Перейти до змісту

Звернення до співвітчизників [Opir.Net.Ua]

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
цитую список підписантів повністю

Там сплошь или через одного - письменник, публіцист, журналіст. С уходом Ющенки им стало хуже - потеряли госзаказ.

А вот кого наверняка не увидим в списке - это шахтеров, сталеваров, хлеборобов, прочих трудяг и пенсионеров. Лучше или хуже им стало - покажут выборы. Два месяца - не срок, только предвариловка. :)

Ага, і "пять лет не строк, вышел - и опять на нары скок". Поняття часу і строків дуже відносне. Для всіх воно своє. Можна і за два дні "дров наломати".

А цієї "предвариловки" уже цілком достатньо, щоб вималювалась якась загальна картина.

Не знаю на рахунок шахтарів і сталеварів, а пенсіонерам деяким обіцяне підвищення пенсій уже вилазить боком. При зверненні в пенсійний фонд отримують відповідь - "Вам уже підвищували пенсію в листопаді минулого року. Тому в цьому році Вам ніякого підвищення не положено. Якщо хочете перерахунку, будь-ласка... Тільки в результаті розмір пенсії Вашої навпаки зменьшиться..."

Хлібороби також мабуть дуже задоволенні введенням нових акцизів на ПММ.

Працівники бюджетної сфери живуть в цьому році взагалі без кошторисів, планів, а відповідно і без фінансування. Єдина стаття яка фінансується - зарплата, яка є захищеною. Щодо підвищення зарплат в цій сфері - також нонсенс. Вони типу мають бути. Але Фонд Оплати праці залишається на рівні минулого року.

А взагалі в перерахованій категорії (яку ми "не увидим в списке") дуже малий відсоток людей взагалі знайомих з комп'ютером. Не кажучи вже про інтернет. 

А на рахунок флудства і копіпастерства... Якби цього не було, не було б і по-великому рахунку форумів. 

В кожного є своє право на свободу вибору. Можна погоджуватись з чимось (кимось), а можна і ні. А можна просто проігнорувати тему яка нецікава, або на свою думку - непотрібна.

... І люди ці не бездумно тикають свої "підписи" під будь-якою шнягою з метою "прийняття участі в політичному житті держави" аби потішити своє его і відчути значимість. Принаймі ці люди хоч трохи думають та аналізують ситуацію. І вірять в зміну принаймі в світогляді людей, в те що вони не одні зі своїми думками, а таких багато. А когось можливо просто заставить задуматись...

Люба дія породжує якісь зміни. В чомусь чи комусь. Це закон природи.

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Сашко Лірник - казкар

А чем вас, Dream, не устраивают нынешние сказочники и те что были до них? Напишите свою, а мы все внимательно послушаем. Как раз возможность покреативить, высказать новые идеи. Или опять на баррикады с лозунгами: "долой нынешнюю власть!", "землю крестьянам, заводы рабочим!", "власть народу!"??? На сколько я помню мы это уже проходили.

Опубліковано

Шановні прихильники Януковича. Мені здається ви чогось боїтесь, бо ваші коментарі попахують параноєю аля "іскарєнім аплот дємікратії штоб нє размнажался".

1. Публічні люди в голос висловили свою позицію.

2. Такі як я, противнити теперішньої влади, з приємністю відмітили, що вони далеко не одні в своїх думках.

3. Інтелігентні люди інтелігентним заявили владі, що їм не подобаються все, що ті роблять, і знали, що не всім це подобається.

Нормальний демократичний процес!!!

А чого нєрвішкі то здають?

Опубліковано

А чем вас, Dream, не устраивают нынешние сказочники и те что были до них? Напишите свою, а мы все внимательно послушаем. Как раз возможность покреативить, высказать новые идеи. Или опять на баррикады с лозунгами: "долой нынешнюю власть!", "землю крестьянам, заводы рабочим!", "власть народу!"??? На сколько я помню мы это уже проходили.

