Перейти до змісту

Журналісти перекрили трасу "Київ-Чоп"

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Журналісти газети "Експрес" у вівторок перекрили трасу Київ-Чоп неподалік в'їзду у Львів з вимогою порушити кримінальну справу щодо працівників міліції міста Городок, які перешкоджали їхній діяльності.

Про це сказано на сайті газети, де оприлюднені вимоги журналістів.

За їхніми словами, у вівторок о 8 ранку було затримано у власній квартирі і доставлено на допит директора "Експресу" громадянина А.В - "попри те, що він знаходився сам у квартирі з двома дітьми - 5-місячним немовлям та ще однією шестирічною дитиною".

"Після цього міліціонери побили журналістів, в тому числі й головного редактора газети, які прийшли у слідчий відділ міліції, аби з'ясувати причину затримання. Міліціонери також розбили редакційну відеокамеру", - сказано у заяві.

почалося? Вори в законє наводять порядок? 

скільки місяців пройшло від інагурації? і через скільки місяців журналісти будуть згадувати правління Ющенка як золоті часи?

http://pravda.com.ua.../04/13/4932666/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почалося? Вори в законє наводять порядок? 

скільки місяців пройшло від інагурації? і через скільки місяців журналісти будуть згадувати правління Ющенка як золоті часи?

все пізнається у порівнянні. Думаю невдовзі можна буде і на Україні розіграти Киргизький сценарій, якщо все продовжуватиметься в цьому дусі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підеш на автомати чи здалеку будеш дивитися?

Попередній владі потрібно було дозволити людям володіти короткостволами і нарізним автоматичним. Всі різко почали б рахуватись з простими людьми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не Ющенка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мусарнота яка це робила не донецька, вона "наша", рідна. Ніхто не зможе заставити збити людину, якщо це не сприймається нормально самим підлеглим. В нас свого бидла хватає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок революції, якщо порівняти нас і Киргізстан: 45млн. проти 5млн., у нас майже кожен живе краще ніж він жив при союзі, хтось має квартиру, хтось будинок, в когось машинка, те що в нас говорять про бідність - це просто так ми привикли вже себе жаліти, насправді ніхто від голоду і холоду не вмирає, тільки якщо він сам свідомо стає на слизький шлях бомжування, тобто більшість має чим дорожити в цьому житті, крім того найважливіша задача революції - зміни на краще, але її знову будуть очолювати бригади партійних щурів, для яких головне - корито. Насправді, дуже багато проблем можна було б вирішити в рамках громадських організацій, які чітко мають усвідомлювати свою мету і твердо йти до неї, як, наприклад, колектив Експресу. В Киргізсатні все значно сумніше, там реальна бідніть у великих маштабах, тобто є купа народу якому немає що втрачати окрім власного життя, а тут влада жирує, їздить на джипах, живе на віллах. Достатньо тільки пальцем тикнути і народ піднявся. Правда не факт що цю революцію не замовила москов, щоб трошки лояльніших щурів провести.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правда не факт що цю революцію не замовила москов, щоб трошки лояльніших щурів провести.

майн гот (с) опять Москва? та ка ж им там уже повылазит...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок Москви цілком реальний варіант, якщо пригадати що там військово повітряна база США, якої Росія дуже хотіла спекатись, навіть пробувала відкупитись 2 мільярдним кредитом, але оскільк довго телились америка випередила.

Такщо на рахунок Росії цілком можливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нє, всьо законно, затримання редактора випадково співпало з тими скандальними журналістськими репортажами!

вони, негідники просто прибутки від держави ховали, от як виявилося...

http://news.liga.net/news/N1011104.html

Вместе с тем, в ГНА сообщили, что в следственном отделе налоговой милиции с 18 марта 2010 года находится уголовное дело об уклонении бывшего главного бухгалтера ООО "Издательская группа "Экспресс" от уплаты налога на прибыль в сумме 2,6 млн.грн. Следователь неоднократно вызывал на допрос руководителей ООО, но они не являлись на встречу и не сообщали о важных причинах своей неявки.

