Перейти до змісту

Розвеселячі

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наркоманський магазин в центрі Луцька (поблизу Квартала)..

Як їм дозволили відкритись?

Ніхто нічого не знає? Цікаво..

До речі, є ще й їхній сайт: http://www.rozveseljachi.com.ua/ (не в цілях реклами)

Там все тіпа для колекціонування...

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

цитатка із сайта

не предназначена для внутреннего или иного употребления человеком, сертификации не подлежит. Предлагается в качестве благовоний и коллекционных образцов

во дають, колекціонери твою-м*ть :sq_ye: . скоро придумають відкриті заклади де будуть збиратись усі КОЛЕКЦІОНЕРИ :unsure:

Опубліковано

Або можливо це ми думаємо що вони з бухти-барахти відкрились.може вони з чиєюсь допомогою будуть працювати :rolleyes:

але ясно одне, забавка небезпечна і думаю ми зтикнемось з наслідками вживання "розвеселячів".

Опубліковано

Так ще й прямо в центрі міста з неоновою вивіскою і купою реклами "солі дня ванн" і ще всякої "брєдятіни" біля магазину..

Опубліковано

в Гуглі знайов:

"В новый магазин"Розвеселячі" требуется продавец-консультант.Продажа сувенирно- увеселительной продукции . Требования: Парень-24-30 лет."

хто хоче на халяву курити траву на робочому місці і ще й гроші получати - маєте шанс здійснити своб мрію :D

PS маю надію (та навіть впевненість), що недовго цей "бутік" на центральній вулиці міста проіснує! :g05:

Опубліковано

"наркоманский магазин".. смех да и только. может вам лучше бороться с продажей пива и водки малолеткам? все ж какая-то польза, да и продавцов можно привлечь. аддиктивность к шалфею (aka salvia) нулевая (в отличие, например, от табака). а подавляющее большинство "курительных миксов" - просто красивый развод.

но конечно, если вы считаете, что подобные магазины - прикрытие для чего-то более серьезного, так это еще доказать надо, а не постить свои досужие домыслы.

Опубліковано

чтобы не быть голословным, пример. "крутейшая" курительная смесь Mojo 3D, которая дарует расслабление, эйфорию и другую непознанную хрень :smile3: состав простой :

Манжетка обыкновенная aka Alchemilla Vulgaris - весьма полезная лекарственная трава богатая витаминами;

Львиный хвост, похож на Пустырник aka Leonotis Africana - вот это действительно может дать какой-то нагрузный эффект. также является лекарственным растением с легким успокаивающим эффектом;

Мытник канадский aka Pedicularis Canadensis - легкий мышечный релаксант, также распространен как лекарственное растение;

Дамасская роза aka Rosa Damascena - богато полезными эфирными маслами, видимо для этого и добавляется повышая летучесть микса;

Ежевика или Куманика aka Rubus Fruticosus - крайне полезные ягоды, цветки тоже обладают лекарственными свойствами;

Шлемник альпийский aka Scutellaria Alpina. также обладает легким успокаивающим эффектом.

лично я не против покурить такое вместо обычной сигареты. цена, правда, кусается. но это уже вопрос массовости производства

так что я надеюсь на долгое и счастливое существование этого заведения. альтернатива - это всегда хорошо.

Опубліковано

шановний пан Shkoder , розділ форуму називається "Lutsk.talks", що в перекладі на укр. означає "Луцькі балачки". Тому де, як не тУт ви дозволите "постить свои досужие домыслы" ?..

А про те щоб " бороться с продажей пива и водки малолеткам " ніхто і не забуває. Просто дана тема присвячена саме проблемі куріння незрозумілих рослин, а якщо бути точнішим - то синтетичних домішок каннабіноїда. :dont:

Нажаль в Україні курительные смеси (незнаю як це буде по укр) не заборонені. Тому покищо побідні магазини і існують..

Я особисто проти того, щоб Луцьк став Амстердамом ! :sq_ye:

PS погугліть про "курітєльні смєсі", надайдете багато цікавої інформації і зрозумієте відмінність від натуральної "трави" ;)

а те шо там пише на упаковці про вміст - це ще ні про що не говорить насправді...

Опубліковано

шановний пан Shkoder , розділ форуму називається "Lutsk.talks", що в перекладі на укр. означає "Луцькі балачки". Тому де, як не тУт ви дозволите "постить свои досужие домыслы" ?..

под "досужими домыслами" я имею в виду то, о чем ты имеешь весьма слабое представление. или может у тебя есть знакомый, который плотно сидит на курительном миксе, последнее из дома продает чтобы вкусить аромат шалфея?

то синтетичних домішок каннабіноїда. :dont:

конечно, сидит специально нанятый чуч с Ямайки и домешивает во все миксы синтетические каннабиноиды :smile3: а лучше сразу героин - чего мелочиться?

PS. ты не понимаешь простой вещи - все эти товары для людей, у которых есть лишние деньги на подобные развлечения. да и аддиктивности нет, поэтому тут вопрос уже "понравилось - не понравилось". малолетний гоп не будет сшибать в подворотне мобилу чтобы купить шалфея, он побежит за пивом, водкой или ширкой. потому что оно дешевле, сравнительно доступно, а цепляет прямо и стремительно, без всяких эйфорийных выдумок. на одного человека чуть покашлявшего от излишнего шалфейного дыма будет сотня вусмерть бухих. какой уж тут Амстердам..

