Scorpio Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 10:32 #1 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 10:32 Мо же хто підкаже як дешевше дзвонити в Польшу та Німечину на мобільні Скайп не катить - троха дорого 20 евроцентів за хвилину Звонити хочу з дому і ходити по телеграфах не хочу
Shkoder Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 10:58 #2 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 10:58 посмотри вот тут http://www.rozmova.com , думаю тебе понравится
Zevs_Isver Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 11:18 #3 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 11:18 и близко
Scorpio Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 12:24 Автор #4 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 12:24 а так щоб копійок з 50 ніде нема до дойчланду на мобільний
Адміністратори serega Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 12:30 Адміністратори #5 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 12:30 посмотри вот тут http://www.rozmova.com , думаю тебе понравится Да, скоро таких сервисов будет очень много, и инсталятор мне какой-то подозрительно знакомій
Scorpio Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 12:50 Автор #6 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 12:50 Кому мані давать хочу попробувать якість сервісу, маю на увазі хочу заплатить в банку і як набирать номер з "+" пише лише цифри посмотри вот тут http://www.rozmova.com , думаю тебе понравится Да, скоро таких сервисов будет очень много, и инсталятор твой мне какой-то подозрительно знакомій щось мені підказує що мані можна вам урочито вручить вельмишановний Shkoder, чи не так
Адміністратори serega Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 13:05 Адміністратори #7 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 13:05 Кому мані давать хочу попробувать якість сервісу, маю на увазі хочу заплатить в банкуі як набирать номер з "+" пише лише цифри посмотри вот тут http://www.rozmova.com , думаю тебе понравится Да, скоро таких сервисов будет очень много, и инсталятор твой мне какой-то подозрительно знакомій щось мені підказує що мані можна вам урочито вручить вельмишановний Shkoder, чи не так Без "+" трба набирати. А гроші можеш і мені дати, я знайду спісіб поповнити твій рахунок
difoto Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 13:27 #8 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 13:27 хех... интересно.. дизайнер, программер и владелец - все с борды! АЛЬО, соучаснеги!
Zevs_Isver Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 13:28 #9 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 13:28 засада?
Адміністратори serega Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 13:32 Адміністратори #10 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 13:32 хех...интересно.. дизайнер, программер и владелец - все с борды! АЛЬО, соучаснеги! а может это мой проект
Scorpio Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 14:03 Автор #11 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 14:03 ага а я користувач
Shkoder Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 14:09 #12 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 14:09 я только техподдержка, а все что касается покупки и оплаты кроме онлайновых способов (вебмани, лимонекс, укрмани) можно решить с юзером atoller
Scorpio Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 14:21 Автор #13 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 14:21 я только техподдержка, а все что касается покупки и оплаты кроме онлайновых способов (вебмани, лимонекс, укрмани) можно решить с юзером atoller який останній раз в онлайні був біля місяця назад
difoto Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 14:41 #14 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 14:41 дак а я об чем! а кому не нравицца сам сайт и его дезигн - может предъявы новену тулить! )))))))
Scorpio Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 17:44 Автор #15 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 17:44 я только техподдержка, а все что касается покупки и оплаты кроме онлайновых способов (вебмани, лимонекс, укрмани) можно решить с юзером atoller який останній раз в онлайні був біля місяця назад Так як з ним звязатись
atoller Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 19:03 #16 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 19:03 я только техподдержка, а все что касается покупки и оплаты кроме онлайновых способов (вебмани, лимонекс, укрмани) можно решить с юзером atoller який останній раз в онлайні був біля місяця назад Так як з ним звязатись Бачу тут активно почався піар... Ще до презентації 24-го листопада в "Оболоні" Ну що ж, найперше ЩИРО ДЯКУЮ всім, хто бере активну участь у розвитку проекту rozmova.com(Shkoder & noven)! На рахунок оплати гривнями. Серед варіантів оплати незабаром з'явиться ОПЛАТИТИ ГОТІВКОЮ В БАНКУ. А наразі гроші можна передати на "Фотаком" - адмінам або Дударєву Дімі, або залишити в "Профотоцентрі", що біля собору з поміткою - "передати Толіку Березовському". Від усіх чекаємо активного обговорення, осквернення і просто дружніх порад!
Zevs_Isver Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 19:07 #17 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 19:07 не Анатолию Борисовичу случайно?
atoller Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 19:11 #18 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 19:11 не Анатолию Борисовичу случайно? Вовсе не случайно Прямо туда.
Scorpio Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 19:32 Автор #19 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 19:32 Бачу тут активно почався піар... Ще до презентації 24-го листопада в "Оболоні"Ну що ж, найперше ЩИРО ДЯКУЮ всім, хто бере активну участь у розвитку проекту rozmova.com(Shkoder & noven)! На рахунок оплати гривнями. Серед варіантів оплати незабаром з'явиться ОПЛАТИТИ ГОТІВКОЮ В БАНКУ. А наразі гроші можна передати на "Фотаком" - адмінам або Дударєву Дімі, або залишити в "Профотоцентрі", що біля собору з поміткою - "передати Толіку Березовському". Від усіх чекаємо активного обговорення, осквернення і просто дружніх порад! А першим користувачам можна якось знизити вартість на дзвінки на мобільні в Польшу і Німечину І ще одне якщо в номері є "+" так не мішало би його тицяти на клаві - звичка велике діло І пароль хотілося б самому робить а не получати автоматом а то незручно кожен раз лізти в почту дивитись його і поміняти не можно Це моя думка А так в принципі тарифи можуть бути, великий плюс що тарифікація посекундна буде якщо я правильно зрозумів Хочеться получити хвилин так 5 для тесту
kvit Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 20:05 #20 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 20:05 Хотів подякувати всім хто працює над цим проектом http://www.rozmova.com !Я вже звонив за кордон, все супер!Так тримати!