Та ну не йолкі ж-палкі! Шо ж так цікаво-то знати мою думку, а? Про креативність я вже писав, про барикади/вибори в інших топіках писав раніше. Чи мо' варто своє політичне кредо в підпис винести?.. Але як у когось (так як і в мене) відключені підписи, що тоді робити?.. Через кожні 10 постів повторюватись?.. Ну скільки ж можна! Перечитайте топік спочатку, будь ласка; не видьоргуйте і не ковтайте слова з- і в контексті.

Фуух! Видихнув... :)

Всьо дуже просто: пережили Ю., переживем і Я.. Наступні вибори будуть найцікавішими в історії незалежної України, оскільки народ буде голосувати за нових людей. Інша справа, аби ця, сьогоднішня влада не розікрала державу остаточно...

Опубліковано

ваші коментарі попахують параноєю

Это наши-то комментарии паранойя?

А что тогда про это говорить

Україну намагаються повернути в минуле. Тим самим у наших дітей та онуків відбирають перспективу. Замість європейських цінностей і гідного життя їм нав”язують “совкові” міфи і стандарти. Гуманітарна політика у виконанні одіозних політиків стає засобом дезінтеграції України, провокує міжрегіональні, міжконфесійні і мовні конфлікти в суспільстві.

Выходит кричать "геть москалів!" или "З таким ім'ям, дитинко, тобі треба збирати валізи і їхати до московії" - это не провоцирует межрегиональные и языковые конфликты??? Может хватит уже везде и во всех видеть своих врагов?? Мы живем в центре Европы. Это всегда было оплотом цивилизации. А тут нас собираются в прошлое откинуть. Да еще и поработить.

Опубліковано

ваші коментарі попахують параноєю

Это наши-то комментарии паранойя?

А что тогда про это говорить

Україну намагаються повернути в минуле. Тим самим у наших дітей та онуків відбирають перспективу. Замість європейських цінностей і гідного життя їм нав”язують “совкові” міфи і стандарти. Гуманітарна політика у виконанні одіозних політиків стає засобом дезінтеграції України, провокує міжрегіональні, міжконфесійні і мовні конфлікти в суспільстві.

Выходит кричать "геть москалів!" или "З таким ім'ям, дитинко, тобі треба збирати валізи і їхати до московії" - это не провоцирует межрегиональные и языковые конфликты??? Может хватит уже везде и во всех видеть своих врагов?? Мы живем в центре Европы. Это всегда было оплотом цивилизации. А тут нас собираются в прошлое откинуть. Да еще и поработить.

Пєрєвадіть нє стану, умарілся.

А стосовно центру Європи - ти дуже глибоко помиляєшся. Навіть поляки ототожнюють себе зі сходом Європи. А тут ми...

Опубліковано

Всьо дуже просто: пережили Ю., переживем і Я.. Наступні вибори будуть найцікавішими в історії незалежної України, оскільки народ буде голосувати за нових людей. Інша справа, аби ця, сьогоднішня влада не розікрала державу остаточно...

Ну раз переживем Я., то какой тогда смысл в собрании этих подписей? Вашу позицию мы все уже знаем. Позиция актеров, писателей, музыкантов и прочих, которые подписались, тоже ясна. Так зачем воду мутить? Давайте будем работать, дождемся окончания срока "всеми" ненавистного Я. и сделаем для себя выводы в очередной раз.

Опубліковано

А стосовно центру Європи - ти дуже глибоко помиляєшся.

Учите географию, уважаемый :) А что касается европейского уровня развития, устроя, то тут надо начинать строить Европу каждому с себя. А собирать подписи "ЗА" или "ПРОТИВ" только пустая трата времени и сил. Президент уже выбран и давайте не будем после драки махать кулаками. Поживем увидим как оно будет.

