Перейти до змісту

Кто пишет программы для банкоматов?

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Банк украл у меня мою старую программу, написанную на паскале. Хотите скажу как получить 99999 тыщ без карточки? Я это предусмотрел.

неможливо, це факт!

навіть маючи "системний" ключ або системну.картку, єдине шо можна зробити, це заставити банкомат перевірити його точність рахування купюр!

тобто він в спец бокс повинен викинути по 10 папірців кожного номіналу! але власне в той бокс без ключа не залізеш, і зазвичай, такі операції роблять до того, як встановлюють банкомат, або з "зразками" грошей ... (тобто важливий тіко розмір папірця, я так поняв)

З.І.

єдиний варіант "на*бать" машинку, це коли він висовує гроші, попробувати висмикнути(дуже обережно та охайно) з середини пачки 1-2-3 папірця, і шоб основна пачка заїхала назад, банкомат одразу закидає гроші в бокс з "відбракованими/забутими" грошима... і сума на карточку повернеться повна, тобто скорше за все, в лог запишецця шо клієнт не встиг забрати гроші, і банкомат їх заховав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єдиний варіант "на*бать" машинку, це коли він висовує гроші, попробувати висмикнути(дуже обережно та охайно) з середини пачки 1-2-3 папірця, і шоб основна пачка заїхала назад, банкомат одразу закидає гроші в бокс з "відбракованими/забутими" грошима... і сума на карточку повернеться повна, тобто скорше за все, в лог запишецця шо клієнт не встиг забрати гроші, і банкомат їх заховав!

єм... і як це встигнути зробити? чи йому помагати пхати їх назад і з серединки акуратно "пінцетіком" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Банк украл у меня мою старую программу, написанную на паскале. Хотите скажу как получить 99999 тыщ без карточки? Я это предусмотрел.

З цього місця детальніше, можна в приват ;)

Мегафлудеру 14 років :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мегафлудеру 14 років :)

Я знаю :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розповідали, що близько двох років назад, один з Приватбанківських банкоматів замість грн. почав видавати $. В цифровому еквіваленті а не по курсу. Навіть показували людину, яка від цього постраждала (через якийсь період була змушена повертати всю суму). 

IMHO це гон. Хоча чув вже це від кількох різних людей. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клієнтом приветбанка являюся давно....основні зауваження в сторону роботи приват 24 яким користуюся часто. готівку знімаю рідко, зручніше розраховуватися карткою.... навіть коли знімаю в банкоматі, натиснути пару лишніх кнопок не є проблемою, тому через шо ви так кіпішуєте - не розумію.

п.с. все імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та никто не говорит, что это проблема. Просто иногда случаются забавные ситуации, которыми мы и делимся.

Вот например, было дело, стоял в очереди за мужиком, который долго там че-то химичил, потом побубнил и ушел. Ну я глянул на него, ну мало ли, мало странных чтоли?! Начинаю сам тыкать, оказывается, что банкомат ожидает инкасацию - закончились рубли. Ну я недовольный поворачиваюсь к очереди и громогласно провозглашаю:"Нет денег!" На что дедуля, стоявший вторым в очереди реагирует гениально. Он задает мне встречный вопрос:"В банкомате?"

Я тогда недовольно на него глянул и ушел, а через пару минут до меня дошло и я всю дорогу домой шел и лыбился. Что за вопрос :)))) В банкомате? НЕ блин, у меня рубли закончились и я пожаловаться решил :)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нужно подключить клавиатуру, через секретную дырочку в банкомате и потом нажать "ctrl+4". Потом видим рабочий стол с логотипом банкомата. Открываем командную строку и пишем:

IDKFA

Забираем деньги, чтобы нас не спалили набираем:

IDDQD

А чтобы быстро улететь нужно написать "Noclip". Но чаще пользуются командой "level_home"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нужно подключить клавиатуру, через секретную дырочку в банкомате и потом нажать "ctrl+4". Потом видим рабочий стол с логотипом банкомата. Открываем командную строку и пишем:

IDKFA

Забираем деньги, чтобы нас не спалили набираем:

IDDQD

А чтобы быстро улететь нужно написать "Noclip". Но чаще пользуются командой "level_home"

Ржунімагу, гєнії банкоматного взлома.

