Перейти до змісту

Порадьте туроператора і взагалі порадьте

Doctor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім!

Збираємося з роботи (чоловік 20) поїхати в Карпати на Новий рік.

Порадьте будь-ласка тур.фірму в Луцьку, куди саме в Карпатах варто поїхати, і т.п.

буду вдячний за будь-яку корисну інформацію.

Дякую

Опубліковано

Туристична фірма "Нові Мандри". 21-04-05.

Працюють недавно, але поганих відгуків не чув + особисто знаю власника. Можу організувати знижку :smile-zachot:.

Щодо Карпат то я віддаю перевагу напрямку Яремче-Ворохта.

Цей напрямок дешевший по проживанню і харчукванню в порівнянні зі Славським чи Букувеллю. В ворохті можна покататись на лижах там високий підйомник завозить прямо з села на вершину гори. В яремче найбільший базар карпатських витворів плюс гарні краєвиди.

Опубліковано

http://www.hottour.com.ua/

Агентство горящих путевок, в Луцьку представництво - Манолія (Кривий Вал), і під собором, з боку просп. Волі бачив теж "Горящие путевки". Через Манолію їздив. І хочу ще.

На сайті сам вибираєш, куди їхати, які умови і т.д. Відразу бачиш ціну.

Опубліковано

Манолія БОМБА... :hug:

скікі вже їздив в школі на всякі екскурсії, а такої тягової і якісної не було...

оце як їздив недавно в Закарпаття... мені і всім дуже понравилось....

каро4 .. просто кажу шо Манолія тягова фірма... і проблем не було і якість обслуговування пушка ...

все на 5 !!! (з 5) :)

• 5 років потому...
Опубліковано

Туристична фірма "Нові Мандри". 21-04-05.

Працюють недавно, але поганих відгуків не чув + особисто знаю власника. Можу організувати знижку :smile-zachot:.

Щодо Карпат то я віддаю перевагу напрямку Яремче-Ворохта.

Цей напрямок дешевший по проживанню і харчукванню в порівнянні зі Славським чи Букувеллю. В ворохті можна покататись на лижах там високий підйомник завозить прямо з села на вершину гори. В яремче найбільший базар карпатських витворів плюс гарні краєвиди.

власник не змінився? про знижки можна домовлятися ?

Опубліковано

Мати рідна, археологія рулить :)

Не змінився думаю. Вибирайте варіант відпочинку, напишіть в приват що до чого. Думаю щось придумаємо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...