Перейти до змісту

Chery Kimo

Dimaxa

Рекомендовані повідомлення

еще один нюанс: если покупаете новое авто - вы сразу теряете как минимум 15% его стоимости(он становится б/у)+ регистрация нового авто...а вообще надо сесть в автомобиль, проехаться...и сравнить(если есть с чем)....на Кимо я не ездил, но думаю на Астре класик будет приятней ездить...

А насчет запчастей - сейчас на все машины они не дешевые...даже на лады и т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їздив на Кімо. Цілком пристойно. Місця, навіть ззаду сидіти доволі зручно. Спереду також. За 54 000 грн - саме те.

http://volyn-avto.com/avtosalon/chery/kimo/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Geely Ck чи МК2 не дивився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Китаєць-він і в Африці китаєць, гавно ще те, за ці гроші краще купить 10-15річну з Німеччини. По можливих витратах на ремонт буде те саме що і обслуговування в салоні по гарантії, але ж комфорт, безпека, ходові якості і т.д....ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за німця треба викласти суму зразу, а тут можливий кредит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про китайців - Chery Tiggo, для прикладу, має двигун від старої мітсубіші. (Модель мітсубіші якогось 80-якогось) потужний. Їздили в гололід - бомба. так прикольно 4х4 виходить із заносу. Тіптронік там всякий і парктронік. І т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, на Geely Ck чи МК2 не дивлюсь, чомусь не сприймаю цей бред бренд

ну 10-15 ти річна автівка з Німеччини, котра відкатала вже по наших дорогах думаю потягне гарні бабки на ремонт...

Хто тобі щось хороше б/у продасть?

дивився в сторону пригону авто, так це ще 1,2 до ціни купівлі за бугром на розтаможку, +там і ціни дай дорогу менше 8-ми років в ці гроші з розтаможкою не влізеш.

...в роздумах...

а ціна на Кімо в красних трусєлях манить мене, манить... :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не тіште себе ілюзіями на рахунок китайських авто, он вже китайці навчились робити підробки навіть на запчастини до своїх китайских авто. В самого робота, довгий період часу, повязана з автомобілями, краще взять б/в німецьке авто, навіть 10-15 літнє чим нове китайське гуано. Совсім різні стандарти якості, комфорту та безпеки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що ви скажете на рахунок таких авто як

post-2059-1272695218,87_thumb.jpg

post-2059-1272695243,15_thumb.jpg

тобто Chevrolet Aveo 1.5 MT LS (Шевроле Авео)хетч та Peugeot 206 хетч, якщо піджатись, думаю можна їх витягнути, от тільки котру з них...

дилема...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО пыжик гораздо симпатичнее. Я взял-бы его.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dimaxa я так зрозумів розглядаються б/у авто, бо пиж хетч здається новим не купити, а от седани є. І що, ціну ці авто однорічки мають однакову? Якщо ціна однакова - то пижохетч мабудь цікавіший. Якщо дорожчій і з грошима проблема, то Авео пристойний варіант у співвідношенні ціна/якість.

А в ціну Авео вже непагано напханий Ланос можне отримати. Теж варіант ІМХО доволі цікавий. Все залежить від грошенят.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

"Безопасный" китайский автомобиль

на СТО при прохождении ТО своего автомобиля обратил внимание на "подвешенный" "Cherry Amulet". Я пообещал менеджеру, что сделаю фото лишь автомобиля, но без указания станции ТО.

Представленные фото показывают "то, что мы не видим" снизу. Автомобиль вывешен на подъёмнике и проходит предпродажную подготовку.

Мы твердо знаем, что на "нормальном автомобиле" одной из степеней безопасности и защиты жизни и пассажиров являются поперечные "ребра" и "брусы" жесткости. Они массивны и привариваются к днищу. Что же мы видим в "Амулете"?.

1.jpg

Какой-то небольшой швеллер, ПРИВИНЧЕННЫЙ к днищу четырьмя болтиками "на 12"!!!

Поразил пластмассовый бензобак! А как же на АЗС вывешено предупреждение, что топливо "не отпускается" в пластиковую и стеклянную тару?

2.jpg

3.jpg

Получается, что "Амулет" нельзя вообще заправлять?

Интересно расположение бензобака - не под задними сиденьями, а под багажником. Представьте, въезжает сзади какой-то автомобиль, легко сминает бампер (из папье-маше??), и в бензобак. И как у группы "Манго-Манго": "Как ярко горит бензобак!".

4.jpg

А спереди - еще интереснее. Подвешен какой-то полиэтиленовый мешочек с гайками. Слесари недоумевают, это запчасти или недовинченное на заводе?

5.jpg

Опять же спереди: Картер двигателя ниже на 6 см, чем защитная балка. Поэтому обязательно двигатель оторвется при попадании на кочку.

6.jpg

Ржавчина на ступице колеса. Авто - НОВОЕ!

7.jpg

Ржавчина и дряной металл - сопровождают везде. Вот, как сгибается некачественный металл при подъеме автомобиля. Похоже, что это - фольга. И ржавчина, ржавчина, ржавчина... Дешева юшка - пoгана юшка..

8.jpg

9.jpg

Взято тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поразил пластмассовый бензобак!

навіть в мерсах пластмасовий, уявляєте :blink: тільки в нас робили металеві баки, а цілий світ пластикові бо вони безпечніші...

стаття дешеве заказне фуфло. хай візьмуть ВАЗ і пошманають - буде ще гірше. так нє, взятий курс на планомірне обсирання через автомедіа китайчєгів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дядько взяв новий Ford Mondeo. Пів машини - пластмаса. В дечому це добре, але в плані надійності та довговічності - не дуже. Не все можна з пластмаси робити. Навіть нові сучасні пластмаси не забезпечують достатньої міцності та надійності при тривалому використанні. Але якщо машина купляється років на 5-7 максимум, то чому б не зекономити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...