Перейти до змісту

Місс Кіпіш-Панік

Valyanok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Така ситуація: маємо на роботі колегу, яка по любій фігні панікує от і вирішили ми її коронувати в номінації місс Кіпіш-Панік. Потрібно корону, диплом, та лєнточку, ну тіп які вішають всяким там місс... Ваші поради пропозиції. Де можна це взяти-замовити

Опубліковано

Ггг прикольно.

Картонну корону свому працівнику я купував в ЦУМі на першому поверсі в відділі де книги.

Якщо "тіпо" діадему то бачив в Юванті в відділі з біжутерією. А от лєнточку з надписом "місс кіпіш" потрібно буде замовити.

Опубліковано

Ггг прикольно.

Картонну корону свому працівнику я купував в ЦУМі на першому поверсі в відділі де книги.

Якщо "тіпо" діадему то бачив в Юванті в відділі з біжутерією. А от лєнточку з надписом "місс кіпіш" потрібно буде замовити.

непамятаєш яка ціеа корони в Юванті і підкажи де можна замовити лєнточку?

Опубліковано

непамятаєш яка ціеа корони в Юванті і підкажи де можна замовити лєнточку?

Зараз перезвоню. Ван секонд.

А на рахунок лєнточки, то напиши Ді в приват. Він друкував на футболки і на кепкі, там напевно друкують і на лєнточки.

Опубліковано

В відділі з біжутерією зараз немає. В весільному відділі 200-250 грн.

200-250 то закруто, була б вона місс м...нєт то тоді б можна було подумати, а так прийдеться мабудь шукати у відділах з дитячими іграшками набори для дівчаток, здається я десь бачив такі.

Опубліковано

вот это я понимаю - троллинг на производстве. если девушка-номинантка вдруг читает борду, советую ей заказать ответную памятную ленту "ПЕРВЫЙ ЗАМЕСТИТЕЛЬ ПЕТРОСЯНА"

Опубліковано

вот это я понимаю - троллинг на производстве. если девушка-номинантка вдруг читает борду, советую ей заказать ответную памятную ленту "ПЕРВЫЙ ЗАМЕСТИТЕЛЬ ПЕТРОСЯНА"

Она здесь не висит.

Р.С. Тогда у меня встречное предложение, присвоить Shkoder "ВТОРОЙ ЗАМЕСТИТЕЛЬ ПЕТРОСЯНА" :-):-):-)

Опубліковано

Р.С. Тогда у меня встречное предложение, присвоить Shkoder "ВТОРОЙ ЗАМЕСТИТЕЛЬ ПЕТРОСЯНА" :-):-):-)

1252345109100s.jpg

ну дык не занимать

Опубліковано

Valyanok, краще подаруйте кружку з надписом "Don'T panic", і людині корисно, і вам приємно.

Опубліковано

Valyanok, нє, ти перший претендент, повір :)

ну ти сам напросився, хто може виготовити дві лєнточки

Yarchik "ЗАСЛУЖЕННОНАРОДНЫЙ ЗАМЕСТИТЕЛЬ ПЕТРОСЯНА" :-):-):-)

Shkoder "ВТОРОЙ ЗАМЕСТИТЕЛЬ ПЕТРОСЯНА" :-):-):-)

може оптом дешевше буде, хто ще бажає? налітай :-):-):-)

Valyanok, краще подаруйте кружку з надписом "Don'T panic", і людині корисно, і вам приємно.

дякую за слушну пораду, є такі в продажі, бо я щось незамічав

Опубліковано
ну ти сам напросився, хто може виготовити дві лєнточки

Yarchik "ЗАСЛУЖЕННОНАРОДНЫЙ ЗАМЕСТИТЕЛЬ ПЕТРОСЯНА" :-):-):-)

Shkoder "ВТОРОЙ ЗАМЕСТИТЕЛЬ ПЕТРОСЯНА" :-):-):-)

теперь я понял кто к нам пожаловал. извини, Ваганыч, я не узнал вас в валенкахгриме gallery_32_26_827.gif

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Всім дякую за допомогу, навідь тим, як і поставили 2 "-" в темі, правда незнаю хто і за що. Але це дрібниці.

Колегу привітали та відправили у декрет, хоча вона нас обрадувала що довго там не збирається сидіти. Хай як буде аби дитя здорове було. Була ну ДУЖЕ приємно здивоана нашим подарунком (короною, лєнта, диплом). Тему можна закривати.

• 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...