ko5teg Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 09:36 #26 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 09:36 Банк украл у меня мою старую программу, написанную на паскале. Хотите скажу как получить 99999 тыщ без карточки? Я это предусмотрел.неможливо, це факт!навіть маючи "системний" ключ або системну.картку, єдине шо можна зробити, це заставити банкомат перевірити його точність рахування купюр!тобто він в спец бокс повинен викинути по 10 папірців кожного номіналу! але власне в той бокс без ключа не залізеш, і зазвичай, такі операції роблять до того, як встановлюють банкомат, або з "зразками" грошей ... (тобто важливий тіко розмір папірця, я так поняв)З.І.єдиний варіант "на*бать" машинку, це коли він висовує гроші, попробувати висмикнути(дуже обережно та охайно) з середини пачки 1-2-3 папірця, і шоб основна пачка заїхала назад, банкомат одразу закидає гроші в бокс з "відбракованими/забутими" грошима... і сума на карточку повернеться повна, тобто скорше за все, в лог запишецця шо клієнт не встиг забрати гроші, і банкомат їх заховав!
NeoN Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 10:02 #27 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 10:02 єдиний варіант "на*бать" машинку, це коли він висовує гроші, попробувати висмикнути(дуже обережно та охайно) з середини пачки 1-2-3 папірця, і шоб основна пачка заїхала назад, банкомат одразу закидає гроші в бокс з "відбракованими/забутими" грошима... і сума на карточку повернеться повна, тобто скорше за все, в лог запишецця шо клієнт не встиг забрати гроші, і банкомат їх заховав! єм... і як це встигнути зробити? чи йому помагати пхати їх назад і з серединки акуратно "пінцетіком"
nickel Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 13:09 #28 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 13:09 Банк украл у меня мою старую программу, написанную на паскале. Хотите скажу как получить 99999 тыщ без карточки? Я это предусмотрел. З цього місця детальніше, можна в приват Мегафлудеру 14 років
hyrurg Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 13:50 #29 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 13:50 Мегафлудеру 14 років Я знаю
BIKTOP1970 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 14:32 #30 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 14:32 Розповідали, що близько двох років назад, один з Приватбанківських банкоматів замість грн. почав видавати $. В цифровому еквіваленті а не по курсу. Навіть показували людину, яка від цього постраждала (через якийсь період була змушена повертати всю суму). IMHO це гон. Хоча чув вже це від кількох різних людей.
4iter Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 19:32 #31 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 19:32 клієнтом приветбанка являюся давно....основні зауваження в сторону роботи приват 24 яким користуюся часто. готівку знімаю рідко, зручніше розраховуватися карткою.... навіть коли знімаю в банкоматі, натиснути пару лишніх кнопок не є проблемою, тому через шо ви так кіпішуєте - не розумію.п.с. все імхо
Million Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 22:08 #32 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 22:08 Та никто не говорит, что это проблема. Просто иногда случаются забавные ситуации, которыми мы и делимся. Вот например, было дело, стоял в очереди за мужиком, который долго там че-то химичил, потом побубнил и ушел. Ну я глянул на него, ну мало ли, мало странных чтоли?! Начинаю сам тыкать, оказывается, что банкомат ожидает инкасацию - закончились рубли. Ну я недовольный поворачиваюсь к очереди и громогласно провозглашаю:"Нет денег!" На что дедуля, стоявший вторым в очереди реагирует гениально. Он задает мне встречный вопрос:"В банкомате?" Я тогда недовольно на него глянул и ушел, а через пару минут до меня дошло и я всю дорогу домой шел и лыбился. Что за вопрос ))) В банкомате? НЕ блин, у меня рубли закончились и я пожаловаться решил ))))
fenmix Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 06:20 #33 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 06:20 Банк украл у меня мою старую программу, написанную на паскале. Хотите скажу как получить 99999 тыщ без карточки? Я это предусмотрел. З цього місця детальніше, можна в приват Нужно подключить клавиатуру, через секретную дырочку в банкомате и потом нажать "ctrl+4". Потом видим рабочий стол с логотипом банкомата. Открываем командную строку и пишем: IDKFA Забираем деньги, чтобы нас не спалили набираем: IDDQD А чтобы быстро улететь нужно написать "Noclip". Но чаще пользуются командой "level_home"
gorik Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 08:13 #34 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 08:13 Банк украл у меня мою старую программу, написанную на паскале. Хотите скажу как получить 99999 тыщ без карточки? Я это предусмотрел. З цього місця детальніше, можна в приват Нужно подключить клавиатуру, через секретную дырочку в банкомате и потом нажать "ctrl+4". Потом видим рабочий стол с логотипом банкомата. Открываем командную строку и пишем: IDKFA Забираем деньги, чтобы нас не спалили набираем: IDDQD А чтобы быстро улететь нужно написать "Noclip". Но чаще пользуются командой "level_home" Ржунімагу, гєнії банкоматного взлома. Подключить клавіатуру через сєкрєтну дирочку... Бля і хто ж на таке ведеться. І ще якшо про варіант видборгувати купюри. Якшо банкомат скидає купюри в діверт, на рахунок вони не вертаються. Так шо нічого крім гемороя ти не заробиш.
