Перейти до змісту

Янукович не виключає, що високозбагачений уран потрапить до Росії

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

Ех... пооффтоплю трішечки.

Знаєте яка у мене думка. За період агітації, виборів, судової тяганини, коаліційного двіжняка ми звикли жити в середовищі інформаційної істерії. Кожен день щось відбувалось, значимість однієї події перекривала попередню. "Сплєтні, раслєдованія, інтрігі...". Сумбур фактів, аналітики і тепе.

А тут раз!.. і не стало шаленного інформаційного буму.

Ну притарабанив Янукович гамериканцям бандуру...

Ну, як пише Правда, коаліція з опозицією міняється кріслами комітетів "ти мені літачок, а я тобі масинку".

Табачник вже всім надоїв, цуко держиться за міністерське крісло "іза всєх сіл".

Ну змінили умови здачі іспитів.

Все не те, все таке приторне, а хочеться інформаційного свята. Ломка ще не почалась, але голод дає про себе знати.

І тут опачкі уран, та ще й чимось збагачений, і зброю тіпа як можна з нього зліпити, і кому віддали - Москалям клятим. Ну як не створити купу тем і в "новинах", і в "політиці" і в "знайдено в мережі". Йолкі маталкі, "новасть нєвіданого масштаба".

Phoinix, нічого особистого, просто, мій моск сламався на третьому абзаці теми про "види зброї", і я в ключі "сломаного моска" теж вирішив поумнічати.

P.S Vanus, не судітє сударь строго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США предоставят Украине низкообогащенный уран

Взамен высокообогащенного урана США предоставят Украине низкообогащенный уран для продолжения научных исследований, сообщил вице-премьер-министр Украины Семиноженко, сообщает «Интерфакс-Украина».«Вместо небезопасного высокообогащенного урана, который, наконец, будет утилизирован, США предоставят Украине низкообогащенный уран для продолжения научных исследований по ряду важнейших направлений», - цитирует комментарий вице-премьера по итогам переговоров на высшем уровне, состоявшихся в Вашингтоне, его пресс-служба в среду.

Семиноженко отметил, что соответствующее направление сотрудничества между странами будет развиваться помимо ряда уже существующих совместных программ.

Такими программами является участие Харьковского физико-технического института и Аргонской национальной лаборатории США в строительстве в Украине установки для атомных станций нового поколения с высоким уровнем безопасности, а также многолетнее сотрудничество в создании высоких технологий, применяемых в сфере антитеррористической безопасности.

«Успех, достигнутый президентом Украины в ходе переговоров с американским коллегой, имеет колоссальное значение для украинской науки и сектора высоких технологий», - добавил Семиноженко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось сьогодні зранку в 7.45 дивився новини на ІСТV то знають що експерти оцінили наші 90Кг урану в діапазоні 800млн - 1 млрд $

всетаки було б не погано отримати щось значиме за таку відмову, а не якісь галімі кредити по яким прийдеться ще й відсотки платити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось сьогодні зранку в 7.45 дивився новини на ІСТV то знають що експерти оцінили наші 90Кг урану в діапазоні 800млн - 1 млрд $

всетаки було б не погано отримати щось значиме за таку відмову, а не якісь галімі кредити по яким прийдеться ще й відсотки платити.

За такі кошти і один блок АЕС можна збудувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто сказав що хтось щось за нього не отримає, може якась сотня лімончиків десь на якомусь рахунку в офшорі і осяде. З чого б то забирати дорогущий матеріал для досліджень в спеціалізованих НДІ. В нас же при владі проффесор, він точно не дурак (бо нема такого ступеня як дурак економічних наук, а проффесор є і тому Ойкунєвич - проффесор ... наук). Але зараз не про це, з ураном питання вирішене, НДІ можуть йти на покой і в повному складі свалювати в Індію, Китай, Пакістан - ми мирна країна, бл...!!!

Потрібно планувати що ми зможемо віддати нахаляву на наступний рік і тут можна складати список:

400 000 указок

100 000 трьохсекційних дошок для крейди

1000 000 ламп розжарення (назва страшна і викликає страшні асоціації)

500 000 колбочок з хімреагентами

чучела і скелети білочок і жабок

можна ще 500 000 букварів загнати, а хулі

і відправити два танкера один йобамі а другий мєдвєду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще забув 500 000 підручників по ядерній фізиці - такої науки нема і бути неможе це вигатки капіталістів ну а всі решта переробити щоб і духу небуло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто сказав що хтось щось за нього не отримає, може якась сотня лімончиків десь на якомусь рахунку в офшорі і осяде. З чого б то забирати дорогущий матеріал для досліджень в спеціалізованих НДІ. В нас же при владі проффесор, він точно не дурак (бо нема такого ступеня як дурак економічних наук, а проффесор є і тому Ойкунєвич - проффесор ... наук). Але зараз не про це, з ураном питання вирішене, НДІ можуть йти на покой і в повному складі свалювати в Індію, Китай, Пакістан - ми мирна країна, бл...!!!

