Перейти до змісту

Дзвінки за кордон

Scorpio

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мо же хто підкаже як дешевше дзвонити в Польшу та Німечину на мобільні

Скайп не катить - троха дорого 20 евроцентів за хвилину :)

Звонити хочу з дому і ходити по телеграфах не хочу

• Відповідей 148
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано
посмотри вот тут http://www.rozmova.com , думаю тебе понравится :smile-zachot:

Да, скоро таких сервисов будет очень много, и инсталятор мне какой-то подозрительно знакомій :lol:

Опубліковано

Кому мані давать хочу попробувать якість сервісу, маю на увазі хочу заплатить в банку

і як набирать номер з "+" пише лише цифри :smile-zachot:

посмотри вот тут http://www.rozmova.com , думаю тебе понравится :D

Да, скоро таких сервисов будет очень много, и инсталятор твой мне какой-то подозрительно знакомій :D

щось мені підказує що мані можна вам урочито вручить вельмишановний Shkoder, чи не так :lol:

• Адміністратори
Опубліковано
Кому мані давать хочу попробувать якість сервісу, маю на увазі хочу заплатить в банку

і як набирать номер з "+" пише лише цифри :smile-zachot:

посмотри вот тут http://www.rozmova.com , думаю тебе понравится :D

Да, скоро таких сервисов будет очень много, и инсталятор твой мне какой-то подозрительно знакомій :D

щось мені підказує що мані можна вам урочито вручить вельмишановний Shkoder, чи не так :lol:

Без "+" трба набирати. А гроші можеш і мені дати, я знайду спісіб поповнити твій рахунок :D

• Адміністратори
Опубліковано
хех...

интересно..

дизайнер, программер и владелец - все с борды! :smile-zachot:

АЛЬО, соучаснеги! :lol:

а может это мой проект :D

Опубліковано

я только техподдержка, а все что касается покупки и оплаты кроме онлайновых способов (вебмани, лимонекс, укрмани) можно решить с юзером atoller

Опубліковано
я только техподдержка, а все что касается покупки и оплаты кроме онлайновых способов (вебмани, лимонекс, укрмани) можно решить с юзером atoller

який останній раз в онлайні був біля місяця назад :D

Опубліковано

який останній раз в онлайні був біля місяця назад :P

Так як з ним звязатись :D

Опубліковано

який останній раз в онлайні був біля місяця назад :)

Так як з ним звязатись :)

Бачу тут активно почався піар... Ще до презентації 24-го листопада в "Оболоні":)

Ну що ж, найперше ЩИРО ДЯКУЮ всім, хто бере активну участь у розвитку проекту rozmova.com(Shkoder & noven)!

На рахунок оплати гривнями. Серед варіантів оплати незабаром з'явиться ОПЛАТИТИ ГОТІВКОЮ В БАНКУ.

А наразі гроші можна передати на "Фотаком" - адмінам або Дударєву Дімі, або залишити в "Профотоцентрі", що біля собору з поміткою - "передати Толіку Березовському". :D

Від усіх чекаємо активного обговорення, осквернення і просто дружніх порад!

Опубліковано
Бачу тут активно почався піар... Ще до презентації 24-го листопада в "Оболоні":)

Ну що ж, найперше ЩИРО ДЯКУЮ всім, хто бере активну участь у розвитку проекту rozmova.com(Shkoder & noven)!

На рахунок оплати гривнями. Серед варіантів оплати незабаром з'явиться ОПЛАТИТИ ГОТІВКОЮ В БАНКУ.

