Перейти до змісту

Новий Луцький банк

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Незважаючи на кризу, в Луцьку створено новий банк. Раніше лише КБ «Західінкомбанк» міг похвалитися луцьким «корінням», а тепер є ще один.Називається він Перший Волинський Банк Сперми (ПВБС). Банк утворено у формі публічного акціонерного товариства, його офіс та сховище резервів знаходитимуться в м. Луцьку, по вул. Б.Хмельницького, 19-Б. Серед засновників банку — двоє фізичних осіб, інвестиційна фірма та орган місцевого самоврядування з часткою 5% акціонерного капіталу.

Починаючи від сьогодні, банк готовий приймати не лише клієнтів, а й клієнток.

А незабаром планується відкриття сайту, де буде розміщено всю інформацію про діяльність банку, зокрема — щодо процедури вкладень,оформленню депозитів та видачі кредитів.

В перспективі — створення мережі банкоматів (це обговорюється тут).

Чоловіки, заробляймо разом з Першим Волинським Банком Сперми!

ЗІ. В банку є вакансії — детальніше тут.

Шкода, що робота банку вже розпочалася з неприємностей, проякі можна прочитати тут. :(

Опубліковано

В нас завжди було вигідніше мати справу з приватними "валютчиками", "мінялами" і т.д....... так що звертайтесь, якщо що... :)

Опубліковано

А кредит можно? Продукт ліцензований? Які надаються гарантії?

Продукт найвищого гатунку. Ручна робота! :)

Опубліковано

опа..нада буде сьоня туда заглянуть :_39:

Здати чи в кредит взяти? :D

В нас завжди було вигідніше мати справу з приватними "валютчиками", "мінялами" і т.д....... так що звертайтесь, якщо що... :)

А гарантії, що продукт не фальшивий будуть?

Опубліковано

опа..нада буде сьоня туда заглянуть :_39:

Здати чи в кредит взяти? :D

:D здати здати. в кредит нинада..

Опубліковано

в мене троє дітей, з продуктом все ок! :)

Виготовляти фальшивий продукт мені складніше, як справжній :D

Опубліковано

Банк сперми відрізняється від фінансового тим, що всі вклади в ньому з самого початку заморожені і притому ніхто не вимагає їх повернення  :D

.

Опубліковано

Yurik я думаю брати продукт в кредит ти не будеш, скоріше здавати.:) Але невже для когось це краще ніж народним методом :0134::0076::0077:

Опубліковано

Yurik я думаю брати продукт в кредит ти не будеш, скоріше здавати.:) Але невже для когось це краще ніж народним методом :0134::0076::0077:

Брати ні, а вот комусь рекомендувати можу, тому маю бути впевнений в тому, що рекомендую :)

Опубліковано

Брати ні, а вот комусь рекомендувати можу, тому маю бути впевнений в тому, що рекомендую :)

хм. А я б навіть якби був впевнений в тобі на 500%, то рекомендував би себе, а не тебе :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...