Адміністратори serega Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 20:50 Адміністратори #21 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 20:50 А першим користувачам можна якось знизити вартість на дзвінки на мобільні в Польшу і Німечину Вартісь і так мінімальна з можливих. А побажання вже передані розробнику, досить суттєві
Scorpio Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 21:15 Автор #22 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 21:15 А першим користувачам можна якось знизити вартість на дзвінки на мобільні в Польшу і Німечину Вартісь і так мінімальна з можливих. А побажання вже передані розробнику, досить суттєві Коли набираєш номер з клавіатури клавіши вліво-вправо не працюють - як можу виправити циферку А? раз на то пішло то тональний набір можна було б залишити і на клаві я перевіряю автовідповідач в німечині але троха зробити його тихішим щоб в вухах не сильно верещало пориюсь ще пару мінусів знайду
atoller Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 21:39 #23 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 21:39 Бачу тут активно почався піар... Ще до презентації 24-го листопада в "Оболоні" Ну що ж, найперше ЩИРО ДЯКУЮ всім, хто бере активну участь у розвитку проекту rozmova.com(Shkoder & noven)! На рахунок оплати гривнями. Серед варіантів оплати незабаром з'явиться ОПЛАТИТИ ГОТІВКОЮ В БАНКУ. А наразі гроші можна передати на "Фотаком" - адмінам або Дударєву Дімі, або залишити в "Профотоцентрі", що біля собору з поміткою - "передати Толіку Березовському". Від усіх чекаємо активного обговорення, осквернення і просто дружніх порад! А першим користувачам можна якось знизити вартість на дзвінки на мобільні в Польшу і Німечину І ще одне якщо в номері є "+" так не мішало би його тицяти на клаві - звичка велике діло І пароль хотілося б самому робить а не получати автоматом а то незручно кожен раз лізти в почту дивитись його і поміняти не можно Це моя думка А так в принципі тарифи можуть бути, великий плюс що тарифікація посекундна буде якщо я правильно зрозумів Хочеться получити хвилин так 5 для тесту Знизити вартість не вдасться -це і так максимум можливого. За "+". Внесено в список доопрацювань. Як тільки все відтеститься і налагодиться - будуть подарункові картки з 1 доларом на рахунку. Хотів подякувати всім хто працює над цим проектом http://www.rozmova.com !Я вже звонив за кордон, все супер! Так тримати! Намагатимемось! Головне, щоб було побільше тверезої критики і Вас, шановні користувачі! А першим користувачам можна якось знизити вартість на дзвінки на мобільні в Польшу і Німечину Вартісь і так мінімальна з можливих. А побажання вже передані розробнику, досить суттєві Побажання суттєві з погляду на старт. У списку доробок наразі є набагато цікавіші для всіх речі, хоча в першу чергу виправлятимемо Ваші побажання. А першим користувачам можна якось знизити вартість на дзвінки на мобільні в Польшу і Німечину Вартісь і так мінімальна з можливих. А побажання вже передані розробнику, досить суттєві Коли набираєш номер з клавіатури клавіши вліво-вправо не працюють - як можу виправити циферку А? раз на то пішло то тональний набір можна було б залишити і на клаві я перевіряю автовідповідач в німечині але троха зробити його тихішим щоб в вухах не сильно верещало пориюсь ще пару мінусів знайду Про вліво-вправо. Там редагується лише бекспейсом, кнопками миші, кнопкою СТЕРТИ(смітничок). На рахунок гучності. В програмі є можливість підлаштувати звук. Пошук мінусів - це плюси для нас. Шукайте!
Scorpio Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 22:04 Автор #24 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 22:04 Коли набираєш номер з клавіатури клавіши вліво-вправо не працюють - як можу виправити циферку А? раз на то пішло то тональний набір можна було б залишити і на клаві я перевіряю автовідповідач в німечині але троха зробити його тихішим щоб в вухах не сильно верещало пориюсь ще пару мінусів знайду Про вліво-вправо. Там редагується лише бекспейсом, кнопками миші, кнопкою СТЕРТИ(смітничок).--------НЕЗРУЧНО ! На рахунок гучності. В програмі є можливість підлаштувати звук. -------------ЗАГАЛЬНИЙ а хочеться тихіше ТОНАЛЬНИЙ НАБІР ! Пошук мінусів - це плюси для нас. Шукайте! Може тестером мене зробите
atoller Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 22:10 #25 Опубліковано 23 Листопада, 2006 в 22:10 Без проблем. Хоча у нас самих вже купа питань по доробці. З того, що написали на форумі - корисним виявилось питання з "+" і взагалі підняття проблеми якіснішого продукту. За це ріспект.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.