Перейти до змісту

Захлопнулась машина, а ключі в середині! халепа!

ko5teg

Рекомендовані повідомлення

власне пару днів назад, майже перед самою хатою захлопнув машину з ключами документами і вмсім іншим всередині!

Пежо Партнер(ака черевичок)!

чесно кажучи, в перші пів години, хотів просто вивалити скло (бо чесно кажучи ну дууууже спішив, був втомлений і голодний! (а запасні ключі вдома, клічі від якого в захлопнутій машині)

але заглянув в машину, а ключі лежать на сидінні пасажира!

полазивши навколо я знайшов кусок дроту (доволі пружного) і взяв я когось дядька (його авто стояло біля мене) велику міцну викрутку!

чесно каужчи, відігнути двері хоча б трохи виявилось ну дууууже важко, а оперувати при цьому отим дротиком виявилось непросто і дуже дратівливо!

потративши майже 2 години часу я дотягнувся до ключів, (перекинув іх так, щоб можна було натиснути на брілку(від сигналки) кнопку!

УРА машина відкрита!

З.І.

власне тільки шо, наштовхнувся на таксиста, який стояв в дощ, в футболці біля свого черрі амулету з ключами в зажиганії і криком "ну йоб його мать вона вже 2й раз сама захлопнулась)! підійшовши ближче я побачив, шо біля автівки орудує якись дядько, з спецовими "колодками" які він запихував між двері (відгинаючи їх) і дротом старався витягнути ключі з зажиганія! як довго це тривало і як закінчилося, нажаль я незнаю, але побачене наштовхнуло на роздуми!

можливо отой дядько, який намагався витягнути ключі/відкрити машину якись профі, чи то якась служба є така ? чи може то "штатний" откривальщік в таксистів ?

З.З.І.

думаю майже у всіх автовласників були такі моменти в житті!

хотілося б почути як ви виходили з такої неприємної ситуації!

З.З.З.І.

наразі, порада в мене поки шо одна!

не залишайте ключі або маленьких діток з ключами в машині, коли виходите на вулицю =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(050)6617276 служба ремонту автозамків

вони ж і допомагають в таких ситуаціях

З.І. сам їхніми послугами не користувався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робиться новий ключ без чіпа і чіпляється до домашніх ключів - єта раз, або кріпиться пластмасовим хомутом до кузова в надійному місці - єта два :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а скажімо якшо автівка службова!

або, наприклад, ключа "на кузові" нема, а ключі від хати, телефон і тд в захлопнутій машині =)

З.І.

колись з батьком, ми захлопнули так машину в Польщі на стоянці!

запитались в "сторожа" шо дєлать, ну він і каже, є служба спеціальна, бла бла бла за 50 євро відкриють!

так і зробили, після дзвінка, за пів години приїхало авто цієї служби! вийшло юних 2 хлопці і відкрили тачку хвилин за 15-20!

ситуації бувають різні! тому і хотілося б почути шо хто робить в таких випадках!

З.З.І.

я навіть колись бачив тут на форумі (і неодноразово чув від знайомих) шо якшо взяти ключ від тачки (брєлок сигналізації) підвести до телефону з однієї стторони, аз другої сторони телефоном "навестись" на машину, то повинно статись ДИВО і машина відкриється =)

сам не пробував і чесно кажучи трохи якось не вірю навіть в такі чюдєса =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оту мене була пригода раз. Колись так закрилась машина на ордоні між україною та Польщею прямо на переходжі і не туди і не сюди. Мусив бити склОт у мене була пригода. Колись їхав в Польщу і на кордоні прямо на переході між Україною і Польщею в черзі вирішив виглянути чи довга ще черга, і двері захлопнулись. Все !!! І не туди і не сюди. Поляки кричать чому не їду, мусив бити скло. о :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я всегда если что то делаю возле авто в публичных местах, то закрываю с брелка двери. И вот однажды на старом базаре, я полез в багажник, естественно перед этим закрыл с брелка все двери, покопошившись в багажнике я благополучно его захлопнул :) естественно вместе с ключами. Было весело :) ездил домой за вторым комплектом. Стёкла бить жалко было ..... такси дешевле обошлось :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На форумі вже є подібна тема - Хелп!!! Випадково залишив ключі в салоні((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема здалася "конкретною проблемою" в конкретному випадку!

вирішив створити так би мовити "загальну"

З.І.

я і писав шо "десь читав на форумі" по подібні проблеми!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня была похожая ситуёвина. Я когда оставляю машину в гараже, выключаю массу. Вот раз пришел в гараж, вставил ключ в зажигание, открыл капот, включил массу... и опа, машина стала на сигналку и закрылась. Пришлось ехать домой за вторым комплектом. Зато теперь я умный :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене була така ж прикгода, ну подібна, бо я не залишив ключі в салоні а зламався (єдиний справний на той момент)))) замок водійської дверки, ситуація то не дуже складна, бо я відкрив багажник і через багажник просто випхнув заднє сидіння, бо воно не відкидається, а між салоном і багажником решітка глуха, і довгою палкою відкрив з середини замок))

п.с. машина без сигналки і центрального замка, Пассат старенький, а замки то їхня хвороба)

п.п.с. на словах все просто, хоча помучився я тоді добренько))), діло було вночі, коли терміново треба було їхати, шукати фонарик і довгу палку виявилось непросто)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була теж подібна ситуація. На весіллі, приїхали по молоду. Пішли викупляти, двері захлопнули. На щастя чоловік виявився двічі неуважний, бо залишив люк відчинений. Через нього пролізла мала племінниця і відчинила двері   :D Разок було і через багажник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gonschik

погоджуся =) в мене гольф 2 ... чесно кажучи, поки шо познімав ручки взагалі .. вже навіть купив нові, але поставлю аж на вихідних =)

точніше ситуація схожа не те шо описав TreNeR! я вирубаю масу, а замки поломані (тобто тіко з сигналкі откриваюцця) автоматом закриваю капот, а потім згадую шо наступного разу, лізти через багажник =))) вже 3 рази було таке...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь за двісті км від Одеси на заправці така фіговіна сталась я блін чуть не офігів, але було літо і віконечко було привідкрите - це і врятувало ситуацію, після цього стараюсь постійно бути на стрьомі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...