Перейти до змісту

Сирний суп...


mix_forever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже...

Для приготування нам потрібно (на 3-х літрову кастрюлю):

1. 3 плавлених сирочки (самі звичайні у фользі)

2. 2-3 мисливських ковбаски

3. Цибуля, морква, спеції

4. Картопля і трохи терпіння :)

Картоплі беремо небагато, 3-4 середніх картоплини. Чистимо, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Беремо ковбаски, ріжемо маленькими кружальцями. Цибулю ріжемо на маленькі шматочки, моркву тремо на тертку.

На гарячу сковородку (не додаючи масла) кидаємо ковбасу. Коли вона пустить "сік" додаємо туди ж моркву і цибулю... Притушуємо то все разом...

Коли вода в кастрюлі закипить, беремо сирочки, ріжемо їх на маленькі шматки і кидаємо у воду, постійно помішуючи, до майже почного розчинення сиру. Чим менші шматочки, тим швидше розчиниться.

Коли сир розчинився, додаємо вміст нашої сковородки і варимо на слабкому вогні. Незабуваємо посолити. Готовність визначається готовністю картоплі. Перед тим як вимкнути плиту додаємо в суп петрушку і окріп.

Якщо хватить терпіння, то даємо годинку настоятись...

Опубліковано

Ну ти модний перець-англієць :-)

Я спеціально не сказав в чому помилка щоб він подумав, напрягся хоть чуток. а ти весь прикол спортив

  • 5 років потому...
Опубліковано

ага)) прикольний супчик, я теж полюбляю такий варити, тільки я ще добавляю туди болгарський перчик, нарізаний соломкою, тушу його з морквою і цибулькою, і в кінці добавляю базилік.

Опубліковано

а ще, як варіант, можна додавати грибочки, різні види капусточки (цвітну, білокачанну молоденьку)

і кропу побільше

Опубліковано

mykola, якщо не хочете приготувати відразу дві страви і на друге отримати пюре з картоплі, відвареної в сирному супі, то, думаю, варто)

Опубліковано
Уже двічі трапився сир, що не розплавився

ага, теж таке було(

напевне, тому, що нині в плавленому сирі, в якому повинні бути лише молочна сировина і молочні жири, більше рослинних жирів, які в воді не розчиняються(

Опубліковано

Уже двічі трапився сир, що не розплавився :(

Я сир тру на дрібній тертці. Тоді, навіть коли він не плавиться (якість така паршива буває), виходить однорідна маса з дрібненькими крупинками.

Опубліковано

Комо плавиться усігда :)

Я вже не говорю про Шостку, хоча Шостку в Луцьку не бачив. Може не звертав увагу.

Опубліковано

Ще про сирки .

Мама , коли робить картопляне пюре --- молоко підігріває і розчиняє в ньому 2 сирки , а потім добавляє в картоплю . Виходить набагато смачніше .

Опубліковано

Комо плавиться усігда :)

Я вже не говорю про Шостку, хоча Шостку в Луцьку не бачив. Може не звертав увагу.

Шостка в Луцьку є - і в Там Тамі, і в Сільпо.

А от супчик я раз зварила і не пройнялась. Мейбі, я щось не так зробила.

Опубліковано

А от супчик я раз зварила і не пройнялась. Мейбі, я щось не так зробила.

Ну так питання в розчинності, чи в смакових добавках?

Мені здається, що сирковий смак повинен бути відтінком. Інакше для чого ми варимо (жаримо, печемо) усі овочі та інші складники? Купив сирки з харктерним смаком бекону, розбадяжив в кипятку, нарізав лікарської ковбаси туди.. і вчорашню картоплю зварену в мундірах, яку не доїли і все - суп готовий :)

Імхо ;)

Опубліковано

я колись вичитала в неті цей рецепт, тепер він один з улюблених. Лише от перетираю в кінці все блендером і грінки додаю)))

Опубліковано

Теж собі такий зварив. Все класно і смачно. Але є одне "але" - купив такий, блін, сирок (Новокаховський), який повністю не розчинився. Наступного разу, як порадив Zeuss, куплю або Комо або Шостку. Але все одно - смачно. :)

Опубліковано

Сьогодні спробував з таким сирком , вийшло набагато смачніше , ніж з комовським , що пробував у пятницю . Правда розчиняється він разів у 2 довше .

60010896.jpg

Опубліковано

Открою один мальенький секрет : а вы возьмите и сыр натрите на тёрке, на которой тёрли морковку (на том же размере ячеек) и не надо долго ждать , сыр в 3 раза быстрее растворится.

Всем - смачного , приятного аппетита !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...