Потрібно планувати що ми зможемо віддати нахаляву на наступний рік і тут можна складати список:

400 000 указок

100 000 трьохсекційних дошок для крейди

1000 000 ламп розжарення (назва страшна і викликає страшні асоціації)

500 000 колбочок з хімреагентами

чучела і скелети білочок і жабок

можна ще 500 000 букварів загнати, а хулі

і відправити два танкера один йобамі а другий мєдвєду

Як то кажуть - "політична дружба, безкоштовною не буває" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато що залежить від самого народу, маємо таку владу яку заслуговуємо, і немає чого нарікати!

Якщо таку фігню впарював би зараз якийсь високий чинуша я б ще зрозумів, але коли такими фразами розкидуються жертви лохотрону під назвою вибори - це діагноз. Заспокойтесь ви такої влади не заслуговуєте, бо ви її впринципі не вибираєте, ви просто наївно ведетесь на розвід уродів думаючи що маєте право голосу (доречі як і я колись), а фіг вам (єдине право намалювати пу...ку на бюлетні і це поки-що максимум). Те що ви повелись на найгарнішу для вас брехню, щиро вважаючи що робите правильно, не повинно виносити вам вирок відповідальності за брехунів. Ми такої влади не заслуговуємо і крапка з комою, проблема в тому що ця система влади знищує все найкраще в людях які туди йдуть, бо наша влада це не бочка меду з ложкою дьогтю, а це бочка дьогтю... Для змін її потрібно як мінімум розвалити і ще зовсім не факт, що з того щось вийде.

Доречі, ви не звернули увагу на дивну річ, що в нас як для нормально розвинутої африканської країни замало негрів? Я от дотепер не розумію чому?

"Цивілізовани світ" (бо який він там насправді цивілізований) спокійно веде стосунки з африканськими диктаторами, канібалами, звичайно якщо їм це вигідно, от і з нами так, їх вже не цікавить наша демократія, легітимність влади, дотримання законів. Просто прийшов наступний клан політеліти і з ним треба "рішати" справи, тим більше що продаються недорого. Африка мамбата!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так вот открою тебе глаза: в нашем случае это не оружие, а скорее пояс шахида. И бояться нас могут уже потому, что мы с таким же успехом можем устроить еще один (или несколько) Чернобыль.

я так боюся що ти роздавиш невинну мурашку коли будеш мчатся на свому байку, віддай будь-ласка його мені, я мало катаюсь, шансів меньше що така трагедія зможе статись :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато що залежить від самого народу, маємо таку владу яку заслуговуємо, і немає чого нарікати!

Якщо таку фігню впарював би зараз якийсь високий чинуша я б ще зрозумів, але коли такими фразами розкидуються жертви лохотрону під назвою вибори - це діагноз. Заспокойтесь ви такої влади не заслуговуєте, бо ви її впринципі не вибираєте, ви просто наївно ведетесь на розвід уродів думаючи що маєте право голосу (доречі як і я колись), а фіг вам (єдине право намалювати пу...ку на бюлетні і це поки-що максимум). Те що ви повелись на найгарнішу для вас брехню, щиро вважаючи що робите правильно, не повинно виносити вам вирок відповідальності за брехунів. Ми такої влади не заслуговуємо і крапка з комою, проблема в тому що ця система влади знищує все найкраще в людях які туди йдуть, бо наша влада це не бочка меду з ложкою дьогтю, а це бочка дьогтю... Для змін її потрібно як мінімум розвалити і ще зовсім не факт, що з того щось вийде.

Доречі, ви не звернули увагу на дивну річ, що в нас як для нормально розвинутої африканської країни замало негрів? Я от дотепер не розумію чому?

"Цивілізовани світ" (бо який він там насправді цивілізований) спокійно веде стосунки з африканськими диктаторами, канібалами, звичайно якщо їм це вигідно, от і з нами так, їх вже не цікавить наша демократія, легітимність влади, дотримання законів. Просто прийшов наступний клан політеліти і з ним треба "рішати" справи, тим більше що продаються недорого. Африка мамбата!

Тоді з твоїх слів випливає одне - потрібна революція(а не оранжева дискотека на майдані), зі всіма її повноцінними додатками: втратами людських життів, гарантований хаос і беззаконня(принаймі на півроку як мінімум), економічний колапс і ще маса інших похідних проблем, які затронуть кожного з нас. Отже, щоб побудувати щось нове, потрібно розрушити старе, а те старе, як ні як, платить зарплату, пенсію та інші "виплати" і туго стане, і всі завиють вовком, і проклянуть революціонерів, як Вітька першого & C !

А з іншої сторони, немає гарантії, що прийдуть чесні, порядні люди, так як показує історія, часто приходять злодії (наприклад, Киргизія). А найголовніше - велика відповідальність за країну впаде на плечі самих людей(це дуже тонка психологічна теорія, ще не доведена), а наші люди, чесно кажучи не дуже то люблять відповідальність!