Million Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 12:39 #35 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 12:39 gorik, не блякай. Как можно не понять сокровенный смысл кода IDDQD?
hatab Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 14:02 #36 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 14:02 gorik, не блякай. Как можно не понять сокровенный смысл кода IDDQD? мдаа, были времена DOOM'а.....там еще хороший код есть IDSPISPOPD
ART Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 18:08 #37 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 18:08 Вів пін, прикольніше коли береш "Перевірити балан - баланс на екран" потім береш зняти гроші, і знову треба пін вводити
vampirich Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 18:16 #38 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 18:16 Вів пін, прикольніше коли береш "Перевірити балан - баланс на екран" потім береш зняти гроші, і знову треба пін вводититак не тільки в приматі. в ощаді точно так само
Matfak Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 07:09 #39 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 07:09 Вів пін, прикольніше коли береш "Перевірити балан - баланс на екран" потім береш зняти гроші, і знову треба пін вводитипін код запитує на кожну операцію. І це зроблено не просто так а з міркувань безпеки.
Morris Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 14:16 #40 Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 14:16 А от коли звикнувши до Приватбанківських банкоматів знімати гроші в інших? Ніхто не помітив, що Приватбанк спочатку видає купюри, а потім карточку та чек. А от наприклад Західінкомбанківські спочатку викидають карточку, а лише потім гроші... МОя дружина один раз так мало не позбулась чесно зароблених. Добре хоч мене попередила, а то я б точно розвернувся та пішов у іншу сторону. МОжливо це і було так з тими товаришами?
keepo Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 14:30 #41 Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 14:30 Справді, логіка з видачею картки перед готівкою мені подобається більше, чому приватівці не зроблять її всебе нерозумію.
Slavco Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 14:31 #42 Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 14:31 Якщо на протязі 40 секунд гроші до видачі "шайтан-каропкай" ніхто не забирає, банкомат їх ховає у свої "закрома". Заява клієнта, інкасація банкомату - і ваші чесно зароблені у вас знову на карті.
D@ve Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 14:37 Автор #43 Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 14:37 Все правильно. Якщо ніхто не забирає карту - то і грошей віддавати не треба.
4iter Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 19:12 #44 Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 19:12 А от коли звикнувши до Приватбанківських банкоматів знімати гроші в інших? Ніхто не помітив, що Приватбанк спочатку видає купюри, а потім карточку та чек. А от наприклад Західінкомбанківські спочатку викидають карточку, а лише потім гроші... МОя дружина один раз так мало не позбулась чесно зароблених. Добре хоч мене попередила, а то я б точно розвернувся та пішов у іншу сторону. МОжливо це і було так з тими товаришами?незнаю навіть що сказати..... особисто я завжди забираю і гроші і карточку, і навіть чек, якщо вказував про його необхідність. І порядок видачі ролі не грає.
Morris Опубліковано 11 Травня, 2010 в 15:15 #45 Опубліковано 11 Травня, 2010 в 15:15 Можливо хтось чогось не зрозумів? Якщо звик до того, що спочатку отримуєш гроші, а вже потім карточку та чек, то коли після введення суми вискакує карточка та чек, відчуття такі, що в банкоматі відсутні кошти. А процес видачі чесно зароблених займає 5-10 сек. А ти вже встигаєш відійти від банкомату. Наступний за тобою може отримати "бонус".
Yuraul Опубліковано 11 Травня, 2010 в 15:32 #46 Опубліковано 11 Травня, 2010 в 15:32 Справді, логіка з видачею картки перед готівкою мені подобається більше, чому приватівці не зроблять її всебе нерозумію.Спробуємо уявити собі таку ситуацію. Підійшли до банкомату, вставили картку, знімаємо готівку. Хочемо забрати гроші і ще поповнити рахунок мобільного телефону, наприклад. І що? Чекаємо картку, чекаємо гроші. І починаємо все заново. =) Все просто: картка в системі, ми працюємо з банкоматом. Картку забрали, робота завершена. А яка логіка у тому, щоб видавати картку, ДО завершення роботи з банкоматом?
rabzy Опубліковано 11 Травня, 2010 в 16:04 #47 Опубліковано 11 Травня, 2010 в 16:04 А як вам робота банкоматів Укрсоца і Равшайзена? Бо, як на мене, інтерфейс програм їх банкоматів простий, чіткий, зрозумілий, необтяжений рекламою і лишніми запитаннями.
NeoN Опубліковано 11 Травня, 2010 в 18:21 #48 Опубліковано 11 Травня, 2010 в 18:21 Yuraulпідтримую і погоджуюсь, дійсно життєвий приклад, що доводить всі ЗА!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.