Kusya Опубліковано 16 Травня, 2010 в 16:13 #1 Опубліковано 16 Травня, 2010 в 16:13 Хм, цікаву річ помітила: з кожним роком на тілі з'являються малесеньки мушки (родимки). Я знаю вони є вроджені, а ці від чого з'являються - це якось генетично закладено, чи може від якихось інших чинників?
Вoвчик Опубліковано 16 Травня, 2010 в 17:08 #2 Опубліковано 16 Травня, 2010 в 17:08 мене теж це цікавить,ще зі школи думав що родинки це відмерлі клітини (чи то з ТВ, чи звідки) - виходить якщо здерти шкіру на тому місці то родинка пропаде, це так?!
Соромітник Опубліковано 16 Травня, 2010 в 17:17 #3 Опубліковано 16 Травня, 2010 в 17:17 наскільки я знаю, то родимки це доброякісні пухлини, тому здерати їх напевно не рекомендується. їх випалюють якось вроді.
NowhereGirl Опубліковано 16 Травня, 2010 в 17:47 #4 Опубліковано 16 Травня, 2010 в 17:47 Родимые пятна могут появляться в любом возрасте и на любом участке тела, но особенно часто—на лице и голове. Бывают они и врожденными.Размеры их различны—от маленьких точек до ладони и больше. Форма—округлая, овальная или фестончатая, напоминающая контуры географической карты.О происхождении пятен нередко судят по их окраске. Пятна, развившиеся из кровеносных сосудов (гемангиомы), имеют ярко-красную, вишневую или фиолетовую окраску. Лимфангиомы, образовавшиеся из лимфатических сосудов,—светлые, с желтовато-красным оттенком. Темные, так называемые пигментные пятна формируются из клеток поверхностного слоя кожи—эпидермиса.Все родимые пятна относятся к доброкачественным новообразованиям. Они редко исчезают сами по себе, медленно увеличиваются или уменьшаются в размерах, почти не меняют интенсивность окраски.Однако, хотя и нечасто, они все-таки могут перерождаться в злокачественные новообразования. Этому способствует чрезмерное солнечное облучение, а также острые и хронические травмы. Поэтому, если родимое пятно подвергается постоянному трению, давлению, травмированию, например, очками, воротником, поясом, бюстгальтером, обратитесь к врачу-косметологу или хирургу. Вопрос о необходимости удаления родимых пятен решает только врач!И все-таки обязательно ли удалять родимые пятна? Нет, необязательно. Если родимое пятно постоянно не травмируется и в течение нескольких лет не увеличивается и не изменяет своей окраски, его лучше не трогать.
Kleo Опубліковано 16 Травня, 2010 в 17:47 #5 Опубліковано 16 Травня, 2010 в 17:47 Родимки взагалі чіпати не можна, не те що здирати чи навіть випалювати (випалюють бородавки). В мене однокласник помер від того, що роздер родимку, яка, як наслідок, не загоювалась і пізніше переросла в рак лімфосистеми (якщо мені не зраджує пам"ять). А ще читала, що у людей, на тілі яких з"являються родимки або ж просто збільшуються в розмірах ті, що вже є, найбільша ймовірність захворювання на рак.
georg Опубліковано 16 Травня, 2010 в 17:54 #6 Опубліковано 16 Травня, 2010 в 17:54 наскільки я знаю, то родимки це доброякісні пухлини, тому здерати їх напевно не рекомендується. їх випалюють якось вроді.когда сдерешь (или выпалишь), отпишись плиз, (если успеешь, конечно).с меня "+"...
Zheny@ Опубліковано 17 Травня, 2010 в 06:14 #7 Опубліковано 17 Травня, 2010 в 06:14 Якщо ДУЖЕ цікаво взнати про родимі плямки (мушки ) і т.д. Вперед до лікаря онколога. Це, насправді онкологічне захворювання. Це пухлинки, якісь доброякісні, якісь не дуже. Візит до лікаря - відкриє очі на багато різних речей. Соромитися немає чого та і боятися теж. Він точно розповість чому з'являються і т.д.