Виходячи зі всього вище написаного, в мене до тебе питання: чи готовий особисто ти на такі кроки і на колапс в країні?! Чи готовий ти своїм дітям подарувати таке майбутнє???

Гарно поговрити, написати на борді(чи ще десь)на цю тему завжди буде кому, майстрів хватає, а як до діла, то вийде звична картина в нашій державі - двоє роблять п"ятеро курять?

З. І. Квінтенсенція всього того, що відбувається в країні.

Зустрічаються два знайомих:

Прший - "Як дела :) "

Другий - "Аби не хуже :( "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я колись писав, що передумов для революції замало - ми розвинена африканська країна, це знаю я і знає влада і тому кладе на народ масненький болтик у вигляді владного беззаконня. Але ситуація може різко змінитись. Крім того, якщо кожен вникне в владну систему і на всіх наступних виборах намалює в б'юлетні гарну пуц...ну (паралельно замалювавши квадратики через один, щоб бюлетень за Ойкунєвича не пішов) і якщо таких буде більшість з тих хто відвідає виборчі дільниці, це буде передумовою для перетворення країни в щось набагато світліше і краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вічний революціонер - він живий він ще не вмер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми розвинена африканська країна

не обижай Африку: она чемпионат мира по футболу проводит и, в отличие от Украины, никто не сомневается, что проведет... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аналогічно і з Олімпіадою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Білорусії Олександр Лукашенко оголосив, що, незважаючи на вимоги Москви і Вашингтона, він не розлучиться з високозбагаченим ураном.

«Мені вже котрий рік підряд говорять: вивозьте цей уран. Хочете - до Америки, ми вам заплатимо, хочете - в Росію. Я кажу: "По-перше, чому ви нам диктуєте, якщо це наш товар, ми його утримуємо під контролем МАГАТЕ. Ми не збираємося робити "брудні" бомби або комусь продавати. Ми використовуємо цей уран в дослідницьких цілях ", - сказав президент Білорусі."Мене зараз приперли до стінки, ніж до горла - віддай. Я кажу, що вже віддали свого часу ядерну зброю, а що ми від цього маємо? "- зазначив Лукашенко.

При цьому, він запевнив, що не дасть іншим країнам диктувати Білорусі свої вимоги.

"Нахиляти Білорусь нікому не дозволено. Ми будемо розмовляти тільки солідно, по-партнерськи, як би на нас ні давила Америка і з іншого боку Росія. А тут тиск йде з двох сторін, і ми це відчуваємо ", - резюмував Лукашенко.

Повністю стаття

От вам і Бацька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Білорусії Олександр Лукашенко оголосив, що, незважаючи на вимоги Москви і Вашингтона, він не розлучиться з високозбагаченим ураном.

«Мені вже котрий рік підряд говорять: вивозьте цей уран. Хочете - до Америки, ми вам заплатимо, хочете - в Росію. Я кажу: "По-перше, чому ви нам диктуєте, якщо це наш товар, ми його утримуємо під контролем МАГАТЕ. Ми не збираємося робити "брудні" бомби або комусь продавати. Ми використовуємо цей уран в дослідницьких цілях ", - сказав президент Білорусі."Мене зараз приперли до стінки, ніж до горла - віддай. Я кажу, що вже віддали свого часу ядерну зброю, а що ми від цього маємо? "- зазначив Лукашенко.

При цьому, він запевнив, що не дасть іншим країнам диктувати Білорусі свої вимоги.

"Нахиляти Білорусь нікому не дозволено. Ми будемо розмовляти тільки солідно, по-партнерськи, як би на нас ні давила Америка і з іншого боку Росія. А тут тиск йде з двох сторін, і ми це відчуваємо ", - резюмував Лукашенко.

Повністю стаття

От вам і Бацька.

Бацька молодець, він за Білорусь стоїть горою, не те що наш ...

у нас? уран? а про нього ющенко не знав?

а я думав він все що тільки міг повіддавав куму в грузію

а краще б віддав, так би хоть Міша зробив би з нього щось толкове

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найголовніше в нас в 21 столітті це вугільна галузь, це святе, якщо б це бабло просто роздавали шахтарям, це був би нормальний середній клас

post-4364-1271956781,78_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='22 апреля 2010 - 18:31' timestamp='1271953898' post='483713']

у нас? уран? а про нього ющенко не знав?

а я думав він все що тільки міг повіддавав куму в грузію

кому шо, а Андрюші Ющенко...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проти Саакашвілі задіяний весь кагебешний медіапростір, економічні санкції, війна, анексія 1/3 території, а чоловяга не зламався і реально змінює свою країну, подолавши корупцію, розвиваючи на голому місці економіку. Це тобі не подобається енді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Побачимо за два-три роки що з нею буде. Ось тоді полахаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...