erica Опубліковано 2 Квітня, 2010 в 08:33 #26 Опубліковано 2 Квітня, 2010 в 08:33 Зараз із села швидко вчаться дурити "міщан". Це точно. В знайомих дитя отруїлося домашнім молоком
Chatte Опубліковано 2 Квітня, 2010 в 11:34 #27 Опубліковано 2 Квітня, 2010 в 11:34 Некип'яченим звісно? До теми, а що зараз без хімії? М'ясо, риба, кисломолочні всі, фрукти, зелень... Здорове харчування останнім часом стало або жартом, або таким собі квестом, авось знайдеш. Ну не прослідкуєш ти всього шляху того хай найдорожчого м'ясориба Та й нахавались, мені здається, вже усього, адаптовуємось по-троху. Або виздихуєм
foxx77 Опубліковано 2 Квітня, 2010 в 13:44 Автор #28 Опубліковано 2 Квітня, 2010 в 13:44 Розказубть що в мороженій рибі більше хімії чим в консервах, хз.
foxx77 Опубліковано 7 Червня, 2010 в 07:03 Автор #29 Опубліковано 7 Червня, 2010 в 07:03 Продовження про той же ВОПАК на Відродження.Дьорнуло мене, купив ЗЕЛЬЦ в тому ВОПАЦІ, 15 см довжиною, здається в Запорізькій області зроблений. З"Їв пару кусочків, через 2 часа відчуваю в зубах застряла косточка, тонка як від риби, я до зеркала дивлюсь все піднебіння поцарапане. На слідуючий день на тих місцях виступили прищики (язви як при стоматиті) ну думаю, пройде через 5 днів. Ніфіга, почали збільшуватись в розмірах і перекинулось на язик, в пятницю здав мазок на бактерії і грибки, в вівторок заберу аналіз. Шоб я ще коли небудь...
WILDCHILD Опубліковано 7 Червня, 2010 в 07:16 #30 Опубліковано 7 Червня, 2010 в 07:16 а в Украине есть экологически чистые продукты (у бабок на базаре и типа такого)?
Story Опубліковано 7 Червня, 2010 в 08:03 #31 Опубліковано 7 Червня, 2010 в 08:03 Можу поділитись як в "курних точках" реалізують ті самі кури.Значить привозять курку...термін зберігання якої приблизно 2-4 дні,звісно всі не продаються за цей час,тому починають дуже смержіти трупами,цвісти,но то нічого страшного,їх бистренько миють всякою гадостьюю....і знов на прилавок))Доречі ота "мережа курних точок"досить поширина і всі ви точно купували там курей.
foxx77 Опубліковано 7 Червня, 2010 в 09:07 Автор #32 Опубліковано 7 Червня, 2010 в 09:07 Забрав аналіз тікі шо, висіяли Streptococcus haemolyticus кароче обична бактерія (нічого нового в зельці (крім ріг і копит) небуло) яка живе в кожного але при ранах і послаблені імунітету може отак проявитись. ДИВІТЬСЯ ЩО В РОТ СУНЕТЕ
Oksana04 Опубліковано 7 Червня, 2010 в 09:38 #33 Опубліковано 7 Червня, 2010 в 09:38 Не бережете себе. Жрете всяку хімію з супермаркетів. Ти б краще на базар сходив (Старий чи Привоз) і вибрав там домашню курочку!Не про м'ясо, але про "домашнє"...Було таке. Точно знаю. Бабуля дешево купила яйця магазинні, акуратно переклала їх в картонну коробку і продавала як домашні...
Oksana04 Опубліковано 7 Червня, 2010 в 09:42 #34 Опубліковано 7 Червня, 2010 в 09:42 Перш за все зверну увагу громади, що до будь-якого закладу загального харчування, який знаходиться територіально (підпорядковується/має одних власників) на одній торговій площі з супермаркетом слід відноситися з осторогою. Це пояснюється тим, що кожен магазин має неліквід чи прострочений товар. Те що повернення прострочки поставщику рідкість мабуть очевидно для всіх. От і використовуються усіляки прострочені або ж з поганими термінами майонези, соуси і т.д. Уявіть тепер собі салат "шубу" або щось подібне в бакалійному відділі в супермаркеті ... оце покупець набере гидоти Теж саме стосується усіх продуктів, які "виготовляються" в магазині. Рекомендую переглянути цикл фільмів із серії "История всероссийского обмана". "Печально" і повчально.
GalinkaS Опубліковано 14 Червня, 2010 в 14:10 #35 Опубліковано 14 Червня, 2010 в 14:10 Зайшла в магазинчик на Соборності, "Сальце м'ясце" називається. Купили на пробу там копчених реберець та дом. ковбаски.Хочу сказати що задоволена таким магазином. Там ніби чоловік з жінкою його відкрили і дуже слідкують щоб було все свіже і самі все роблять.До вечора не завжди можна купити що хочеш, розбирають.Але ще є все-таки порядні підприємці.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.