Перейти до змісту

Не така вже і "гаряча" вода.

Alexander47

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вже десь близько тижня, з крана неможливо отримати гарячу воду.

Живу по вулиці Кравчука.шоб текла більш-менш тепла вода треба відкручувати кран на максимум, і не зменшувати.Як тількі напор зменшуєш, вода поступово холоднішає...Складається враження,що так зроблено навмисно! шоб якшо я хотів помитись нормально, то треба дуже багато води вилити.а лічильник то крутиться!!!!

Того і питаю, можливо хтось знає що то сталось? Хтось ще зіткнувся з цією проблемою?

Опубліковано

мож это локальная проблема дома,

мож у вас холодная вода "передавливает" горячую?

найбільш ймовірно. В першу чергу потрібно позвонити в Луцьктепло - Ви ж платите гроші як за гарячу воду відповідної температури...

Опубліковано

Вияснилось.

Вони відключіли ті установки які гріли воду на крани, і гріють воду тим самим що і вода в трубах."Економлять"

Опубліковано

У мене в крані кип'яток - можна яйця варити, а на батареї - можна смажити (я майже не перебільшую). нафіга зараз? Теж 40-й.

Опубліковано

У мене в крані кип'яток - можна яйця варити, а на батареї - можна смажити (я майже не перебільшую). нафіга зараз? Теж 40-й.

а потому что обшее все, и неучтёнка

котельной платят за то что он "вгрела" и им побарабану что с этим теплом будет :(

Опубліковано

В нас,на Молоді похожа фігня,поки почне текти гаряча вода,"куча" води має протікти . Сусіди всі чекають,коли хтось інший (не вони ) випустить холодну воду... всі економлять бо ж у всіх лічильники.Але дивна справа,в нас така фігня,а в наших знайомих,через один підїзд,будинок той саме - все нормально.

Якби не лічильники,то і до цього нікому не було ніякого діла ,такий в нас менталітет.

Опубліковано

В нас взагалі третій день гарячої немає. Десь видно в п'ятницю аварія була, вони перекрили, і на вихідних забили...

Опубліковано

нема нічого дивного, а грощі то платимо нормально в повній мірі :) правда питання за що :)

декілька років тому,було щось таке,на кшталт кризи,багато хто взагалі не платив за комунальні послуги,потім ще їм реструктуризували борг,бо борги були по декілька тисяч... а потім трохи наладилось,так вот,памятаю таке було з луцьктепло,коли відключали воду,бо їхній бос казав мол люди не платять,грошей нема... та було не так - люди то платили та він зробив на фірмі дорогий ремонт.А коли прийшов час то грошей то і нема.

Так що не забувайте,в якій країні живете. Як казав один власник фірми на прохання підняти зарплату до мінімального рівня - " мені укр.закони до одного місця,тут я президент і закони мої"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...