Перейти до змісту

Верховна Рада ратифікувала угоду про ЧФ РФ

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

А взагалі Рома, після цього останнього твого поста, я скажу тобі, шо ти - гандон, незважаючи на вагові категорії. І готовий, якщо забажаєш перевірити, відповісти за слова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь

Я, ромакса, ще в 1989 році на уроці історії, який проводив директор школи, говорила, що Україна повинна стати незалежною державою і носила значок з жовто-синім прапором на лацкані шкільного жакета. Тоді за таке по голові не гладили.

Я ще 10 років тому в Криму говорила українською мовою - в магазинах, кафе, маршрутці. Я ніколи не переходжу на російську коли розмовляю із донеччанами, одеситами, харківчаними і іншими жителями русифікованого сходу України. Я не дозволяла і не дозволяю називати себе хохлушкою своїм російським знайомим. Я національно свідома українка. Але якщо я не кричу "геть москалі" і голосувала за Януковича - то я, з вашої логіки таки неправильна, сексуально-стурбований агент. Кватирку закрийте- може в голові меньше протягів буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ваша проблема луічі не в тому що ви голосували за януковича, а в тому що після того що він зараз зі своєю командою витворяє по відношенню до України і українців, ви його відкрито виправдовуєте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ромакса, знаєте, чому мені тоді у 89-му директор "по шапці" не надавав і навіть двійки не поставив? Тому що людина він розумна і слухав мої аргументи, а не казав "ти шмаркачка малолітня, що ти там розумієш і як ти можеш іти проти мене і політики партії."...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='27 апреля 2010 - 18:36' timestamp='1272382599' post='486377']

:D а чому ти ще не в києві, ідєйний? автобуса на шару не було?

Бо я сьогодні працював. За мною не заіржавіє.

Ти ще мене "свідомим" назви. Так, для повноти картини до "ідейного".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз не голосували то пост перероблю

культурна людина підтримує хама, націоналістка - відкритого українофоба, прогресивний велопапа - півстолітній совок :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це просто звіздєц, я не сумніваюсь що і на цю тему

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/57479/

і її перший пост, зараз знайдеться позитив: ми самі винні,

Росія наш друг,

свободу чесному бізнесу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правила розділу

п. 2. :не обзиватись

Впринципi в кожного є право на власну думку. А вже за кого голосувати - і поготів, самому соромно інколи :)

Я взагалі схиляюся до думки, що всі, що вище відписалися (з обох сторін) дідька лисого змінять свої політичні вподобання, хоч нехай там що. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, ромакса, ще в 1989 році на уроці історії, який проводив директор школи, говорила, що Україна повинна стати незалежною державою і носила значок з жовто-синім прапором на лацкані шкільного жакета. Тоді за таке по голові не гладили.

Я ще 10 років тому в Криму говорила українською мовою - в магазинах, кафе, маршрутці. Я ніколи не переходжу на російську коли розмовляю із донеччанами, одеситами, харківчаними і іншими жителями русифікованого сходу України. Я не дозволяла і не дозволяю називати себе хохлушкою своїм російським знайомим. Я національно свідома українка. Але якщо я не кричу "геть москалі" і голосувала за Януковича - то я, з вашої логіки таки неправильна, сексуально-стурбований агент. Кватирку закрийте- може в голові меньше протягів буде.

Шановна Luychi. Той, кого Ви підтримуєте, невздовзі зробить так, що "хохлушка" - це стане нормою при звертані до українок. Будете змушені переходити на російську мову при спілкуванні з русифікованими українцями, бо вони будуть казати принципово - я тєбя нє панімаю, і при цьому єхидно всміхатися. Також, не зможете написати "геть москалі" (навіть при підтримці м...лів) - Вас по IP знайдуть і звинуватять у розпалюванні ненависті до "братнього народу". І, мабуть, згадають Вам носіння у 1989 р. жовто-блакитного значка.

Одним словом, перекреслять все те, що Ви відстоювали раніше і мали переконання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

діфото сам героїчно спалився, він за яника навіть готовий жопу порвати

Я за Яника не голосував, а ти - гандон. І навіть не за те, що клевещеш на людей, а за те, що у кожному другому шукаєш ворога.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, Ви так добре знаєте що буде далі? І прізвище Ваше, мабуть, Ностардамус.

Якщо станеться хоч щось з Вашого пророкування, я і тоді не буду мовчати, а буду відстоювати Україну.

Все.

Це вже не тема, а суцільний флуд з переходом на особистості. Де модератор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='27 апреля 2010 - 20:20' timestamp='1272388830' post='486458']

smith, соррі, а ти тепер бабаванг? майбутнє передбачаєш?

чи як у роми, ірраціональна ненависть тотально засліплює і відбирає рештки здорового глузду?

