keepo Опубліковано 28 Травня, 2010 в 06:21 #26 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 06:21 Да пойми же, что тест - образный и показательный. та нікуя він не показательний. Якщо вже влізти в образність, то білі гравці це учасники руху (і авто, і велосипедисти, і пішоходи). Відповідно за ними і слідкуєш, а ведмеді з місячною походкою це дівчата в мініспідницях обабіч дороги Справа не в тому, що велосипедистів не помічають, а в тому, що їх не рахують повноцінними учасниками руху (з даного тесту, їх рахують гравцями в чорному), тому і ужимають в правах
Адміністратори kmd Опубліковано 28 Травня, 2010 в 06:29 Адміністратори #27 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 06:29 Полюбе.. ДДД рулить.. і навіть коли знаю, що мене мають пропустити, краще зменшити швидкісить і проїхати перехрестя обережніше. Маршрутки.. да... особливо коли в формі і в касці їдеш. Таке враження буває.. що в них змагання хто ближче дотебе проїде.. ))) Мені то пох.. але багато народу лякається і шарахається від них в протилежний бік. Ще одне.. НІКОЛИ не обїжджайте маршрутки з правого боку !!! Не вірте Лексу! Він усе робить наоборот. Підрізає маршрутки, та скутеристів. Їздить виключно на червоне. Не пропускє пішоходів. Постійно порушує швидкісний режим.
Адміністратори kmd Опубліковано 28 Травня, 2010 в 06:49 Адміністратори #28 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 06:49 Справа не в тому, що велосипедистів не помічають, а в тому, що їх не рахують повноцінними учасниками руху (з даного тесту, їх рахують гравцями в чорному), тому і ужимають в правах А вони лісопедисти і не є повноцінними учасниками дорожнього руху. Якщо почитати ПДР то тілько 1 з 50 лісопедистів виконує їх. Катафотів нема, ганяють по дорозі, без фар вночі. То по дорозі то по тротуару. Я і сам постійно порушую, особливо виїзд на кільце, лівий ряд. Проїзд на червоне, правда акуратно і помаленько Частенько відчуваю чебе перешкодою для руху автотранспорту. А якщо їду по тротуару, то там просто видно що серед пішоходів я зайвий Та давайте на велодень попитаємо, скілько велосипедистів розбирається в дорожніх знаках Я мовчу про дідів на Українах. З косою поперек рами, готові в дим, в ночі без елементарних катафотів Про активне освітлення я вже мовчу.
TreNeR Опубліковано 28 Травня, 2010 в 08:49 #29 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 08:49 Вопрос про кто-кого должен на кругу пропускать как-бы неуместен.Это почему? Аргументируй.
GreyHairs Опубліковано 28 Травня, 2010 в 10:07 #30 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 10:07 Вопрос про кто-кого должен на кругу пропускать как-бы неуместен. Это почему? Аргументируй. Согласно правил его, велосипедиста, на кругу вообще не должно быть. "11.14. Движение по проезжей части на велосипедах, мопедах, гужевых телегах (санях) и всадникам разрешается только в один ряд по правой крайней полосе по возможности правее, за исключением случаев, если выполняется объезд. Поворот по левую сторону и разворот разрешается на дорогах с одной полосой для движения в каждом направлении и без трамвайной колеи посредине. Разрешается движение по обочине, если это не создаст препятствий пешеходам." При подъезде к "кольцу" должен стать пешеходом и согласно правил перевести велосипед в руках на ближайшем пешеходном переходе, либо при его остутствии по краю проезжей части согласно правил. Это в теории
Yuraul Опубліковано 28 Травня, 2010 в 10:22 #31 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 10:22 А це, власне, і є соціальна реклама.) Я же десь бачив цей ролик, на едмі чи що. Здається, ще те відео, де шукають убивцю теж із цієї опери.Знайшов:1. Сабжевий ролик.2. Хто це зробив? (ще один "тест").3. Гігантські деталі. (ще одна соціальна реклама)
akamuza Опубліковано 28 Травня, 2010 в 11:14 #32 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 11:14 Кстати, да. Тестами это называть не стОит - это скорее деморолики работы нашего мозга.А вот там еще затесался один ролик интересный на счет восприятия и мотициклистов(велосипедистов):Give motorcyclists a second thought
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.