Перейти до змісту

Курси по програмуванню

Zemelia

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ хто підскаже, чи є в нас в місті якісь комп’ютерні курси де вивчались би такі мови програмування на кшталт C++, Java чи хоть шось подібне?

Опубліковано

Компютерна Академия "ШАГ" м. Рівне dул.Котляревского,2, 2-й этаж,

тел. 0362 22 25 30.

тут написанно які є курси

Приклади уроків

http://itstep.info/modules.php?name=Pages&go=page&pid=188

Опубліковано

URSA, взагалі то з толкових курсів, про які я знаю - найближчі дійсно в Рівному в ШАГу. Принаймні після нього люди хоч щось знають...

Опубліковано

ага, мені з Соборності на ГПЗ їхати 15-20 хвилин, до Рівного в 3 рази довше, до цього це я? а, виходить година їзди то не так далеко і заради хороших знань та перспективних знайомств можна потратити 1-2 рази на тиждень трохи більше часу на дорогу,

на курсах можна зустріти багато цікавих людей, як студентів так і викладачів,

жалію що не відвідував ті курси поки навчався :closedeyes:

Опубліковано

Якщо дісно є бажання вчитись (а не прослуховувати), то можна підібрати потрібний курс на intuit.ru (не сприйміть за рекламу - я не є його працівником). Якщо не потрібна корочка, то навчання буде безкоштовним. За корочку просять грошей.

Опубліковано

а в ВНУ на математичному вже не дають "ознайомчих курсів по-програмуванню"? Там трохи довго, років 4.

Опубліковано

в Рівне їздити не варіант, не вийде=(

а хто чув про Візаві-бізнес, пишуть, шо вчать програмуванню?)

• 2 року потому...
Опубліковано

Програмування і курси - не сумісні речі. Це НАУКА. Це якщо вже вмієш програмувати, то курси можуть бути для якоїсь мови програмування. Коли вже знаєш ази програмування і маєш наробки.

Опубліковано

Не дуже я вірю в курси по програмуванню, особливо групові

Ази вони звичайно можуть дати, свідоцтво, що їх підтверджує.

А далі тільки самоосвіта, виконання різних завдань

Опубліковано

"Курси" - це сісти біля програміста (якщо в нього є час) і щоб він розказав ази. Принчипи. Далі книжки і вчитися, вчитися, і ще раз вчитися!

Опубліковано

Добренько, задатки до програмування, вроді як є, в школі брав участь у олімпіадах і т.д. дуже подобалось. Тому є бажання освоїти більш детально початкові ази, або ту саму верстку сайтів, і зрозуміти основні принципи . А то колупаюсь в коді, впринципі частково розумію що до чого, а цілу картину ніяк не можу побачити.

Друзів програмістів.. не маю:(

Опубліковано

Для початку, раджу купити книгу по програмуванню, прочитати і спробувати щось робити.

upd: і попутно вчити англійську.

Опубліковано

англійською володію як добрий середняк. так що з цим проблем нема. Встановлював сайти на різних ЦМС. А які порадите книги по програмуванню?

upd. Власне цікавить php або флеш.

Опубліковано

Книжок повно і в неті і купувати не треба. Визначся з мовою і вперед, качаєш самовчитель і всілякі хелпи бажано російською.

Опубліковано

А які порадите книги по програмуванню?

Не можу нічого порадити, не знаючи ваш рівень. Встановлювати сати це трішки не програмування, це більше до конфігурування відноситься.

Опубліковано

Книжок повно і в неті і купувати не треба.

Ага, тільки актуальних нема. Повірте, купуючи книгу, ви не тільки підтрримуєте виробника, але й набираєтесь знань, і книга, як на мене, набагато зручніша.

цікавить php

Опубліковано

Купувати краще, тут питань немає. Але, як вибрати книгу не прочитавши й не спробувавши всю? Про php взагалі питань бути неповинно, мабуть сама розповсюджена мова зараз у нас.

На вскідку, що гугл порадив http://www.internet-technologies.ru/books/book_46.html

П.С. Нечитав, але по опису написано, що з азів.

Опубліковано

Дякую) розгляну варіант з книгою(-ами). А тут ніхто не дасть біля себе посидіти і троошки розтолкувати) час від часу, за пиво?)

свої засоби: планшет, нетбук, пиво в наявності є) Бажання також є, мізки також)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...