Подключить клавіатуру через сєкрєтну дирочку...

Бля і хто ж на таке ведеться.

І ще якшо про варіант видборгувати купюри. Якшо банкомат скидає купюри в діверт, на рахунок вони не вертаються. Так шо нічого крім гемороя ти не заробиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gorik, не блякай. Как можно не понять сокровенный смысл кода IDDQD? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gorik, не блякай. Как можно не понять сокровенный смысл кода IDDQD? :)

мдаа, были времена DOOM'а.....там еще хороший код есть IDSPISPOPD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вів пін, прикольніше коли береш "Перевірити балан - баланс на екран" потім береш зняти гроші, і знову треба пін вводити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вів пін, прикольніше коли береш "Перевірити балан - баланс на екран" потім береш зняти гроші, і знову треба пін вводити

так не тільки в приматі. в ощаді точно так само

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пін код запитує на кожну операцію. І це зроблено не просто так а з міркувань безпеки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от коли звикнувши до Приватбанківських банкоматів знімати гроші в інших? Ніхто не помітив, що Приватбанк спочатку видає купюри, а потім карточку та чек. А от наприклад Західінкомбанківські спочатку викидають карточку, а лише потім гроші... МОя дружина один раз так мало не позбулась чесно зароблених. Добре хоч мене попередила, а то я б точно розвернувся та пішов у іншу сторону. МОжливо це і було так з тими товаришами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справді, логіка з видачею картки перед готівкою мені подобається більше, чому приватівці не зроблять її всебе нерозумію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо на протязі 40 секунд гроші до видачі "шайтан-каропкай" ніхто не забирає, банкомат їх ховає у свої "закрома". Заява клієнта, інкасація банкомату - і ваші чесно зароблені у вас знову на карті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все правильно. Якщо ніхто не забирає карту - то і грошей віддавати не треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от коли звикнувши до Приватбанківських банкоматів знімати гроші в інших? Ніхто не помітив, що Приватбанк спочатку видає купюри, а потім карточку та чек. А от наприклад Західінкомбанківські спочатку викидають карточку, а лише потім гроші... МОя дружина один раз так мало не позбулась чесно зароблених. Добре хоч мене попередила, а то я б точно розвернувся та пішов у іншу сторону. МОжливо це і було так з тими товаришами?

незнаю навіть що сказати..... особисто я завжди забираю і гроші і карточку, і навіть чек, якщо вказував про його необхідність. І порядок видачі ролі не грає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Можливо хтось чогось не зрозумів? Якщо звик до того, що спочатку отримуєш гроші, а вже потім карточку та чек, то коли після введення суми вискакує карточка та чек, відчуття такі, що в банкоматі відсутні кошти. А процес видачі чесно зароблених займає 5-10 сек. А ти вже встигаєш відійти від банкомату. Наступний за тобою може отримати "бонус".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справді, логіка з видачею картки перед готівкою мені подобається більше, чому приватівці не зроблять її всебе нерозумію.

Спробуємо уявити собі таку ситуацію. Підійшли до банкомату, вставили картку, знімаємо готівку. Хочемо забрати гроші і ще поповнити рахунок мобільного телефону, наприклад. І що? Чекаємо картку, чекаємо гроші. І починаємо все заново. =) Все просто: картка в системі, ми працюємо з банкоматом. Картку забрали, робота завершена.

А яка логіка у тому, щоб видавати картку, ДО завершення роботи з банкоматом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як вам робота банкоматів Укрсоца і Равшайзена? Бо, як на мене, інтерфейс програм їх банкоматів простий, чіткий, зрозумілий, необтяжений рекламою і лишніми запитаннями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul

підтримую і погоджуюсь, дійсно життєвий приклад, що доводить всі ЗА!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...