Перейти до змісту

Начало (Inception)

Alexander47

Рекомендовані повідомлення

berloga.net_1804637310.jpg

Исполнительный директор небольшой фирмы заправляет конторой, сотрудники которой умеют погружаться в сны людей, чтобы имплантировать в них новую информацию или, наоборот, удалять лишнюю. Тихую научную работу нарушает заказ, от которого нельзя отказаться — вживить в мозг успешного бизнесмена «правильные» идеи, которые понравятся его конкурентам.

год: 2010

страна: США, Великобритания

режиссер: Кристофер Нолан

жанр: фантастика, триллер, детектив

бюджет : $200 000 000

премьера (мир): 14 июля 2010

релиз на DVD: Декабрь 2010, «Юниверсал Пикчерс Рус»

2 трейлера:

http://www.youtube.com/watch?v=HilwtqaN4Gs

http://www.youtube.com/watch?v=6Cv7cWFsreY

*Матрица тихо курит в сторонке*

В трепетном ожидании!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матрица по своїй ідеї круче любого фільма, це був прорив в фантастиці як на мене.

А це смахує на модернізований гіпноз. Шось в описі нетак, причому тут имплантация информации до галюцинаций які в трелері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Матрица по своїй ідеї круче любого фільма, це був прорив в фантастиці як на мене.

А це смахує на модернізований гіпноз. Шось в описі нетак, причому тут имплантация информации до галюцинаций які в трелері.

"был, да сплыл". це я про прорив. брати Вачовські один раз себе проявили, а далі що? нічого... 10 років пройшло, а успіх свій вони так і не змогли закріпити, навіть навпаки наламали дров з продовженням "Матриці".

тут мова йде про Крістофера Нолана, який за останні роки вразив увесь світ своїми фільмами, заробивши собі репутацію одного з найперспективніших режисерів сучасності, і "Вторгнення", сподіваюсь стане черговим проривом у його фільмографії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пригадалось "Правило трьох "Д."".

- ДАЙ ДАЛЬТОНІКУ ДОРОГУ!))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

адназначна лий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЩО ЛИТИ? Він то і не вийшов ще .

А про "матрицю" все просто - братів Вачовські - не існує. :) Є брат і сестра Вачовскі .

http://hohota.net/2009/12/16/larri-vachovski-smenil-pol-13-foto.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

адназначна лий)

Женя правий, поки що нема що лити.

але я дуже чекаю цей фільм, так що буду слідкувати і викладу як тільки з'явиться!!!

18 липня орієнтовна дата.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З огляду на закупку Леонардо і мощУ трейлерів, прорив штанів може обернутися ... прорив штанів може обернутися... може обернутися... на малоелегантний пшик.

Вибачте за технічну несправність.))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 липня :angry: , сильно довго чекати

думаю якщо фільм такий хороший то піду на нього в кінотеатр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

вже TS появилися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

диився тс'ку, гарна фільма, і кінцівка на рівні:smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий фільм із такими ефектами дивитися у ТС-ці - ізврат..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий фільм із такими ефектами дивитися у ТС-ці - ізврат..

підкажіть чи є вже в DVD/Rip форматі цей фільм і якщо не важко ссилочку на торент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби був, то повір, був би вже тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби був, то повір, був би вже тут.

поняв, дякую Zheny@ буду тоді чекати в нормальному форматі бо фільм дійсно того вартий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна не чекати а завітати з 19 серпня до "Адреналіну", якраз розпочнеться трансляція. Можна буде оцінити всі переваги кінострічки на великому екрані і зробити свої висновки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фільм справді БОМБА, я вже таких давно не бачив, Inception може легко сперечатися з любими кіно-шедеврами, хоча він трішки нагадує Чорного Рицаця , все ж таки це Крістофер Нолан...

не дивіться САМRIP, тільки спортите враження про фільм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився в камріп фільм супер буду чекати нормальної якості щоб передивитись він того вартий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дата выхода DVD: Декабрь 2010, «Юниверсал Пикчерс Рус»

можна ждать рипнутого американца со звук. дорожкой с сам-рипа, но, думаю, не раньше Октября =(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ШЕДЕВР! ... для мене саме так :ok: приємного всім перегляду ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ходил на этот фильм в кино, что-то не цепляють меня уже такие фильмы (первые ассоциации: Матрица, Еквилибриум и т.д....)

незнаю кто поставил 9.0, я бы влепил 7.0,

например The Departed(2006) стоит на imdb.com на 52-м месте, а фильм намного интересней, так же и Престиж на 72-м месте, вроде тоже сказка, но мне Престиж понравился намного больше, фильм для тех кто болдеет от компьютерной графики...

imdb - продажные шкуры...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ходил на этот фильм в кино, что-то не цепляють меня уже такие фильмы (первые ассоциации: Матрица, Еквилибриум и т.д....)

незнаю кто поставил 9.0, я бы влепил 7.0,

например The Departed(2006) стоит на imdb.com на 52-м месте, а фильм намного интересней, так же и Престиж на 72-м месте, вроде тоже сказка, но мне Престиж понравился намного больше, фильм для тех кто болдеет от компьютерной графики...

imdb - продажные шкуры...

на вкус и цвет фломастеры разные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не треба порівнювати "Початок" з "Матрицею" чи "Еквілібріумом". так можна порівнювати всі подібні фільми у певному жанрі. да Нолан не придумав нічого нового. головне тут, як він гарно все це подав - зйомки, гра акторів, музика створили неперевершену таємничу, напружену атмосферу безнадії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені фільм сподобався. Я не стала б його називати шедевром, але фільм чудовий. Дивилась його в кінотеатрі. Коли час проходить непомітно і невимушено, після перегляду є над чим подумати , обговорити з друзями, посперечатись - що ще бажати від хорошого фільму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...