Перейти до змісту

Виготовлення автоскла

fedot

Рекомендовані повідомлення

Цікавить таке питання - чи можуть в Луцьку виготовити автоскло (не лобове - калене, бокове) за шаблоном. Хто що знає/чув? Якісь координати? Пиво з мене....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти певно мав наувазі на лобове тріплекс?

калене на лобове то стрьомно. на бокові зрештою теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить таке питання - чи можуть в Луцьку виготовити автоскло (не лобове - калене, бокове) за шаблоном. Хто що знає/чув? Якісь координати? Пиво з мене....

фірма СКЛОЦЕНТР директор Передрій Діма виготовляє любі типи скла, від вітринного до скла на автобуси.

номер телефону десь присутній, особисто добре знайомий.

дзвони, підїдем і покажем що там тобі треба.

да і.......пиво не забуть.. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти певно мав наувазі на лобове тріплекс?

калене на лобове то стрьомно. на бокові зрештою теж.

А бокове скло всьо калене йде...Лобове дехто там мені обіцяв замовити нове)))

фірма СКЛОЦЕНТР директор Передрій Діма виготовляє любі типи скла, від вітринного до скла на автобуси.

номер телефону десь присутній, особисто добре знайомий.

дзвони, підїдем і покажем що там тобі треба.

да і.......пиво не забуть.. :)

Дядьку - пиво хоч сьогодні ввечері....А по темі - задзвоню тобі сьогодні))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не обов'язково ;) можна замовити і з тріплексу.

так бач, я до цього часі і сам ніяк не роздуплюся з тим. зараз принаймі напишу одному, спитаю за скло саме до 968 чи там роблять.

вся проблема з тим всім в тому, що щоб те скло сюди передати з Харкова то сам розумієш треба якийсь контейнер для нього щоб був. так просто в газету ж не замотають.

та і ті що скло там це роблять не займаються відсилкою. тобто треба когось з тих місцевих наших напрягати щоб всім тим вони займалися. та й знов таки питання контейнеру. і розумієш що особливо нікому не хочеться тим там займатись.

от так вот вперлося в такі вроді дрібниці.

тому якби виявилось що це можна замовити вже тут в Луцьку, а бо хоть би в Рівному, так щоб машиною перескочити і забрати, то це було б супер! ніяких проблем.

отакі пирогі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не обов'язково ;) можна замовити і з тріплексу.

так бач, я до цього часі і сам ніяк не роздуплюся з тим. зараз принаймі напишу одному, спитаю за скло саме до 968 чи там роблять.

вся проблема з тим всім в тому, що щоб те скло сюди передати з Харкова то сам розумієш треба якийсь контейнер для нього щоб був. так просто в газету ж не замотають.

та і ті що скло там це роблять не займаються відсилкою. тобто треба когось з тих місцевих наших напрягати щоб всім тим вони займалися. та й знов таки питання контейнеру. і розумієш що особливо нікому не хочеться тим там займатись.

от так вот вперлося в такі вроді дрібниці.

тому якби виявилось що це можна замовити вже тут в Луцьку, а бо хоть би в Рівному, так щоб машиною перескочити і забрати, то це було б супер! ніяких проблем.

отакі пирогі.

Є, Ігоре, в Турійському районі одна організація - сьогодні мені доклали. Займаються склом вже років зо надцять. Як то кажуть - роблять любе-рябе-голубе))) Завтра спробую щось конкретніше взнати))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гнуте скло також можуть зробити (заднє скло Ауді авант)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гнуте скло також можуть зробити (заднє скло Ауді авант)?

А на Автосклі на 40 кварталі немає ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...