело провести час зібравшись всім друзям разом. Хіба таке часто буває? Ні...

Не будь сірою масою, яка загубиться десь між олів'є і ковбаскою. Пропонуй як ти хотів би проводити свято, пропонуй способи розваг, ігри... є безліч способів, як можна зробити із звичайної "обжираловки", щось несхоже і цікаве.

Головне цього хотіти!!!

Але якщо тобі побарабану, то сумувати за справжнім святом ТОБІ прийдеться ще дуже довго.

Опубліковано
Колись новий рік було найкращим святом в році - ялинка, погода, канікули, утрєнікі, подарунки, фільми, навіть реклама...

А зараз - СЕСІЯ, ніяких канікул, ідіотська підготовка до величезної зовсім непотрібної п'янки, ніякої ялинки, тєлік подивитися нема коли, всі гроші ідуть на п'янку і подарунки (якшо дарю)... Карочє аблом. Ніякого кайфу, свято перетворилось на чергову п'янку, яка нічим не відрізняється від інших. Мені зараз навіть більше подобається Різдво - обов'язково залишаєся дома з батьками, якщо п'єш, то не для того шоб напитись, можна подивитись фльми про Сантаклауса - згадується дитинство. Ех...

:):)

Сто пудів....

А ще ця суматоха...Усім все треба до Нового року...І тобі також :)

І починаєш у передноворічний тиждень перетворюватись у "свадєбную лошадь: вся голова в цвєтах, а жопа (сорі за слівце) в милі..."

Одним словом вєсєлуха... :):blink:

Доречі про конкурси....

Що памятаю з минулого року...Писали бажання на папірцях (кожен), скидували в шапку й витягали...

Друзі такі в мене креативні, то ми повеселилися... :D Памятаю, як з сусідами знайомилася та цілувалася :hug: ось....

Опубліковано
Кульно ж було сусідам....

=)))) Дивно ж буде святкувати мені НР з моєю дівчиною і її Батьками.....

нычого....

я колись так святкував.....

з дывчиною зустрычались.... потым розыйшлись.... потим зустрилчали новий рик в неи дома, я, вона ы ыы батьки... нычого... знов почали зустричатись.... )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...