А наразі гроші можна передати на "Фотаком" - адмінам або Дударєву Дімі, або залишити в "Профотоцентрі", що біля собору з поміткою - "передати Толіку Березовському". :D

А першим користувачам можна якось знизити вартість на дзвінки на мобільні в Польшу і Німечину :)

І ще одне якщо в номері є "+" так не мішало би його тицяти на клаві - звичка велике діло

І пароль хотілося б самому робить а не получати автоматом а то незручно кожен раз лізти в почту дивитись його і поміняти не можно

Це моя думка

А так в принципі тарифи можуть бути, великий плюс що тарифікація посекундна буде якщо я правильно зрозумів

Хочеться получити хвилин так 5 для тесту

• Адміністратори
Опубліковано
А першим користувачам можна якось знизити вартість на дзвінки на мобільні в Польшу і Німечину :D

Вартісь і так мінімальна з можливих.

А побажання вже передані розробнику, досить суттєві :)

Опубліковано

А першим користувачам можна якось знизити вартість на дзвінки на мобільні в Польшу і Німечину :)

Коли набираєш номер з клавіатури клавіши вліво-вправо не працюють - як можу виправити циферку А? :) раз на то пішло то тональний набір можна було б залишити і на клаві я перевіряю автовідповідач в німечині :D але троха зробити його тихішим щоб в вухах не сильно верещало

пориюсь ще пару мінусів знайду :)

post-497-1164316574.jpg

Опубліковано

А першим користувачам можна якось знизити вартість на дзвінки на мобільні в Польшу і Німечину :huh:

І ще одне якщо в номері є "+" так не мішало би його тицяти на клаві - звичка велике діло

І пароль хотілося б самому робить а не получати автоматом а то незручно кожен раз лізти в почту дивитись його і поміняти не можно

Це моя думка

А так в принципі тарифи можуть бути, великий плюс що тарифікація посекундна буде якщо я правильно зрозумів

Хочеться получити хвилин так 5 для тесту

Знизити вартість не вдасться -це і так максимум можливого.

За "+". Внесено в список доопрацювань.

Як тільки все відтеститься і налагодиться - будуть подарункові картки з 1 доларом на рахунку.

Хотів подякувати всім хто працює над цим проектом http://www.rozmova.com !

Я вже звонив за кордон, все супер!

Так тримати!

Намагатимемось! Головне, щоб було побільше тверезої критики і Вас, шановні користувачі!

А першим користувачам можна якось знизити вартість на дзвінки на мобільні в Польшу і Німечину :huh:

Побажання суттєві з погляду на старт. У списку доробок наразі є набагато цікавіші для всіх речі, хоча в першу чергу виправлятимемо Ваші побажання.

Коли набираєш номер з клавіатури клавіши вліво-вправо не працюють - як можу виправити циферку А? :blink: раз на то пішло то тональний набір можна було б залишити і на клаві я перевіряю автовідповідач в німечині :huh: але троха зробити його тихішим щоб в вухах не сильно верещало

пориюсь ще пару мінусів знайду :P

Про вліво-вправо. Там редагується лише бекспейсом, кнопками миші, кнопкою СТЕРТИ(смітничок).

На рахунок гучності. В програмі є можливість підлаштувати звук.

Пошук мінусів - це плюси для нас. Шукайте!

Опубліковано

Коли набираєш номер з клавіатури клавіши вліво-вправо не працюють - як можу виправити циферку А? :blink: раз на то пішло то тональний набір можна було б залишити і на клаві я перевіряю автовідповідач в німечині :huh: але троха зробити його тихішим щоб в вухах не сильно верещало

пориюсь ще пару мінусів знайду :huh:

Про вліво-вправо. Там редагується лише бекспейсом, кнопками миші, кнопкою СТЕРТИ(смітничок).--------НЕЗРУЧНО !

На рахунок гучності. В програмі є можливість підлаштувати звук. -------------ЗАГАЛЬНИЙ а хочеться тихіше ТОНАЛЬНИЙ НАБІР !

Пошук мінусів - це плюси для нас. Шукайте!

Може тестером мене зробите :huh:

Опубліковано

Без проблем. Хоча у нас самих вже купа питань по доробці. З того, що написали на форумі - корисним виявилось питання з "+" і взагалі підняття проблеми якіснішого продукту. За це ріспект.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...