Перейти до змісту

Уже й до парку добрались! ім 900-річчя м.Луцька

GurAlex87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Атракціони,звичайно,шкода,проте,краще вже так,аніж та вся хитка конструкція гепнулась на чиюсь голову..(а чиясь голова,як правило,буває дитяча,бо вони люблять такими місцинами бродити)Не знаю,чи чув тут хтось про те,що там планують зробити поле для гольфу? )))) я,звичайно,не уявляю собі у нас такої розваги))) трохи не той контингент,але..все може бути

Опубліковано

Сьогодні йду і бачу як останні залишки колишніх атракціонів розбирають. Пам'ятаю як з десяток років тому катався на каруселях, а зараз навіть не знаю що міські чиновники думають і що буде далі!!! Ваші думки на цю тему??? :lopata:

моя думка така, місце там хороше і я впевнений що його Шиба швидко роздасть під забудівлю котеджів.

Опубліковано

А мені і не хочеться там ніяких нових атракціонів. Травичка, стежинки, деревця. Краще б русло вичистили, гарні місточки зробили, туалет поставили і смітники. І щоб народ менше гадив. 

Люблю посидіти на пагорбі, милуватись віддзеркаленням неба у воді, вигоном річки, заходом сонця. Око відпочиває. Такий собі міні рай серед немиловидного панельно-цеглового вулика.

Опубліковано

Сьогодні йду і бачу як останні залишки колишніх атракціонів розбирають. Пам'ятаю як з десяток років тому катався на каруселях, а зараз навіть не знаю що міські чиновники думають і що буде далі!!! Ваші думки на цю тему??? :lopata:

моя думка така, місце там хороше і я впевнений що його Шиба швидко роздасть під забудівлю котеджів.

Ооо, цікава думка, а головне найбільш реальніша. +1

Опубліковано

вчора з величезним грохотом "звалився" останній шматочок "колеса огляду"... виглянула.... хм... і краєвид вже не той. сумно. бо знаючи як це робиться у нас, то ще років через 50 щось зміниться... а що гірше всього - дійсно забудують...(((

Опубліковано

Вчера катались там - намного лучше без развалюх-каруселек стало :)

Нет, правда, просто деревья смотрятся лучше.

Два мусорника (вроде бы) на территории появились.

Застроят? Ну там не так много места, хотя... Плохо, если деревья начнут выкорчёвывать и закатывать всё в асфальт.

Опубліковано

Канєчно привезе, це ж Американська Церква Святої Каруселі :smile3:

Як не дивно, але це справді церква привезе 2 американські атракціони. За те, що їй виділили землю в парку, можливо, безкоштовно.

До того ж атракціони в Америці експлуатують не більше двох років, а у нас всі 20. От і будемо кататись на списаних качелях. Мабуть, тій церкві вони як брухт продадуться.

Опубліковано

но є нюанс :) сьогодні бачив в іншій темі демотиватор де Мєдвєдєв задумався типу "поміняли наш газ на наш флот"...

так от, знаючи які у нас церкви - то тра переробити на картинку з Шибою "поміняли нашу землю на наш бізнес"

теперки там дуже довго буде будуватися церква но нормально рубатимуться грошики на качелях... тією ж церквою, бо вона забудеться подарувати атракціони місту.

...дето я вже таке бачив...

нікому не нагадує будівництво церкви біля Автостанції на Конякіна ?

за 15 років побудували лише ангар для розвантажування фур з секонхендом, який потім продається по районах.

ну і за останні 5 років каркас церкви звели.

хех... як каже старий анекдотик "Соррі, Майкл - бізнес!"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...