Перейти до змісту

Невже такі маштаби ?

Davids

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні, до мене зателефонував невідомий чоловік на мобільний. Сказав, що робили моніторинг на вул. Відродження дзвінків. Це відбувалось 16 квітня. По його словам, в той день в якомусь банку відбулась крадіжка, звісно на вул. Відродження.

Хоче зі мною зустрітись і поговорити, чи я нічого небачив. Мені часу нешкода, та і небоюсь. Цікаво, просто цікаво, невже через якусь крадіжку трясуть всіх людей, що телефонували в той день в р-ні відродження? Щото тут нечисте, або абсолютно нелогічне ))

Хто що чув про крадіжку ? )) Ато я навчаюсь в Львові і те що робиться в Луцьку, мені взагалі невідомо )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні, до мене зателефонував невідомий чоловік на мобільний. Сказав, що робили моніторинг на вул. Відродження дзвінків. Це відбувалось 16 квітня. По його словам, в той день в якомусь банку відбулась крадіжка, звісно на вул. Відродження.

Може трохи не в тему, але десь так років 3 назад до мого знайомого подзвонили і ввічливо попросили зявитись на Грибоєдова, по схожій причині (десь там де він ішов і говорив по телефону була знайдена новонароджена дитина). Ну він і зайшов до них - якісь фотографії показували ну як там в них по протоколу... а заодно вирішили перевірити imei телефону...

Ось так від грибоэдова він вийшов вже без мобіьного. Конфіскували. Крадений виявився. А 1000гривень жалко  :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну и? В чем новизна? Ну есть у наших органов парочка апаратов, которые слушают нужные мобилы. Да и оператор без проблем даст им инфу какие номера регались на такой-то БС-ке... Ниче сверхсложного нету тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ниче сверхсложного нету тут.

Цікаво інше.. За яким критерієм вибрали саме топікстартера із тисяч людей, що в той день висіли на тій БС (район-то людний)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може, всіх по списку, які реєструвались на ближніх БС приблизно в час крадіжки? Думаю, людей 200-600 макс. буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там стільки в той час тільки на маршрутках проїхало. А поряд ринок, кілька банків, Імідж, готель, Колібріс, стоянка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мова про пограбування - там питання 1-10хв.

А, може, і по іншому питанню виманюють Девідса :) Мусора ще не такі комбінації придумують :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись подібна історія трапилась з моїм шефом, який вирішив попити з друзями пивка.

Подзвонили з органів і сказали, що тоді то і тоді, в такий то час, в такому то місці їхні мобільні телефони були зареєстровані в мережі. Неподалік трапилась якась подія і розшукувались свідки. Всіх опитали по телефону, а одного викликали до себе.

В умовах технічного прогресу це по ходу дуже дієвий спосіб. Тим більше коли добровільно свідків не знайдеш вдень з вогнем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мого знайомого також викликали по схожому питанню на Грибоєдова. Тоді якась машина збила пішохода, шукали водія. Він якраз приблизно в той час проїзджав Володимирською.

Тобто у "відповідних органів" є технічна можливість відслідковувати мобільні телефони. Але цю можливість вони аж ніяк не хочуть застосовувати для пошуку крадених апаратів. Вигідно щоб крали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто не завжди ціль виправдовує засоби. Смисла тратити ресур на пошук апаратика за 100грн? А от коли апарати дорогі, то шукають і дуже легко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто не завжди ціль виправдовує засоби. Смисла тратити ресур на пошук апаратика за 100грн? А от коли апарати дорогі, то шукають і дуже легко.

а я думал что милиция охраняет фсех, в независимости от кошелька....

где-то я ошибся....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я думал что милиция охраняет фсех, в независимости от кошелька....

где-то я ошибся....

угу, зайдет какой-нить борж в милицию с жалобой меня вчера не за что побили хулиганы какие-то...

еще от ментов получит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю... Коли пограбували бар поряд з моїм будинком - міліціонер приходив особисто до мене додому і брав свідчення в письмовій формі.

А коли у мене мобільний телефон вкрали, то після дзвінка в міліцію, їхній представник приходив до мене додому і брав пояснення в письмовій формі.

...телефон правда так і не знайшли, хоч і пройшло вже більше 2-х років. Про пограбування бару - не знаю як там розслідування завершилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ниче сверхсложного нету тут.

Цікаво інше.. За яким критерієм вибрали саме топікстартера із тисяч людей, що в той день висіли на тій БС (район-то людний)?

Я веду мову не про оприділення мого апарату в мережі, а про те, що написав SunSeth. Мене цікавить, чи трясуть всіх (біля 1000 ) людей, чи методом тику?

Якщо мова про пограбування - там питання 1-10хв.

А, може, і по іншому питанню виманюють Девідса :) Мусора ще не такі комбінації придумують :)

Так от я і питаю, чи ніхто незнає про "пограбування"? Я навчаюсь у Львові, відповідно там і живу... в Луцьку лише на вихідних. І що робиться в Луцьку я взагалі незнаю!

Виманювати мене немає за що) Але піду, побесідую... аж самому цікаво, що він мені притикне )

Завтра перезвоню на той номер, що мене сьогодні турбував і поговорю більш суттєвіше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь є темка, що вночі обчистили банкомат: зайшли в кімнату, заклеїли вікна чорною плівкою з написом "ремонт" і взламали.

Мабуть моніторять тих, хто був в тому районі в той час і дзвонив чи смсив. Думаю в той час не багато людей не спало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Davids

Цікаво інше, для чого дьоргають тебе якщо ти був у Львові, а може ти був на Відродження за пару днів до пограбування чи в той самий день, а потім поїхав у Львів, от менти і вичисляють "зальотних" які перемістились в інші міста після пограбування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь є темка, що вночі обчистили банкомат: зайшли в кімнату, заклеїли вікна чорною плівкою з написом "ремонт" і взламали.

Мабуть моніторять тих, хто був в тому районі в той час і дзвонив чи смсив. Думаю в той час не багато людей не спало.

Це було десь на минулому тижні, а Davids пише:

Це відбувалось 16 квітня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Davids

Цікаво інше, для чого дьоргають тебе якщо ти був у Львові, а може ти був на Відродження за пару днів до пограбування чи в той самий день, а потім поїхав у Львів, от менти і вичисляють "зальотних" які перемістились в інші міста після пограбування.

16 квітня це неділя. Тоді я був в Луцьку, але не цілий день... Цікаво те, що коли я сказав що навчаюсь у Львові, він здивувався цьому.

Якщо я і був на відродження, то проїздом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Афтар, ти точно впевнений, що мова йшла про квітень? Для довідки: зараз травень.

ЗІ. 16.04 - пт.

16.05 - нд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Висновок: ідеш "на діло" - вимикай мобілу! :) Цікаво, а CDMA так само можуть пасти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не "вимикай мобілу", а виймай з неї батарею. :) Є дитячі Walkie-Talkie - метрів 100-300 хватить для переговорів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пейджер-джан никто не отменял

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя прав. я вже десь колись писав - мобілу (вимкнуту) з акуумом мона слухати. Казали компетентні люди з органів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу. А если в ней встроенная камера есть - ещё и видео можно смотреть ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...