Перейти до змісту

Время наполнять бюджет....

snight

Рекомендовані повідомлення

Сиджу я на одному семінарі, дзвонить водій :

- так і так, тут в мене штраф за перегруз виписали кажуть треба зразу платити

- бери протокол і їдь

- тут кажуть як не заплатиш то на штрафплощадку на три дні....

І пропустив я саме цікаве на семінарі....

Дзвоню водію, а там стоять і даішники, і автодор, і транспортна служба, майже на виїзді з цементного заводу.

Все вирішує транспортна служба, даі тільки зупиняє, а автодор важить. Говорю з транспортниками.

В нас виявляється дуже технічно обладнана служба, повторяю те саме, що виписуйте штраф, і хай їде, транспортник тупо в ступор, зіслався на Наказ МВС України № 77 вiд 26.02.2009 р, який я зараз буду читати, правда по якій саме статті він так діє, він точно не помнить... І питає мене мою електронку, зараз вам скину рахунок....

За хвилину приходить два листи.

В першому розрахунок для сплати в євро... Сказали перевести в ГРИВНІ ПО ОФІЦІЙНОМУ КУРСУ НБУ. Думаю собі, а чого не в фунтах ???

Розрахунок плати .doc

В іншому вже все розписано детально по осях навантаження

Акт_дов.doc

Звонив я знайомим, даішники нічого про це не знають, транспортна служба каже, що або він на місці скидає груз або на штрафплощадку...

На київському телефоні довіри ніхто не бере трубку, але що саме цікаву, що транспортник сказав, що поки на Київ не надійде підтвердження про оплату нікого не відпускають... Бо якщо вже штраф заплатив, то повернути його майже нереально, то щоб не оскаржували, заставляють всіх платити.

А зупинили вони машин 50 мінімум, це тільки після обіду бачив водій, Так що штрафів там на 100К грн , тільки так, якщо не на 200 в день.

А якщо так почне працювати податкова, я маю на увазі, ще "ефективніше" чим раніше, і всі контролюючі органи яких близько 80-ти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це де так перестрівають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

в прикріпленому в першому пості документі.

А/д Київ-Чоп, 575км+200м. Перегруз - 3450кг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що ви хочете? В Яника та Миколки великі дірки в кишені, їх потрібно латати, економіка в руїнах то звідки взяти прибуткові статті? звіісно що з кишені пролетарського народу. Адже ж ми буржуї :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо говорити виключно по темі назви топіку, то зараз при реєстрації авто в мрев заборонено вписувати право керування в особливі відмітки техпаспорта. Тре' робити тимчасовий талон, за який тре' сплатити додатково 78 грн. Крім того, тих, хто хоче отримати довгоочікуваний "пластик", "убєдітєльно" просять сплатити транспортний податок на цей рік, хоча ТО проходити в 11-тому році.

аттачі не читаю - мені ньюанси не цікаві.

*взяв штангенциркуль і пішов карту міряти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хіба законно вимагати сплати штрафу негайно? Отримав протокол на руки, і маєш 10 днів щоб оскаржити або сплатити.

Да і коли важили тре було вимагати сертифікат на їх вагу, може вона підкручена як треба. Нема сертифікату - порушення метрологічного законодавства, а відповідно докази про правопорушення добуті незаконним шляхом не є доказами...

А про штрафмайданчик - хіба перегруз це може бути причиною для затримання авто? Причиною затримання авто є перевезення нелегалів, несправність ТЗ, створення ТЗ суттєвих перешкод для руху...

Самі натуральні державні рекетири Вам попались! Цікаво щоб прокуратура на цей бардак сказала?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самі натуральні державні рекетири Вам попались! Цікаво щоб прокуратура на цей бардак сказала?...

та нічого не скаже, бо влада ж то одна ними керує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне не це, фіг з ним шо перегруз, бо бачиш но, прийняли закон що максимальна маса автопоїзда 38 тон, тепер майже кожна фура що везе більше 20 тон буде мати перегруз... Побачите як зараз полізуть ціни на перевезення, а відповідно і на всі товари. Але це не головне.

Мене цікавить, на якій підставі вимагають штраф сплатити вже, або везуть на штрафплощадку ? Це якби підозрюваних зразу садити в тюрму без суду...

По суті там немає що оскаржувати, бо немає постанови, облавтодор теж не в компетенції виписувати штрафи, гаішники тільки зупиняють...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо так почне працювати податкова...

Вже почала. Сьогодні здавав звітність по ПДВ, то довелось зіткнутись з новими порядками.

Якщо раніше виводили тільки под. навантаження, то зараз дибають і за зниження обороту загалом, вибірково перевіряють по класам ризику.

Для тих в кого місячний оподатковуваний дохід понад 100 тис. грн. окрема процедура. За мною здавала звітність бухгалтер такого підприємства, то до неї прямо в черзі підійшла інспектор і сказала, що ПДВ потрібно сплатити вже сьогодні. Хоча по закону крайній термін 30 квітня. Також поступово повертаємось до сплати податків наперед.

' date='16 апреля 2010 - 12:52' timestamp='1271415174' post='480599']

якось не з того боку ми в європу ідемо :)

Ну все як завжди, а ви чого чекали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...