нічо так прибутки в видавничому бізнесі, якщо податок на прибуток 25 %, то множимо на 4, виходить... 10,4 млн. грн прибутку до оподаткування... може то зайнятися видавничим бізнесом... чи вони може нафтову скважину мають свою на балансі редакції? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічо так прибутки в видавничому бізнесі,...

А отчего такой скепсис :)? Это реально прибыльный бизнес, учитывая себестоимость продукции и цену, за которую ее можно продать, особенно, политмакулатуру, особенно, в стране перманентных выборов. Или телевидение с расценками за секунду эфира.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='17 апреля 2010 - 19:26' timestamp='1271521578' post='481209']

ви, напевно, просто погано собі уявляєте що таке "експрес"...

Я добре уявляю собі, що таке за грошима видавничий бізнес, про що і написав :). А "Експрес"? Що, сильно різниться від "Бульвару" або "Лівого берегу"? Тоді я добре уявляю собі, якими засобами вміють захищатися "ганимі за правду" журналісти, коли їх беруть за огон (стосується тільки столичних! вищепоіменовані зовсім не такі :)). Я знаю, скільки треба заплатити "незалежному перу", щоб вийшла "правильна" стаття. Я добре бачу на тому ролику провокативні прийоми, які застосовували журналісти при спілкуванні з міліціонерами, бо знаю, що фіксувати на відео дозволено (за окремими виключеннями :)) тільки за згодою (давайте розрізняти роботу журналіста і те, що робили ці хлопці для досягнення СВОЇХ цілей). Я знаю, що закон не забороняє міліції виконувати примусовий привід по відношенню до людини, "попри те, що він знаходився сам у квартирі з двома дітьми - 5-місячним немовлям та ще однією шестирічною дитиною".

Я за порядну міліцію. За порядну журналістику. Я за закон.

Якщо є посилання на закон, то треба притримуватись букви закону, а не згадкою про нього.

Ми зрозуміли одне одного?

PS. До "мусарноти", як "чемно" висловився один попереднк, не відношусь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

а журналісти не здаються, незважаючи, що діло хочуть "замять":

Журналісти прикували себе до потяга

Шестеро журналістів газети "Експрес" прикували себе залізними ланцюгами до останнього вагону потяга Будапешт-Москва у Львові.

Так 50 журналістів видання проводять протестну акцію "Куди їдемо?"

Журналісти вимагають від Генпрокуратури негайно порушити кримінальну справу за статтею "перешкоджання журналістській діяльності" та вжити невідкладних заходів для усунення загроз життю журналістів газети, що здійснюють резонансні журналістські розслідування.

Це вже третя акція, яку проводять журналісти газети на захист своїх прав.

Як відомо, редакцію "Експресу" тричі обстрілювали невідомі, скоєно декілька замахів на головного редактора газети.

Також порушено справу проти директора видання, прокуратура звернулась до суду з позовом, у якому вимагає "заборонити газеті поширювати інформацію" про махінації прокурорів.

Раніше заступник глави адміністрації президента Ганна Герман обіцяла, що президент Віктор Янукович зустрінеться з журналістами видання в рамках візиту до Львова. Однак поїздка так і не відбулася.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю так - ясно, що з такими обсягами вони не можуть бути "білі і пушисті", але за кожним ЗМІ хтось стоїть, і якщо ще кілька місяців назад ці хтось більш-менш уживались, то зараз починається нова ера "свободи слова"

"тричі обстрілювали невідомі" - це ж не податківці стріляли, правильно?

податки - це гачок, думаю, всі все знали і раніше, поки не було команди "фас", тільки вийшла "інтєрєсна інформація", сказали - завалить гада!

"прокуратура звернулась до суду з позовом, у якому вимагає "заборонити газеті поширювати інформацію" про махінації прокурорів" - а це взагалі дуже цікаво, заборона поширення інформації

причому, що центральні канали, здається, ігнорують такий рядовий випадок, як приковування журналістів до потягів

невиключено, що скоро буде як в часи Кучми, щоб дізнатися новини - лише на "Українську правду", на інших тільки заказуха...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...