Перейти до змісту

Кому не спится в ночь глухую

FunTom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хочу дружину :glare:

Значить чекаєм пост від якоїсь із дівчат з текстом "хочу чоловіка" (саме чоловіка, не хлопця, не мужчину, не друга, не бойфренда, не приятеля, а саме чоловіка) ...

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Блін, мені керівництво назрузило потрібно попрацювати і я думав це серйозно, але бачу що в порівнянні з "хочу дружину", в мене взагалі дрібязкові проблеми :)

Опубліковано

хочу дружину :glare:

Значить чекаєм пост від якоїсь із дівчат з текстом "хочу чоловіка" (саме чоловіка, не хлопця, не мужчину, не друга, не бойфренда, не приятеля, а саме чоловіка) ...

дик... може є у нього дружина? але поряд нема зараз... от він і тужить... нє? )

Опубліковано

Того не спиться? Думаєш як робити пропозицію? Чи вже гостей рахуєш? :D

вже краще слоненят рахувати... бо так точно не заснеться.

Опубліковано

ну то виростайте разом :)

"Неблагодарна" то справа в більшості випадків (винятки рідкі, але є). Набачився на розбиті душі... Недарма розумні люди придумали шлюбний вік. Щодо "а раніше в 14 вважали старою дівою", дик в 25 тоді вже й довгожителями вважали...

Ох, нагнали суму... Да ну його! "Все, що робиться, робиться до кращого!" Йду-но я в люлю... Нарешті завтра вихідний! Надобраніч!

Опубліковано

Шо всі спуть :P

Не всі. Дехто, - це я, вже й вийспались. Щось проснулась і треба ж таке, згадалась мелодія з мультфільму "Дівчинка і дельфін", от скачала, подивилась, нда... мультфільм майже без слів, а такий смисл.

Опубліковано

и я тоже с вами..

mcats.jpg

вспоминал как прошла вообще неделя, много думал. уходят понемножку последние теплые деньки, надо что-ли впадать в зимнюю спячку

Опубліковано

не совсем видео шок, но аудио шок точно!

http://www.yaroslavfilm.ru/index.php

вводим городской или мобильный номер телефона. Вводите правильный номер телефона, в этом вся фишка)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...