Перейти до змісту

Какой коммуникатор посоветуете купить?

Рекомендовані повідомлення

Нужен сей сабж. Основные задачи:

1. Чтобы минимальное время работы от одного заряда от 2-х суток и больше (по часу разговоров в день, без использования функций КПК)

2. Удобная работа в офисных приложениях.

3. Наличие Wi-Fi, GPS (чтобы была возможность пользовать програму IGo), Bluetooth, GSM/UMTS, GPRS, сенсорного экрана. (наличие полноценной клавиатуры приветствуется)

4. 256 Ram и процессор от 400Mhz и выше. Возможность зарядки от USB.

Сумма, до 3500грн. Что порекоммендуете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нужен сей сабж. Основные задачи:

1. Чтобы минимальное время работы от одного заряда от 2-х суток и больше (по часу разговоров в день, без использования функций КПК)

3. Наличие Wi-Fi, GPS (чтобы была возможность пользовать програму IGo), Bluetooth, GSM/UMTS, GPRS, сенсорного экрана. (наличие полноценной клавиатуры приветствуется)

4. 256 Ram и процессор от 400Mhz и выше. Возможность зарядки от USB.

Сумма, до 3500грн. Что порекоммендуете?

Asus P750

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У него всего 64Мб оперативной памяти, побольше надо бы...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Samsung i900 witu

Вже 4 місяці користуюсь. Все супер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У него всего 64Мб оперативной памяти, побольше надо бы...

Сам пользую Р535, для вэба, звонков, видео, ГПС вполне хватает. И апарат надежный.

Так что бери 750 и не парься. К ним еще батареи повышенной емкости продают (2400мАч).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я как раз свой Р750 в соседней теме продаю:)

iGo 8 требует перезагрузки аппарата перед запуском приложения. но иго 6 - полет нормальный. однако, я предпочитаю гармин - летает норально даже при 18 метрах свободной оперативы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Asus P750 не интересует. Надо девайс с 128 и больше оперативной памяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

собі в майбутньому (зараз в мене твій 6120с :smile-zachot: ), буду брати нокію 5530 або 5230, порівняння тут. Скоріше за все 5530, бо там є вай фай і нема жпс (для жпс маю зовнішній приймач і вважаю, що це краще рішення ніж встроєний).Єдине, що не підходить твоїм вимогам - не знаю чи існує айгоу під симбіан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

собі в майбутньому (зараз в мене твій 6120с :smile-zachot: ), буду брати нокію 5530 або 5230, порівняння тут. Скоріше за все 5530, бо там є вай фай і нема жпс (для жпс маю зовнішній приймач і вважаю, що це краще рішення ніж встроєний).Єдине, що не підходить твоїм вимогам - не знаю чи існує айгоу під симбіан.

людині потрібен комунікатор, а ти йому смартфони пропонуєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна взяти Samsung i5700 Spica -- дуже непоганий апарат, як за свої гроші, до того ж на Android OS, а не на морально мертвій WinMobile.

Там 128 Мб оперативки, 256 Мб флеш, WiFi b/g, Bluetooth 2.1, 3.2" AMOLED дисплей 320х480 (ємкісна технологія, як в iPhone, реагує виключно на дотики пальцями), підтримка GSM/GPRS/EDGE/3G. Процесор 800 MHz, хоча і не самий швидкий (Samsung). Нещодавно ніби вийшла прошивка з новою версією ОС -- 2.1.

Під Android є все необхідне -- Documents to Go для роботи з документами, iGO або Navitel для навігації. Дуже багато різноманітного БЕЗКОШТОВНОГО софта доступно через онлайновий Market. Зручна синхронізація з екаунтами gmail (пошта, контакти, календар), а також інтеграція з Picasa, Youtube.

На апараті можна підняти FTP сервер для доступу з компа через WiFi. Також через WiFi можна "ходити" в зворотньому напрямку -- з комунікатора в локалку, використовувати розшарені ресурси.

Детальніше про апарат, про софт для нього і про саму систему шукай ТУТ. Ціни на дану модель -- ТУТ. Один з оглядів апарата -- ТУТ.

P.S. Півтора тижні користуюсь Google Nexus One, і можу сказати, що кращої мобільної ОС як Android я не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

людині потрібен комунікатор, а ти йому смартфони пропонуєш.

Може просвітиш нас в плані різниці між комунікатором і смартфоном? ;)

На всякий випадок нагадаю, що слово "комунікатор" вперше використала саме Nokia в відношення своєї моделі 9100 в далекому 1999 році, і лише потім цю назву почали застосовувати для апаратів на WinMobile.

Насправді це лише питання трактування, на сьогодні межа між поняттями "смартфон" і "комунікатор" остаточно стерта. І апарати на Symbian OS 9.4 функціонально абсолютно нічим не поступаються апаратам на WinMobile 6.5, а багато в чому і випереджують їх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Никогда не пользовался Samsung. Они надежные? Проблем не будет? Как с сервисом в случае гарантийного ремонта? Просто все время пользуюсь Nokia...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia і Samsung не раджу брати в якості комунікотора...