Опубліковано

Hexus, з точки зору тих, хто ті підписи збирає, Ви як раз воду і мутите, критикуючи процес збирання. Так хто більше мутить - Ви чи вони? :)

Опубліковано

Hexus, з точки зору тих, хто ті підписи збирає, Ви як раз воду і мутите, критикуючи процес збирання. Так хто більше мутить - Ви чи вони? :)

Не было бы сбора подписей, не было бы этого топика и, соответственно, не было бы моей критики. Логично же все. :)

Опубліковано

во-во, а то скоро буде отаке

95be9c3bcf88.jpg

Прошу вибачення за флуд. Просто цікаво за що його понесли? Силка є на відео?

Опубліковано

А стосовно центру Європи - ти дуже глибоко помиляєшся.

Учите географию, уважаемый :)

Даремно "умнічаєш", в мене освіта географічна. Треба слухати, про що говорять інші, а ти і тобі подібні не тільки не хочете слухати, а й намагаєтесь заткнути рота всім, хто думає не так як ви. Це і про московську дмократію теж можна сказати.

Опубліковано

Не было бы сбора подписей, не было бы этого топика и, соответственно, не было бы моей критики. Логично же все.

Не було б Януковича президентом, не було б Харківських домовленостей, не було б збору підписів, не було б цього топіка, і, відповідно, не було б Вашої критики. Звичайно ж, логічно. =)

Опубліковано

Даремно "умнічаєш", в мене освіта географічна. Треба слухати, про що говорять інші, а ти і тобі подібні не тільки не хочете слухати, а й намагаєтесь заткнути рота всім, хто думає не так як ви. Це і про московську дмократію теж можна сказати.

Ну значит меня в школе плохо учили, я то всегда думал что географический центр Европы находится именно в нашей стране. Рот ни кому не затыкаю и не собираюсь. Хотел лишь сказать, что на мой взгляд нет смысла собирать эти подписи, а стоит набраться терпения и подождать.

А все что Вы написали, показывает резко отрицательное и высокомерное отношение ко мне. Не знаю чем я вас так разозлил? Да в моем сообщении к Вам присутствует некий сарказм, но ведь это не повод хамить. С Dream, мне приятнее общаться чем с Вами, хотя наши взгляды расходятся, это не мешает нам вести дискуссию.

Не було б Януковича президентом, не було б Харківських домовленостей, не було б збору підписів, не було б цього топіка, і, відповідно, не було б Вашої критики. Звичайно ж, логічно. =)

Ну конечно логично. Только все это уже в прошлом. Сбор подписей вряд ли кардинально изменит ситуацию.

P.S. прошу простить за оффтоп. Dream, спасибо за общение :0011:

Опубліковано

Сбор подписей вряд ли кардинально изменит ситуацию.

Але якщо нічого не робити, то тим більше нічого не зміниться.

Dream, спасибо за общение

Навзаєм. :)

Опубліковано

Свою думку щодо політичної ситуації і її перспектив я колись писав тут, на борді. І повторювання її в кожній темі є якраз і флудом. Щодо Ваших питань до мене, я вже казав куди їх тре адресувати. Лінь зарегитись на опір.нет.юа/форум - так я тут при чому? Хочеться пофлудити/потролити - не тут, будь ласка, я вже просив.

Вибачте, що я як рядовий флудер, не слідкую за писаним Вами літописом і підтримуваною Вами політичною орієнтацією.

В даному випадку Ваша писанина - це порівняльна-характеристика віросповідань у виконанні атеіста.

Шановні прихильники Януковича. Мені здається ви чогось боїтесь, бо ваші коментарі попахують параноєю аля "іскарєнім аплот дємікратії штоб нє размнажался".

1. Публічні люди в голос висловили свою позицію.

2. Такі як я, противнити теперішньої влади, з приємністю відмітили, що вони далеко не одні в своїх думках.

3. Інтелігентні люди інтелігентним заявили владі, що їм не подобаються все, що ті роблять, і знали, що не всім це подобається.

Нормальний демократичний процес!!!

А чого нєрвішкі то здають?

Прихильників Януковича на даному форумі одиниці і не варто все чесати під одну гребінку і робити передчасні висновки.