Ти про що? Конкретніше щодо "майбутнього", будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От що мені подобається, так це з тобою спілкуватись, [nd]. Аж мізки кіплять. Твій здоровий сарказм бризкає, тільки встигай відвертатися.

На рахунок майбутнього, просив уточнити - бо я аж 2 рази нострадамусив.

А чого ви всі так перелякалися? Мій прогноз (а не пророкування) не сподобався? Це звичайне моделювання ситуації на фундаменті сьогоднішніх подій.

Luychi, на рахунок суцільного флуду згідний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо мєня нє упомянул?

Дай угадаю...

Я трансвєстіт, каторий ждьот, штоби єво трахнул большой московскій х"й?

ді ти до цієї розборки відношення не мав, але зайшов красіво.

на рахунок гандонів, то в мому розумінні ти також ребристий гандон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клевещеш на людей
це не "клєвета" це простий висновок з постів. Вони ж не ховаються в своєму аналізі і я не буду.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що, на сьогодні досить? Оголошується перекур (тайм-аут). З таким розвитком подій, нам завтра можуть підкинути (Президент, ВР, КМ) не менш цікаву темку для обговорення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Увага !!! Дітям до 18-ти не читати!!!

Сміт, такі аватари як енді, луічі чи слейв і це тільки в даній темі, де пару ніків відписалось, голосували за януковича.

В кожно з них своє, енді др...ть на союз, в луічі напевно нездорове садо-мазо і їй не хватає чогось крепкого, що може дати і давав в молоді роки якунович.

Люди вони не прості і ідеологічно правильні, для кожного з них головною роботою став луцький форум на якому найчастіше сконцентровані на виправдані невиправдовуваного і доведенні недоведеного. Для кращого сприймання пишуть українською, хоча за текстом цього і не помічається. Володіють такою кількістю інформації, що скоріш за все напряму підключені до виборчого штабу України для людей.

мда, хоч би нікі правильно писав... До речі, вам по шкалі Ванги 0.00. Впевнений, що ніхто з цього списку за нового президента не голосував. Особисто я - ні, хоча це й не так важливо. Головне, що висновки робляться неправильні і думки "зациклені" но одному. Повна неспроможність культурно і логічно вести дискусію. + особисті образи користувачів.

Не хочеться думати, що це клінічний випадок, проте відпочити від форуму потрібно

Також хотів би побачити модераторів у цій темі, тому що порушень занадто багато. <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявіть що ви - опозиція , і тепер спробуйте культурно і логічно вести бесіду з владою. :jeer:

Вас кажуть одне - роблять інше, або взагалі роблять що завгодно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як ч. 7 ст. 17 Конституції України:

На території України не допускається розташування іноземних військових баз.

На це моя сестра з Москви вчора сказала: Так база то Ваша! :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вважаю, що ідеологічно східна межа Європи проходить десь так неподалік Дніпра (трішки західніше). Ситуація не змінилась з періоду існування Волинсько-Галицького князівства. Поки монголо-татари дерли московію, захід шукав співпрацю з Європою, щоб боротись з Азією.

Тому нічого дивного, що в нашій країні є дві країни.

Але шановні дискусанти, зрозумійте основні ідеологічні принципи, які відрізняють Європу від Росії. Росія - це імперія. Імперія - це коли є Москва, а все інше - це провінція, яка має "слушаться і повіноваться". Ідеологія Європи - сильні громади, вирівнювання можливостей. Багаті європейські країни платять бідним європейським країнам щоб вирівняти можливості. Європейські країни забезпечують максимальні умови для розвитку малим громадам (селам, містечкам). І це дає результат. В США постійно між собою конкурують штати, за інвесторів, за туристів, за клієнтів. Не Вашингтон визначає кому сьогодні видаємо дотацію, а йде змагання. В тому числі й на рівні найменших територіальних одиниць. Росія нам цього не дасть. Їй не вигідно бачити сильними околиці. А Луцьк - це околиця.

Дайте можливість самостійно визначати пріоритети і розвиватись Рівненській області - завтра на світовому ринку зявиться український бурштин. І це буде конкурентноспроможний продукт, експорт.

Кажете про металургію і про хім промисловість?

Кльовий вибір - сировинний придаток або помийна яма з відходами...

А дати можливість Львову нарощувати темпи в розвитку ІТ-технологій, дизайну тощо, які вже користуються попитом на свтіовому ринку. Але кому це вигідно? Імперській москві чи продажному Києву?

Ви собі навіть не уявляєте наскільки перекритий кисень в органів місцевого самоврядування для власного розвитку. Жодних можливостей! Ці правила диктує Київ. Почне диктувати Москва - буте аналогічно. Міста, замість того, щоб заробляти і виходити на рівень будуть оббігати пороги чиновників щоб ті виділили чергову дотацію. Хто більше виклянчив, той наступний мер. Це Російсько-український варіант.