Краще щось з Asus, Acer, HTC...

Можеш оцей наприклад взяти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Samsung на сьогодні одна з самих прогресуючих компаній на ринку мобільних апаратів. Це вже далеко не той Samsung, який був 7 років тому.

В мене є кілька знайомих, які постійно користуються лише апаратами Samsung. І якщо раніше мені це здавалось не самим вдалим вибором, то зараз реально є сенс звернути увагу в бік корейців. Принаймні по якості зборки переважна більшість останніх моделей Samsung якісніші, ніж останні моделі Nokia, а дисплеї того ж самого Samsung одні з найкращих на ринку і використовуються і в Google Nexus One, і в деяких моделях Nokia і багатьма іншими виробниками.

Та і гарантія на апарати Samsung нормальна, так що в випадку чого...... :)

В телефонах Samsung мені не подобається меню, але в i5700 меню не від Samsung, а від Google, до того ж є прошивка з самою новою версією ОС, такою ж як в Google Nexus One.

FunTom, ти пропонуєш апарат на WinMobile, яка морально застаріла вже не один рік тому і від якої відмовився вже й сам виробник. До того ж дисплей 2.8" з роздільною здатністю 480х640 -- не найкращий вибір, в ного постійно прийдеться тикати стилусом, управління пальцями вкрай незручне. Кажу це з власного досвіду. Якщо ти не радиш Nokia і Samsung, то напевно просто не користувався апаратами на Symbian 9.4 і Android.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FunTom, ти пропонуєш апарат на WinMobile, яка морально застаріла вже не один рік тому і від якої відмовився вже й сам виробник. До того ж дисплей 2.8" з роздільною здатністю 480х640 -- не найкращий вибір, в ного постійно прийдеться тикати стилусом, управління пальцями вкрай незручне. Кажу це з власного досвіду. Якщо ти не радиш Nokia і Samsung, то напевно просто не користувався апаратами на Symbian 9.4 і Android.

На рахунок екранів в Самсунгах згідний, досить якісні! Але швидкість роботи залишає бажати кращого. ІМХО

Що ж до великого розширення екрану, то не обов'язково зображення має стати дрібнішим, зображення стає просто чіткішим...

Але ж як то кажуть кожна жаба своє болото хвалить!

Краще було б топікстартеру пройтись по магазинам, потримати комунікатори в руках, попрацювати з ними і самому визначитись з платформою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Похожу и посмотрю. Спасибо всем за советы, но смотрю в сторону Android OS, так как на WinMobile уже работал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рано ще на вінді ставити хрест, ось те що тобі потрібно - http://www.mobile-review.com/pda/review/asus-m20.shtml

А ще по смачній ціні продають тут - http://rozetka.com.ua/ru/products/details/31631/index.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рано ще на вінді ставити хрест

Ти просто не користувався Андроїдом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитал обзоры и отзывы про самсунг ы5700, в общем, пока положил глаз на него, так как негатива мало в отзывах, а самое главное, что в режиме телефона от тянет до 3-х суток. Если до 20 числа не найду что-либо лучше, то буду заказывать самсунг на розетке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

:0011: Визьми АЙФОН...ставиться 1 прога і всі види документів читає!Великий екран!Хороший процессор!!!

В мене айфон!!!Я ДУЖЕ ним довольний :smile-zachot: !!!

І батарея норм!!!

Ціна від 2300-3500 можна класний купити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0011: Визьми АЙФОН...ставиться 1 прога і всі види документів читає!Великий екран!Хороший процессор!!!

согласен, еще даже старый айфон 2g остается вполне на уровне, хотя паршивка 3.1.3 на нем тормозит, а 4.0 вообще не установится.

насчет "одной проги" - это ты отлично пошутил, одобряю. я давно хотел на айфоне смотреть документы из Adobe InDesign, еще CorelDraw не помешает :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

согласен, еще даже старый айфон 2g остается вполне на уровне, хотя паршивка 3.1.3 на нем тормозит, а 4.0 вообще не установится.

насчет "одной проги" - это ты отлично пошутил, одобряю. я давно хотел на айфоне смотреть документы из Adobe InDesign, еще CorelDraw не помешает :ok2:

Я просто мав на увазі офісні програми,такі як ворд ну і т.д :D:D:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всем спасибо. Куплен Samsung I5700. Там тоже поставил "одну" программу и все офисные документы читает.

Закрывайте тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всем спасибо. Куплен Samsung I5700. Там тоже поставил "одну" программу и все офисные документы читает.

Закрывайте тему.

Вітаю з покупкою? Батарея нормально тримає? Бо мені якась слабенька попалась. Максимум 1.5 доби. Або проги в оперативі жеруть акум. Постійно включений ві-фі.

В розетці брав? Він його уже досить довгий час немає в наявності. Замовляв там в кінці березня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нет, не на розетке брал, по своим каналам :) батарея в режиме телефона держит ровно 5 суток. Если использовать как телефон+офисные функции+инет то до 2-3 суток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...