Перейти до змісту

Чудернацькі лісапєдкі :)

ursa

Рекомендовані повідомлення

Самий дешевий велосипед

В Англії кожну 71 секунду угоняється велосипед. 21-річний Філ Брідж (Phil Bridge), студент дизайнерского факультета англійского университету Sheffield Hallam, вирішує проблему за допомогою дизайну. Він вирішив зробити такий дешевий велосипед, щоб ні в кого не виникало думки вкрасти його. Велосипед Філа зроблено из промислового картону. Якщо звичайний велосипед для поїздок по місту коштує близько 200 фунтів, то картонний обійдеться усього в 30 фунтів. На картон 6 фунтів, и на шини, тормоза и ланцюги (які, до речі, зроблено з традиційних материалів) ще 24 фунта.

post-2-1231225300.jpg

за матеріалами news.unipack.ru

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16-летний дизайнер работающего деревянного велосипеда

16-летний Марко Фацциола (Marco Facciola) создал велосипед полностью из дерева с использованием одного клея и без металлических частей.

Вот что рассказал он о своей работе:

"Я не был уверен в том, что мой деревянный велосипед будет работать. Я быстро понял, что первые части, над которыми мне стоило задуматься, были цепь и зубья звездочки, так как дизайн остальных компонентов опирался на них".

032008-01-26_093425-TreeHugger-woodenbike.jpg

"Когда я взглянул на завершенный проект, я понял, что создание цепи вызвало больше всего проблем и отобрало больше всего времени (около 40%). Одной из самых крупных задач было высверливание дыр в так называемых спейсерах, цилиндрических полых частях из дерева, которые держат пластины на необходимом расстоянии".

032008-01-26_093501-TreeHugger-bike-chain.jpg

"Я решил использовать трещоточную систему в велосипеде. Это позволило мне, спускаясь с горки, не крутить педали постоянно. Если бы это был велосипед с прямым приводом, то приходилось бы крутить педали все время".

032008-01-26_093643-TreeHugger-ratchet.jpg

032008-01-26_094317-TreeHugger-chain.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гм. В другому колеса убійствєнні) Можна ж було щось придумати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і куди на ньому заїдеш? чуть сильнше крутнув і цеп лопнув))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зато металлоискатель не берет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і куди на ньому заїдеш? чуть сильнше крутнув і цеп лопнув))

ти не зрозумів суті - він поставив перед собою завдання зробити вел з дерева - і він його зробив. повністю функціональним!

а щодо "цеп лопнув" - говорив мені один знайомий справжній велоспортсмен, якщо він візьме звичайний ровер, впре переднє колесо у стінку і даване зі всієї дурі на педалі - щось точно зламається: чи цеп лопне чи самі шатуни складуться. так що нічого вічного нема ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

следующий шаг - деревянный двухподвес с вилкой на подсолнечном масле :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На жаль, Google Chrome не вдалося знайти сторінку
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю як дати посилання воно таке : http://yaomire.ru/2193/concept-velo-ford/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поправ адресу - http://yaomire.ru/2193/concept-velo-ford/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...