Перейти до змісту

Защита против взлома WI-FI

Рекомендовані повідомлення

Хто підкаже якою програмою можна захистити взлом пароля з'єднання WI-FI? По ходу стоїть пароль, захист WPA-PSK. Знаю що важко захиститись від взлому пароля суттєвими прогами....на жаль, можливо є якийсь сканер за допомогою якого можна хочаби виявити коли хтось хоче зробити несанкційоване підключення. Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо є якийсь сканер за допомогою якого можна хочаби виявити коли хтось хоче зробити несанкційоване підключення.

лог точки доступа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо є якийсь сканер за допомогою якого можна хочаби виявити коли хтось хоче зробити несанкційоване підключення.

лог точки доступа

Дякую, але не дуже розуміюсь на цих налаштуваннях, можна докладніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IDS

А взагалі для кожного поставленого завдання є своє рішення.

Конкретніше розпиши що маєш і чого хочеш досягти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фільтр по ІР можна спробувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фільтр по ІР можна спробувати...

мммм

тогда уж по маку лучше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мммм

тогда уж по маку лучше

тьфу! саме це й хотів сказати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

WPA2-PSK (AES) + MAC Filter більше нічого мудрувати не треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IDS

А взагалі для кожного поставленого завдання є своє рішення.

Конкретніше розпиши що маєш і чого хочеш досягти.

.... конкретно: сусід який від мене живе навпроти має інет 1 мегабіт, а в мене 15...от і всі проблеми)))) мені нема чого його інет ламати, а от йому...думаю є сенс....от і думаю як захистити свій WI-FI. Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Туман, +1. Такую комбинацию взломать крайне проблематично

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Так, але "wpa2 is also crackable but with more time and the collision attack vectors are less effective."

Так що частіше міняйте ключ і не підберуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже написав вище.

Нічого додаткового не потрібно. 

І використовувати ключ на 15-20 символів (більше не потрібно, може сказатись на швидкодії підключення)

В ключі повинні міститись великі й малі англійські букви, цифри, спеціальні символи, допускаються пробіли.

Вибравши усі пункти і довжину можна знегерувати тут

Так, але "wpa2 is also crackable but with more time and the collision attack vectors are less effective."

Так що частіше міняйте ключ і не підберуть.

Якщо мова йшла за TKIP - можливо, нормальних описів реальниго досвіду по взлому WPA2-PSK AES я не зустрічав, хоча якщо чейсно й не шукав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зламати можна все. Запропонований Tum@nом варіант захисту для даного випадку більш ніж достатній, imho. Раз в місяць ключі поміняв і користуйся спокійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже написав вище.

Нічого додаткового не потрібно. 

І використовувати ключ на 15-20 символів (більше не потрібно, може сказатись на швидкодії підключення)

В ключі повинні міститись великі й малі англійські букви, цифри, спеціальні символи, допускаються пробіли.

Вибравши усі пункти і довжину можна знегерувати тут

Так що частіше міняйте ключ і не підберуть.

Якщо мова йшла за TKIP - можливо, нормальних описів реальниго досвіду по взламу WPA2-PSK AES я не зустрічав, хоча якщо чейсно й не шукав.

Дуже сподобалась ваша відповідь, дуже дякую....взагалі то дуже цікава і актуальна тема, багато читав в інеті за це, але дуже багато лишнього.. а конкретно і зрозуміло нічого не трапилось(((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фильтр на МАС адрес при врломе WiFi особо не влиет

при взломе записывают весь трафик, а потом уже записаную в файл инфу. вломивають подбором

а WPA2 действительно не ломаем, зато если проехать на авто с ноутом в режиме скана на мельнькой скорости по Луцку то можно обнаружить 30+ сетей с WPA за час

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

конкретно: сусід який від мене живе навпроти має інет 1 мегабіт, а в мене 15...от і всі проблеми)))) мені нема чого його інет ламати, а от йому...думаю є сенс....от і думаю як захистити свій WI-FI. Дякую!

ужас, я то думал там секреты ужасные.....

откажись от радио - перейди на кабель - защити себя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

конкретно: сусід який від мене живе навпроти має інет 1 мегабіт, а в мене 15...от і всі проблеми)))) мені нема чого його інет ламати, а от йому...думаю є сенс....от і думаю як захистити свій WI-FI. Дякую!

ужас, я то думал там секреты ужасные.....

откажись от радио - перейди на кабель - защити себя

...ну про секрети я не писав, думаю, якщо я звернувся за допомогою..значить є на то причини, а секрети якраз є..специфічні, які стосуються конкретного бізнесу. Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Туман, +1. Такую комбинацию взломать крайне проблематично

by kmd: але реально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кмд: не білше 6ти знаків.

Є приклади.

а мак ти ж сам знаєш не проблема :)

Враховуючи що юзер ставить пароль в основному свій номер телефону або напис на моніторі.

Великих проблем не бачу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не писав про 6 знаків :)

Даний тип захисту ламать можна виключно перебором. 

15 символів різношерстних з пробілом по середині.. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не писав про 6 знаків :)

Даний тип захисту ламать можна виключно перебором. 

15 символів різношерстних з пробілом по середині.. 

...дійсно, думаю такий пароль буде важко зламати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кмд: Важко ломати брутфорсом різношорстні паролі.

Але методи хака не тільки софтверні. :)

Є купа інших варіантів. Правда Ремайндер? :)

Так що нічого не реального нема. Потрібна ціль і результат при відповідній мотивації.

Тому як і усі рахую, для захисту домашньої мережі від несанкціонованого доступу в мережу інтернет достатніми.

Якщо ж мотивація буде відповідна, і результат від неї буде більш ніж адекватний. То паролі не спасуть.

Буть то форс буть то нлп :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробіл це ___? А ще краще перейменувати точку доступу та поставити опцію на заборону транслювання ідентифікатора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...