Перейти до змісту

Підскажіть

Tem404

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

команч як команч. дешевенький вел (відносно того що є), але вже не гуано типу ардіса.

я взяв томагавка 2 роки тому (ну майже те саме що ніагара), і поки що задоволений покупкою. деякі компоненти замінив по мірі зносу на ліпші. Бажання моднішого вела собі взяти є, необхідності - немає. Цілком прийстойний байк, як на мене за такі гроші. І для такого катання як у мене (по буднях на роботу з роботи, у вихідний десь до лісу прокататися) цілком достатньо

Опубліковано

Пропозиція, чи є тут любителі зранку/ввечері поїздити по парку ім. Лесі Українки, вел треба обкатати, а самому їздити не дуже цікаво

Опубліковано

У меня был Comanche Томагавк. Нареканий нет. Скучаю за ним. Удобный. Альтернатива Ниагаре наверное Bergamont Dark Dust, но по моему он дороже. Рекомендую сесть на один и на другой, какой удобнее такой и брать, но мне кажется, что удобнее Команч.

Опубліковано

не забываем, что Niagara - это все-таки найнер и весьма современный (баттирование, легкая рама). я проверял, в раму помещаются даже 2.25 колеса (700C-58C), а в вилку комфортно 2.1 (52C) (2.25 почти без зазора)

Опубліковано

не забываем, что Niagara - это все-таки найнер и весьма современный (баттирование, легкая рама). я проверял, в раму помещаются даже 2.25 колеса (700C-58C), а в вилку комфортно 2.1 (52C) (2.25 почти без зазора)

кстати, у меня есть в наличии рама 2010 года, Comanche Niagara FS, новая, ростовки выше среднего; две вилки к ней на 700C (пружинная и пружина+масло), колеса с резиной, ступицы, etc, etc. все это будет в скором времени продаваться в сборе или барахолом. если кто-то хочет предварительно посмотреть и поторговаться - милости прошу в личку.

не всегда он был "найнером", по-моему.

Опубліковано

2 Tem404

Не варто дуже перейматися вибором першого вела. Тим більше класу Ніагари чи Дарк ДАста (цей ніби навіть легший).

В такому ціновому діапазоні ти не знайдеш багато відмінностей між ними. Бери того, який подобається і легший.

ВСЕ !!! НІкого не слухай.. а то тут тобі зараз розкажуть... про Алтус, ХТ .. а не дай Бог Кампу приплетуть... то взагалі заплутаєшся.

Швидше купуй і викатуй. Преший раз виїдеш.. підійди до мене, я тобі скажу з ким краще поїхати.. щоб доїхати до місця призначення.

2ОЛЛ

Не морочте йому голову. Захоче кататися з нами, буде, не захоче.. і С-Воркс не допоможе.

Опубліковано

кстати, у меня есть в наличии рама 2010 года, Comanche Niagara FS, новая, ростовки выше среднего; две вилки к ней на 700C (пружинная и пружина+масло), колеса с резиной, ступицы, etc, etc. все это будет в скором времени продаваться в сборе или барахолом. если кто-то хочет предварительно посмотреть и поторговаться - милости прошу в личку.

Для этого есть соответствующий раздел, модесратор.

Опубліковано

2 Tem404

Не варто дуже перейматися вибором першого вела. Тим більше класу Ніагари чи Дарк ДАста (цей ніби навіть легший).

В такому ціновому діапазоні ти не знайдеш багато відмінностей між ними. Бери того, який подобається і легший.

ВСЕ !!! НІкого не слухай.. а то тут тобі зараз розкажуть... про Алтус, ХТ .. а не дай Бог Кампу приплетуть... то взагалі заплутаєшся.

Швидше купуй і викатуй. Преший раз виїдеш.. підійди до мене, я тобі скажу з ким краще поїхати.. щоб доїхати до місця призначення.

2ОЛЛ

Не морочте йому голову. Захоче кататися з нами, буде, не захоче.. і С-Воркс не допоможе.

Согласен! Тут уж, что понравится больше. Решай и вперед!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...