Перейти до змісту

Вульки 2010

nnn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

vulky-afisha.gif

Офіційний сайт

Положення

Трек і профіль

Вульки 2010 - щорічні аматорські велоперегони у м.Львові в винниківському лісництві недалеко від с.Вульки. Формат змагань - олімпійське крос-кантрі.

Траса у формі 8, побудована таким чином, щоб зробити змагання максимально цікавими для глядачів. В місці старту можна буде бачити учасників щопівкола. Крім того учасники самі зможуть оцінити ситуацію та побачити суперників попереду чи позаду =). З верхніх точок відкриваються вигляди на кілька ділянок траси.

Змагання проводитимуться в трьох категоріях: Завзяті, Аматори, Леді

Ласкаво просимо!

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Відео з осінніх перегонів в цьому лісі (інша траса але деякі ділянки співпадають)

Опубліковано

радий, що плануєте їхати. Лише прохання попередньо зареєструватися, щоб ми не прогадали з кількістю номерків =)

Деякі відгуки про трасу:

"Я вже був сьогодні на трасі Wink . Траса після вчорашньої зливи просто в чудовому стані. Взагалі траса дуже сподобалась,вона набагато цікавіша і динамічніша в порівнянні з класичними вульками"

"Був зранку на трасі, враження найкращі!

Траса супер - спуски круті, підйоми важкі, повороти круті, сінглтреки солові, нудьгувати просто немає де smile.gif Для мене стало приємною несподіванкою, що вона настільки нова - від класичної вульківської траси залишилось мало що (на ХСО коло так і не відкатав, тому судити не можу). Планувальникам п*ять з плюсом smile.gif. Просто отримав задоволення від катання.

Окремо хочу сказати про розмітку - я мав мало надії, що з першого разу проїду все правильно, але мені це вдалось. Мітки стоять там, де треба, не більше, і не менше.

Аматорам на трасі теж нудьгувати не доведеться, а от більшість дівчат мабуть 50% кола пройдуть пішки."

Опубліковано

З задоволенням прийму участь! :)

:lol: зупиніть його хто небудь

та нехай развлекается... :rolleyes:

+1 если будет бус

Опубліковано

Бус, как и в прошлый раз, обещается быть. Участники - welcome! Двухшаговая регистрация - тут, в Элиту сами записывайтесь ;)

Список - ниже по теме.

Опубліковано

6. реєстрація

6.1

попередня реєстрація на змагання здійснюється за адресою
babikes.com/vulky-spring/racers/

6.2

учасники які попередньо зареєструвалися отримують перевагу при визначенні порядку старту.

6.3

передстартова реєстрація починається о 10:00 закінчується о 10:55 в день старту

6.4

на передстартовій реєстрації
учасник зобов’язаний дати розписку
(бланк якої викладений у
додатку №2
),
пред’явити документ, що посвідчує особу
, сплатити реєстраційний збір (за винятком випадків, коли такий був сплачений раніше) та обрати відповідну категорію учасників.

6.5

Вартість номеру становить 25 грн. Д
ля учасників з інших міст та учасниць категорії Леді - 10 грн.

10 грн. + паспорт :)

Опубліковано

1. ursa (э)

2. tais (ж)

3. Fr1end (э)

4. Yaryk (э)

5. Андрюха (а)

6. Dgura (э)

7. UB5PG (а)

8. ... гонщег №8 [наполовину занято]

Опубліковано

При полной комплектации цена за перевозку туда-назад райдеров и байков - по 70 грн. с человека.

В связи с тем, что в 10:00 - регистрация, да и просмотреть трассу можно было бы перед гонкой - выезд в 6:02 :)

Т.е. сбор, как в прошлый раз.

Опубліковано

А НАИЛУЧШИЙ!!!!!!

1. ursa (э)

2. oksya (ж)

3. Fr1end (э)

4. Yaryk (э)

5. Андрюха (а)

6. Dgura (э)

7. UB5PG (а)

8. Climber

Было б желание слышать друг друга....

Опубліковано

№2 из "наилучшего" - под очень большим вопросом (не в планах). Да и по №1 есть варианты.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...