Перейти до змісту

Пошук людини

Irochka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

заздалегідь прошу вибачення у модераторів, та людей, які просто шукають привід, щоб забанити чи поплюватися слино-отрутою....))) відповідної теми не знайшла або погано читала.

ОТОЖ:

чи може хтось мені підказати сайт, або щось на зразок пошукової системи по місті Луцьку. Справа в тому, що знайдено документи, де купа кредитних карток, квитанції.... ну і багато чого. відомо лише прізвище, ім"я та по-батькові. як можна знайти власника?

Опубліковано

заздалегідь прошу вибачення у модераторів, та людей, які просто шукають привід, щоб забанити чи поплюватися слино-отрутою....))) відповідної теми не знайшла або погано читала.

ОТОЖ:

чи може хтось мені підказати сайт, або щось на зразок пошукової системи по місті Луцьку. Справа в тому, що знайдено документи, де купа кредитних карток, квитанції.... ну і багато чого. відомо лише прізвище, ім"я та по-батькові. як можна знайти власника?

телефонний довідник міста Луцька, якщо ні то давати оголошення в газету

Опубліковано

Найпростіший варіант це скажи з яких банків кредитні картки. Впевнений, зразу найдеться хтось з названих банків.

Якщо є Брокбізнесбанк або Кредобанк пиши в приват.

Опубліковано

ОТОЖ:

телефонний довідник міста Луцька, якщо ні то давати оголошення в газету

колись знайшов документи то звернувся в одну з установ яка була вказана в документах і залишив свій телефон. ввечері власник передзвонив. тобі можна в банк передзвонити і залишити свої координати і вони власника повідомлять

Опубліковано

Предлагаю модератору оформить тему как "Утеряно", "Прошу вернуть за ..." на манер объявлений в газете и можно будет сюда постить кто, что потерял или нашел. Думаю многим бы пригодилось.

Опубліковано

Предлагаю модератору оформить тему как "Утеряно", "Прошу вернуть за ..." на манер объявлений в газете и можно будет сюда постить кто, что потерял или нашел. Думаю многим бы пригодилось.

Підтримую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...