Перейти до змісту

Допоможіть!

pura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скажіть, ви бачили як нормальні приємні люди риються по смітниках?

Чи хтось допомагав їм (матеріально)?

Якщо ви давали їм гроші і не жалієте про це, якщо готові допомогти ще, залиште на форумі свої імена та контактні номери телефонів, або скиньте смс із своїм імям на номер 8 067 4425879 (вартість смс за вашим тарифним планом, це не розвод!). Я хочу їм допомогти стати на ноги.

Якщо є якась інформація про установи в нашому місті, про пільги, чи просто користні ідеї по цій темі пишіть нелінуйтесь.

Потрібен кожен голос, кожна думка.

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

телефончик тот же, что и в ремонте техники? :(

ps. и в покупке компа до 300 гривен тоже.. наводит на нехорошие мысли о телефонных мошенниках

Опубліковано

Добре шо помітили.

по перше: комп в далеке село меньшому брату. Вмію працювати з паяльником, робити, тестувати компютери та принтери (потрібно за щось жити)

по друге : можите не писати на мій номер. а просто на форумі

Головне щоб були якісь ідеї.

сьогодні з ранку їхав на базар, по дорозі побачів як дядько років 26 поліз у смітник з вигляду нормальна людина (не бухарь). дав йому паро ре. і подумав про інших таких як він.

Опубліковано

может он просто выбрасывал мусор, да случайно в бак барсетку обронил, а твои пару рэ не бросил обратно потому, что оказался сдержанным и воспитанным человеком

Опубліковано
может он просто выбрасывал мусор, да случайно в бак барсетку обронил, а твои пару рэ не бросил обратно потому, что оказался сдержанным и воспитанным человеком

ржуууууууууууу нимагуууууууууууу

Опубліковано

Прікол!!!!! Десь3-4 років тому сидить мужик на інвалідній калясці з табличкою і просить гроші на операцію...... я якраз недалеко стояв знакамого ждав було це на варшавці під кінець базару........ дивлюся на нього ті гроші які йому накидали в кепку ложить в карман і піїжджає до ларька, купляє водку, витягає з камана пакет кладе туди водку і поїхав кудись...... з виду вроді не бухарь.......І як тепер після цього їм вірити?...........

Опубліковано

Ідея така:

в Луцьку треба створити" будинок для бомжів" щоб вони могли приходити на ночівлю (щоб не тинялися по ночам по паркам і не спали на лавочках)

Опубліковано
Ідея така:

в Луцьку треба створити" будинок для бомжів" щоб вони могли приходити на ночівлю (щоб не тинялися по ночам по паркам і не спали на лавочках)

по телевизору видел в Киеве есть такой дом и там есть бригада которая ездит по районам и кормит бомжей :blush:

Опубліковано

я не розумію одного

чого 26-річний "бомж",який не п'є, з двома руками і двома ногами не може піти на роботу (хоча б вантажником якимось за 400 грн в місяць і більше)(я не говорю вже про більш оплачувану роботу)

Що йому заважає??

Опубліковано

про пару ре

сего-дня 15.20

автостанция номер 2

сидит бомж и приговаривает -ну дайте хоть пять или

десять гривень

Опубліковано
про пару ре

сего-дня 15.20

автостанция номер 2

сидит бомж и приговаривает -ну дайте хоть пять или

десять гривень

ага хай ищо табличку повесят ,, Принимаем только Долары США и ЕВРО, ГРИВНы класть ОТ 10 и больше=) :(

Опубліковано

когда-то знакомый рассказывал. увидели они с компанией такого вот бомжа, который возле автовокзала активно просил на хлебушек, причем всех проходящих мимо чуть ли не за штанины тянул. ребята купили две больших буханки бородинского и добровольно-принудительно скормили их бомжу. больше на том месте бомжей не видели, видно больше никто не проголодался gallery_32_26_855.gif

Опубліковано

кста ета тема на автостанции продвинута

всем прошАщим ,,грошей бо нема шо істи,,

предлагается ,,куплю тебе хлеба,,

ответ ,,не лучше гроші,,...

Опубліковано
кста ета тема на автостанции продвинута

всем прошАщим ,,грошей бо нема шо істи,,

предлагается ,,куплю тебе хлеба,,

ответ ,,не лучше гроші,,...

Бачив сам ,дві дівчини ждали автобуса і купили в дорогу булочки,ну і одну дали

,, бо нема шо істи,, то вони стільки матюків наслухались ,що не знали і куди тікать.

Опубліковано

Є бомжі трьох типів:

1. Бомжі-попрошайки(заробляють добрі гроші(а наглі!!!) і такі не хочуть працювати бо добрі гроші випрошують............)

2.Бомжі-алкаши(заробляють собі тільки на водку і їм хватає )

3.Бомжі,яким справді не повезло і які хочуть піти влаштуватись на роботу а їх не беруть(бо бомжі або згубили паспорта),не можуть собі найти житла ,немає грошей,немає родичів................таких справді жалко............але таких дуже мало!!!!!!!!!!

Опубліковано

Вот я не скажу за бомжей, а почти - что все циганочки мне деньги дают, когда приходят по пару копеек, а я в ответ говорб, что мне на билет не хватает. Правда, немного, до гривни мелочью, но потом сразу так удаляются... И мордочки у них такие виноватие, что больше нету, аж жалко...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В бомжів є свої клани:

-BottleHunters - ті хто збирають бутилки

-BottleFighters - ті хто забирають їх у вище згаданих

-BottleDrinkers - ті хто п'ють з цих бутилок, вони же Алкаші

-BottleAskers - ''Ви вже допили? Можна бутилочку?''

:P

Опубліковано

есть еще подвид BottleDrinkers, такой как BottleMixers - те, кто смешивает содержимое всех найденных бутылок

также на улице сейчас, судя по звукам, очень много дятлов из кланов BottleKickers, BottleThrowers, BottlePunchers и BottleBreakers gallery_32_26_345.gif

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Пацаны,вам реально прикол про бомжей поговорить,а на их месте никто оказаться не хочет?Вы что думаете они по мусорникам от класной жизни шарятся?Это люди которые не имеют ничего в своей жизни.Я знаю только одну церковь в нашем городе где про таких людей могут реально и безплатно позаботиться.Там помагают наркоманам и братанам, которые только с зоны откинулись.Это церковь ФИМИАМ на ГПЗ.Я такого отношения к людям еще не видел.Там действительно видно любовь к ближнему. :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...