Перейти до змісту

Покат велосипедов в Луцке

Antarius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

30 грн за пів дня - цілком нормальна ціна. Пів дня людині, котра не має власного вела аж з головою вистачить, щоб накататись до крепотури в ногах

Будем говорить или берем напрокат?

Заявки в ПЛ! 30 грн в день независимо выходные лил будни.

Опубліковано

У випадку сприятливої погоди сьогодні ввечері , кому не шкода дати свій вел катнутись ? На ріст 167-168 см, вага 45 кг. Умови договору прокату обговорюються в ПМ , асько 496-990-577

Дякуючи MrSAGEM ( респект і уважуха) катнули з Тіною і Галчонком в Рокині (їм теж привіт і окрема дяка за кумпанію).

30 грн за пів дня - цілком нормальна ціна. Пів дня людині, котра не має власного вела аж з головою вистачить, щоб накататись до крепотури в ногах

Погоджуюсь. За такі гроші віддавати незнайомій чи малознайомій людині вел, погодьтесь, ризиковано і сміливо, але от бордовцям варто робити знижки :), бо вони як велика родина)))

Р.С. от не знаю хто завтра доставить мене на роботу, бо на своїх навряд чи дійду )))

Опубліковано

Будем говорить или берем напрокат?

Заявки в ПЛ! 30 грн в день независимо выходные лил будни.

Я брати на прокат точно не буду, благо маю. Але от пару потенційних клієнтів підкинути думаю зможу.

Опубліковано

Брала на прокат двохколесого друга у MrSAGEM. Враження супрерові, ровер новий. До цього останній раз на велику каталась ще в часи коли в школі "Колобка" проходила. Але велик слухався мене як миленький. Так шо раджу взяти - не пожалкуєте 100%.

Опубліковано
Правила прокату 04.08.2010

Велосипеди видаються в прокат під заставу одного з документів:

паспорт громадянина України;

Почитали бы последнюю страницу Паспорта для начала, чтобы не позориться такими правилами ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...