Перейти до змісту

Куплю калійну селітру

@Andrew@

Рекомендовані повідомлення

Незнав де створити тему, бо не було розділу так що вдруг що вибачайте)

Підкажіть будь-ласка де можна купити калійну селітру, бо сьогодні обходив весь старий базар і нічого не знайшов, тільки в одному місці знайшов і то була аміачна

або подаруйте хоть 1 кг за пиво)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь в районі електроапаратного заводу був агросупермаркет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чтобы тема не умирала..... по ходу прикуплю кило Натриевой Селитры!!! (цветник удобрять) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

калієву сам шукав. В Луцьку ніде не зміг знайти. Якщо сам знайдеш дай будь-ласка знати :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ех прийдеться до 10 числа чекати, а там в києві думаю найду

а де цей електроапаратний і де там воно є ?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Агромаркет між Електроапаратним і Пласмасовим вул. Рівненська. Де була колись пожарка. В"їзд як на Пласмасовий тільки направо. Зі сторони Електроапаратного перекрито, якщо на машині.

Є таке добриво на основі калійної селітри називається Екоплан. Коштує 4.3 гн. за кг. Брав собі таке. Можна придбати в магазині "Свитязь" вул. Теремнівська за рестораном "Каштан". Калійного ніде немає питав в директора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Агромаркет між Електроапаратним і Пласмасовим вул. Рівненська. Де була колись пожарка. В"їзд як на Пласмасовий тільки направо. Зі сторони Електроапаратного перекрито, якщо на машині.

Є таке добриво на основі калійної селітри називається Екоплан. Коштує 4.3 гн. за кг. Брав собі таке. Можна придбати в магазині "Свитязь" вул. Теремнівська за рестораном "Каштан". Калійного ніде немає питав в директора.

а ти собі для чого брав ?)))

бо я боюсь я буду хімічіти цю штуку Еконплан то шоб квартиру не спалити)

бо я то нашов де продається калійна але там тільки оптом від 1т і ціна від 10 000 грн)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо я то нашов де продається калійна але там тільки оптом від 1т і ціна від 10 000 грн)

Брав на город.В основному на город.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ну то тоді понятно)

вже вернусь в київ 11 і буду там шукать, думаю там має бути, бо Еконплан страшно трогати, ше шось спалю)

да і аміачну селітру теж)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ну то тоді понятно)

вже вернусь в київ 11 і буду там шукать, думаю там має бути, бо Еконплан страшно трогати, ше шось спалю)

да і аміачну селітру теж)

Я колись заїзжав на одну фірму на вул. Звязківців от назви не памятаю вони там продають різні хімікати на автобази звязку на третьому поверсі от у них була селітра калійна 15грн 1кг але залишив ту ідею от і не купував кому треба можна тут заїхати запитати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За калійну селітру питайся в квіткових магазинах. Вона там точно має бути.

А що, димовухи робиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

займатися піротехнікою в квартирі це дуже нездорова тема)

За калійну селітру питайся в квіткових магазинах. Вона там точно має бути.

А що, димовухи робиш?

димовуха - це аміачка + бумага , калійна в основному в порох іде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

78-93-53 "СамсонТех"

Называется: Калий-Азотно-Хлористый - 28,50 кг.

только поосторожнее с ним, качество выше, не то что калийная селитра.

Удачи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене є рецепти димовух на основі калійної селітри, цукру і соди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

туда ще фарби (якоїсь порошкової, хна самий раз буде) і тоді взагалі самий раз буде

так да треба парочку шашок зробити, бо хочеш з друзями в гіперболоїди (лазерні автомати) побігати то шашка якраз буде )))

а де ця вул. Звязківців а то шось навіть не представляю де це може бути)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

туда ще фарби (якоїсь порошкової, хна самий раз буде) і тоді взагалі самий раз буде

так да треба парочку шашок зробити, бо хочеш з друзями в гіперболоїди (лазерні автомати) побігати то шашка якраз буде )))

Не доїжджаючи до Бума на Елекироапаратній поворот направо. Де був таксопарк колись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

памятаю у дитинстві саме з калійною селітри робили розчин - 1 кг на 1 літр води - вимочували газети, сушили і далі в діло - ракети, вибухові пристрої міні НЛО з банок зірочки чи вазеліну. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

памятаю у дитинстві саме з калійною селітри робили розчин - 1 кг на 1 літр води - вимочували газети, сушили і далі в діло - ракети, вибухові пристрої міні НЛО з банок зірочки чи вазеліну. :)

С клийной??? :0026: Ну незнаю ... с Натриевой - это да!!!! И натриевой шло всего 300грамм на литр!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене є багато жовтої порошкової фарби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

78-93-53 "СамсонТех"

Называется: Калий-Азотно-Хлористый - 28,50 кг.

только поосторожнее с ним, качество выше, не то что калийная селитра.

Удачи.

А з нього можна замутити димушку також,тіпа замість використаня калієвої селітри замінити Калий-Азотно-Хлористый???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з нього можна замутити димушку також,тіпа замість використаня калієвої селітри замінити Калий-Азотно-Хлористый???

Калий-Азотно-Хлористый это и есть - калийная селитра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...