Перейти до змісту

Покат велосипедов в Луцке

Antarius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всем привет, кто знает есть ли в Луцке прокат велосипедов?

Поиск ничего не дал, обращаюсь к сообществу...)

З.Ы. Сам райдер на балконах два байка стоит... но где взять на прокат не знаю, помогите плиз)

Опубліковано

Чи є зараз не знаю,але в минулому році були розклеєні оголошення про прокат велосипедів,особливо в районі площі возєднання.

Я сам бачив та й дружина приносила таке оголошення мені,там були телефони для контактів та ціни. На жаль не зберіглося в мене.

Опубліковано

Дякую за тему! :smile-zachot:

Мене також тривалий час цікавить це питання.

Дуже хочу придбати велосипед. Та перш за все треба спробувати. Вже кілька років не було практики.

Опубліковано

да, тема думаю багатьом цікава, а отже - актуальна (все хочу друга на вел посадити, а він брикається, а от спробував би - зовсім інша річ...)

Опубліковано

2 Віка.

Так .. таво... спробувати можна і так... без прокату.. Домовся з кимось... в багатьох тут є по кілька велів.. можуть з тобою катнутися.. ввечері... парком... наприклад. :)

Опубліковано

Lexx_Giant,

дякую за відповідь! Ідея хороша. Залишилося набратися сміливості і «пристати» до когось з проханням :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Чи є зараз не знаю,але в минулому році були розклеєні оголошення про прокат велосипедів,особливо в районі площі возєднання.

Я сам бачив та й дружина приносила таке оголошення мені,там були телефони для контактів та ціни. На жаль не зберіглося в мене.

Також шукаю прокат велосипедів. В знайомого той телефон з оголошення зберігся, дзвонив - недійсний номер :(

Опубліковано

то прокату в Луцьку нема? :(

Мабуть таки нема.

Поясню на чому базуєтся моя думка - Прокат вело,це послуга і достатньо нова,значить її потрібно рекламувати,розвішувати оголошення де тільки можна... , далі дедуктивним методом визначаємо :) раз таких оголошень ніхто і ніде не бачив,значить немає чого пропонувати.

Опубліковано

Якщо я не помиляюсь то прокатом займався Юра той що біля хліб завода байкі крутить, а взагалі я вважаю що якщо дати таку ідею людям які продають нові та бв велосипеди, а їх в нас на пальцях однієї руки порахувати можна, то може хтось і візметься за таке діло :)

Опубліковано

В последний раз катался на лисапете лет 20 назад, наверное :)) Была б контора проката - прокатился бы, если небольшие деньги (гривен 100 за 100км) :) удовольствия ради

Опубліковано

... прокатился бы, если небольшие деньги (гривен 100 за 100км) smile.gif удовольствия ради

На днях, обнаружил - пишут, очень развито в Киеве.

Порадовало как явление.

Условия проката - про залог; цена раз, два, три.

? Хорошая идея для Луцка. Нереализовано предпринимателями.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

то прокату в Луцьку нема? :(

Можу дати вел на прокат! даже два!

два байка. 18 ростовка.

Опубліковано

У випадку сприятливої погоди сьогодні ввечері , кому не шкода дати свій вел катнутись ? На ріст 167-168 см, вага 45 кг. Умови договору прокату обговорюються в ПМ , асько 496-990-577

Опубліковано

поки ми чесали язиками про прокат велосипедів, авл і іншу фігню життєвоважливі справи, в Луцьку з"явилась ось така от штука: http://lutskprokat.in.ua/

випадково надибав щойно в гуглі

Опубліковано

Термін прокату: Вартість (грн.)

Половина дня (9.00 – 14.00 / 14.00 – 19.00) 30

Цілий день (9.00 – 19.00) 50

Цілий день (9.00 – 19.00) вихідні дні 60

Доба (9.00 – 9.00) 60

Доба (9.00 – 9.00) вихідні дні 70

Робочий тиждень (понеділок – п'ятниця) 180

Вихідні дні (субота і неділя) 110

Цілий тиждень 270

Два тижні 480

Один місяць 950

Як на мене, то трохи дорогувато.

Опубліковано

30 грн за пів дня - цілком нормальна ціна. Пів дня людині, котра не має власного вела аж з головою вистачить, щоб накататись до крепотури в ногах

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...