Kusya Опубліковано 17 Травня, 2010 в 07:05 Автор #8 Опубліковано 17 Травня, 2010 в 07:05 Якщо ДУЖЕ цікаво взнати про родимі плямки (мушки ) і т.д. Вперед до лікаря онколога. Це, насправді онкологічне захворювання. Це пухлинки, якісь доброякісні, якісь не дуже. Візит до лікаря - відкриє очі на багато різних речей. Соромитися немає чого та і боятися теж. Він точно розповість чому з'являються і т.д.Хм, я думаю все не настільки серйозно. Це невеличкі плямки ледь помітні, але це моє тіло і відповідно їх замітити я не могла. Але просто цікаво в мене і в моєї сестри в один і той самий період з'явилось три мушки на однакових місцях. Тепер ми стали хоч чимось схожі))))
laska Опубліковано 17 Травня, 2010 в 07:37 #9 Опубліковано 17 Травня, 2010 в 07:37 Спадковість має місце. У мене теж з мамою мушки на щоці однакові.А обережність не завадить. Треба звертати увагу на їх ріст і зміну кольору.Якщо звичайна родимка раптом почала рости (чи завширшки, чи у висоту) – це дуже небезпечно. Якщо навколо родимки з'явилася облямівка. Якщо чорна родимка втратила свій колір, бо існують так звані безпігментні меланобластоми, надзвичайно злоякісні і небезпечні. (с) Маленька родимка може стати великою бомбою.А ще люди пов'язують їх розташування з рисами характеру. Як тут. Де у вас родимка?
Harvester Опубліковано 17 Травня, 2010 в 08:30 #10 Опубліковано 17 Травня, 2010 в 08:30 Десь читав, що вони викликаються ДНК-вірусами групи герпесу. Інтенсивність появи залежить від стану імунітету. А от чи можуть вони самі по собі зникнути — не знаю, ніде не зустрічав, хоча маленькі в мене пропадали, якщо нову родимку подерти трохи ногтем Розташування родимок вказує на місця поранень в минулих життях . Може вказувати на певні елементи гороскопу.
yurgen Опубліковано 17 Травня, 2010 в 13:16 #11 Опубліковано 17 Травня, 2010 в 13:16 Согласен с Zheny@. Надо идти к врачу. У сына была на ноге родинка, пошли в 2-ю больницу к Супрунцу (не знаю или он ещё работает, дед уже старый), тот сказал, что лучше удалить, потому-что может перерости в онко. Сам же на месте и выжег.
zzzvalentinxxx Опубліковано 19 Травня, 2010 в 22:49 #12 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 22:49 Кілька років тому матір однокласника випадково зачепила родимку на спині, через тиждень в лікарні сказали, що вже рак шкіри, ще через місяць жінка померла. На скільки мені відомо, то перебіг онкозахворювання з участю родимок дуже швидкий, важко лікується. Не зволікайте з болючими і проблемними родимками, ідіть до лікаря!!!Років шість тому мені видалили близько 50 родимок.. лікар сказав, що часто вони з'являються у людей з хронічно хворою печінкою. Треба було б знову завітати в лікарню(
Tarzanych Опубліковано 21 Травня, 2010 в 16:40 #13 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 16:40 Здирав в дитинстві. Зараз боюсь Видаляти не хочу
eNyk Опубліковано 21 Травня, 2010 в 16:58 #14 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 16:58 Років шість тому мені видалили близько 50 родимок.. розкажи детальніше: які наслідки після видалення (стан здоров'я, сліди на шкірі і т.п.)? І як проходить така операція?
SunSeth Опубліковано 21 Травня, 2010 в 17:43 #15 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 17:43 А ще люди пов'язують їх розташування з рисами характеру. Як тут. Де у вас родимка? Ой, така фігня...
laska Опубліковано 21 Травня, 2010 в 17:58 #16 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 17:58 А ще люди пов'язують їх розташування з рисами характеру. Як тут. Де у вас родимка? Ой, така фігня... 100 пудофф
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.