Про заборони публічним людям та пересічним людям (сантехнікам, матерям, студентам і всім іншим, що підписали петицію) озвучувати свою позицію ніде не було сказано. Зібрали 6к підписів усіх інтелігентних і свідомих людей західної України - молодці.

Задано було просте питання - "для чого це все?" і задано без істерії і багатьох знаків оклику :)

Опубліковано

Mr. Ves ты продолжай в том же духе и через пол часа назовут оккупантом

Я не є прихильником якоїсь політичної сили, а лише спостерігаю і намагаюсь зрозуміти, що відбувається і що мало місце раніше. В свій час ходив як мудозвон з помаранчевою стрічкою (це я зараз так думаю, а тоді я пишався цим) і щиро радів за Україну та її майбутнє. Мої сподівання, власне як і більшості моїх тогочасних однодумців, не справдилися. Я вирішив не йти на мотузці у натовпу, моди, говорунів і намагатися самому розібратися. Я хочу зробити свій свідомий вибір в майбутньому але для цього потрібно розуміти, що робиться і для чого.

Два дні тому оформляли чоловіка з центру зайнятості на роботу. Без блатів оформили на дотаційну посаду (біржа платить зп). Також з цього місяця на біржі відновляються дотації на відкриття приватної справи. Де це все було раніше за "наших" вождів? Тільки не потрібно говорити про те, що країна зненацька стала багатша і про бюджет, що згадували вище (згадайте минулорічний бюджет для початку). Можливо проблеми пожрать і прикрити сраку шматою виглядають якось дріб'язково поряд з ідеями про світле майбутнє авторів петиції, але впевнений, що багатьом вони також є близькими.

Опубліковано

Давайте по простому.

Ви всі кажете: нафіга ці підписи?

Я кажу: вони потрібні таким як я. Я припускаю, що я не один такий, значить воно потрібно людям (хоч і далеко не всім).

Ви не такі як я, значить ви не зрозумієте навіщо це мені потрібно.

Я не такий як ви, тому мені не потрібно ваше розуміння, мені потрібна повага до того, що потрібно мені.

Якщо від збору підписів в країні зменшиться бюджет - я буду проти збору підписів.

Опубліковано

Hexus, ніякої агресії.

Під центром Європи я мав наувазі ідеологічний чи політичний показники - це набагато логічніше в темі "політика", а не географічно чи за прибутками.

А от стосовно географічного центру Європи я б з задоволенням з тобою подискутував де ж він саме знаходиться - в Україні чи Литві. Але тільки в іншій темі:)

Опубліковано

Давайте по простому.

Ви всі кажете: нафіга ці підписи?

Я кажу: вони потрібні таким як я. Я припускаю, що я не один такий, значить воно потрібно людям (хоч і далеко не всім). *

Ви не такі як я, значить ви не зрозумієте навіщо це мені потрібно. **

Я не такий як ви, тому мені не потрібно ваше розуміння, мені потрібна повага до того, що потрібно мені. ***

Якщо від збору підписів в країні зменшиться бюджет - я буду проти збору підписів.

* Поділись інформацією в чому полягає потреба підписів. В результаті цього ти нічого не втратиш, а лише можеш отримати додаткові підписи, що допоможе у досягненні поставленої мети .

** Жінки теж не такі як ти але це не привід відмежовувати їх від променя істини та розуміння. Параметрів різності надзвичайно багато але це звучить більше як відговорка.

*** Як можна поважати те, що ти не можеш назвати, не те що пояснити?

Опубліковано

Так хто проти? Виступайте. Підписуйтесь. Протестуйте.

Але, шановний druid, невже нормально називати інтелігентними і розумними тільки тих людей котрі підтримують одних політиків, що означає, що інші, не підтримуючі, є автоматично неінтелгентними, нерозумними і ще й вдодачу непатріотами?

Якщо Ви хочете щоб поважали Вашу думку, то будьте добрі, поважайте й іншу сторону.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...