В Європі кожна територіальна одиниця будує свою стратегію розвитку і потім досягає її. Де в Україні стратегії? В нас навіть генплани не можна нормально створювати. А навіщо? Власть то змінюється...

Чи розказати вам епопею співпраці відділу туризму міської ради з Державною службою туризму та курортів України в створенні Стратегії туристичного розвитку міста ЛУцька? Повірте, те, що робиться в Верховній раді - це ще не вершина дибілізму.

Не чекайте, що чергова угода змінить вашие життя. Чи новий проданий літак врятує бюджет країни. Це неправда. Не чекайте сильної руки. Сильними мають бути мешканці, громади... вони мають бути рушіями розвитку. А держава має забезпечити їм це право. Янукович робить навпаки.

Пробачте, що так сумбурно. Наболіло.

Сподіваюсь нікого не образив:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11 читає 10 днів .Всі решта виясняють свої сексуальні уподобання і хто за що мінус кому ставить в приваті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

druid, Ви не зовсім праві про Росію - це якраз федеративна країна, де суб'єкти федерації мають багато прав (почнем з того, що губернатори і президенти автономій вибираються, а не просто призначаються президентом) і там Ямало-Ненецький, чи Ханти-Мансійський округи є досить багатими і розвиненими, хоч вони і є околицею Росії. А президент Калмикії і губернатор Чукотки є одними з найбагатших людей Росії (та й світу) і разом з тим вкладають великі кошти в розвиток своїх регінів.

В Європі теж були централізовані імперії (Великобританія, Австро-Угорщина), але там було Магдебурське право в якому містам давалось багато прав на самоврядування і вони могли об'єднуватись між собою в Ліги для того щоб торгувати, багатіти, розвиватись - це історично так склалось.

Нам же, Україні, система централізації дісталась від колишнього СРСР. І я таки з Вами згодна - регіонам треба давати більше прав для самоврядування. Хоча існує великий ризик федералізації країни (той самий "вибухонобезпечний" Крим, або Донецько-криворіжський басейн).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановна Luychi, ось тут

почнем з того, що губернатори і президенти автономій вибираються, а не просто призначаються президентом
Ви не зовсім праві.
Согласно президентскому закону о назначении губернаторов, вступившему в силу 6 июля, партия, выигравшая выборы в регионе, составляет список кандидатов в губернаторы в течение 10 дней. Президент рассматривает кандидатуры 30 дней, еще 30 дней выбор президента обсуждают в региональном парламенте... На днях на встрече с членами дискуссионного клуба Валдай Медведев заявил, что РФ не вернется к отмененным в 2004 году выборам губернаторов путем прямого голосования.

"Я не вижу, несмотря на свои демократические убеждения, смысла возврата к той системе, которая была. Я не вижу в ней ничего сверхлиберального, демократического. Она, на мой взгляд, не вполне соответствует традициям России и тому уровню развития федерализма, который существует", - сказал президент.

Джерело
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

druid, Ви не зовсім праві про Росію - це якраз федеративна країна, де суб'єкти федерації мають багато прав (почнем з того, що губернатори і президенти автономій вибираються, а не просто призначаються президентом) і там Ямало-Ненецький, чи Ханти-Мансійський округи є досить багатими і розвиненими, хоч вони і є околицею Росії. А президент Калмикії і губернатор Чукотки є одними з найбагатших людей Росії (та й світу) і разом з тим вкладають великі кошти в розвиток своїх регінів.

В Європі теж були централізовані імперії (Великобританія, Австро-Угорщина), але там було Магдебурське право в якому містам давалось багато прав на самоврядування і вони могли об'єднуватись між собою в Ліги для того щоб торгувати, багатіти, розвиватись - це історично так склалось.

Отож бо й воно, державний устрій та ідеологія - це різні речі. А оскільки вона (ідеологія) дійсно сформована історично, її не так просто буде змінити. Тільки століттями історії.

Чомусь мені видається, що вказані вами округи сидять на нафті, а їхні керівники олігархи. Ахметов теж олігарх, але це не означає, що навіть в Донецькій області провінція живе класно.

Нам же, Україні, система централізації дісталась від колишнього СРСР. І я таки з Вами згодна - регіонам треба давати більше прав для самоврядування. Хоча існує великий ризик федералізації країни (той самий "вибухонобезпечний" Крим, або Донецько-криворіжський басейн).

А чому цікаво Крим "вибухонебезпечний"? А чи не Росія зробила його таким? Чи був би Крим вибухонебезпечним якби не було Росії?

Я взагалі не переймаюсь Кримом. Процитую вищесказані слова когось: "Крим ніколи не був українським".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...