Опубліковано

зайшовши в середину! я аху*л! тупо наркота в откритом відє продаєцця!

рєшив попитать шо і як!

діалог з продавцем виглядав приблизно так..

Я: шо це за таблєткі такі по 300 рублєй?

П: удобрєніє!

Я: і шо з ними робить ?

П: заливаєш водою, ждеш, якшо через час не росте, ше одну!

Я: а як росте ? мєдлєнно ? інтенсівно ?

П: Інтенсівно!

Я: а довго рости має?

П: часов 5-7!

Я: а може в вас не тікі таблєткі ? а і порошкі єсть ?

П: Єсть! солі для ванної! 0.2 грама 100р!

Я: так цеж пантєц ващє ...

П: ну на 2 ванних вистачить!

Я: да нє .. куплять неізвєсно шо, за такі бабки ... я незбираюсь! но дякую за інформативну бєсєду!

З.І.

курив пару раз ту гадость їхню ..

спайс, гоа мікс, зєбра, к2 самміт!

хімія то якась, за таке бабло, любітєлям курнуть краще взяти бокс харошої шмалюки ... ефєкт буде поярчє ...

а якшо хтось надумає пробувать, то раджу зєбру або гоа мікс ... ці такі вєсєлящі хоть ...

Опубліковано

рєшив попитать шо і як!

Я: да нє .. куплять неізвєсно шо, за такі бабки ... я незбираюсь! но дякую за інформативну бєсєду!

З.І.

курив пару раз ту гадость їхню ..

спайс, гоа мікс, зєбра, к2 самміт!

хімія то якась, за таке бабло, любітєлям курнуть краще взяти бокс харошої шмалюки ... ефєкт буде поярчє ...

а якшо хтось надумає пробувать, то раджу зєбру або гоа мікс ... ці такі вєсєлящі хоть ...

відео прикольне було б - тьоркі растаманів -

Опубліковано

З сайту ВН :

Читач зізнався, що справді пробував втягувати носом куплений у магазині порошок (так як порадили), після чого наступало відчуття ейфорії, насолоди і задоволення. Читач розповів, що наступного дня він відчував щось на кшталт «ломки» - хотілося спробувати знову.

Героінчіку підсунули небось по шаровим цінам? То ж яким *** тре бути шоб внушити собі шо після першого разу якогось там релаксанту - ломка...

Опубліковано

рєшив попитать шо і як!

найбільший прикол, що це правда. чому ж тоді вони не кажуть: "вот порошок. нюхаєте такто, ефект такий то?!"

А трусять шось там про солі для ванн. Ще зайде якась старша жіночка, справді накупляє "енергетичних солей для ванн" і буде розбавляти в воді :D

Опубліковано

конечно, сидит специально нанятый чуч с Ямайки и домешивает во все миксы синтетические каннабиноиды :smile3: а лучше сразу героин - чего мелочиться?

"В настоящее время синтетические каннабиноиды, являющиеся действующими веществами Spice, запрещены в России и многих странах Европейского союза" ©

Опубліковано

То ж яким *** тре бути шоб внушити собі шо після першого разу якогось там релаксанту - ломка...

запитую просто з цікавості:

А ви вже напевне знаєте після якого разу ломка настає, якщо так впевнено заперечуєте написане? <_<

Опубліковано

Не юродствуй, дурнку. Шоб знати, коли наступає ломка, не тре бути наркоманом... Хочеш - познайомлю з цікавими людьми з наркодиспансера, які тобі розкажуть (а можуть і показать на наглядних прикладах) коли, кого і як ломає... і, після чого.

Шоб знати наслідки, не обов"язково ставити експерименти на собі :) ВИдихай, друже бобер.

Опубліковано

справа в тому, що речі які продаються в магазині на пр.Волі - не так вже й давно набули поширення в Україні, особливо в Луцьку. Тобто реальні наслідки їх вживання навряд чи вже комусь повністю відомі і кимось в Україні досліджені. Саме тому вважаю неправильним так впевнено заперечувати ті чи інші можливі негативні наслідки :unsure:

Опубліковано

З сайту ВН :

Читач зізнався, що справді пробував втягувати носом куплений у магазині порошок (так як порадили), після чого наступало відчуття ейфорії, насолоди і задоволення. Читач розповів, що наступного дня він відчував щось на кшталт «ломки» - хотілося спробувати знову.

Героінчіку підсунули небось по шаровим цінам? То ж яким *** тре бути шоб внушити собі шо після першого разу якогось там релаксанту - ломка...

Та це просто необізнаність журналіста. Те, що хочеться спробувати ще раз може бути викликане і чисто моральними мотивами.

Опубліковано

З сайту ВН :

Та це просто необізнаність журналіста. Те, що хочеться спробувати ще раз може бути викликане і чисто моральними мотивами.

я більш ніж впевнений, що інтерв"ю виглядало таким чином:

-Сподобалося?

-Так!

-Хотів би ще раз спробувати?

-Не проти...

а щоб зробити сенсацію, написали в статті "ломка"....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...