Перейти до змісту

На форуме СвитЛАНа БУНТ!!!

difoto

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Бугага! )))

Сьогодні, 02:26 #100

[quark]Коротше - фтопку... Тра вертатись на www.board.lutsk.ua там дакої х-ні не буває...

Якщо хто хоче зв'язатись зі мною: ось ася 339489906

З.І. ламерок, раджу перейменуватись в "мудачок"... так більш відповідає дійсності...

Зач0т ))

Опубліковано
Млін не проснувся ще - прочитав Світлана Бунт :) думаю хто це така :)

Добре хоть не ГоловаЧ лєна :)

А якщо серйозно, я з цієї "пісочніци" давно скіпонув.... модери тварять шо хотять, на пропозиції по покращенню роботи форума не реагують НІЯК, да і публіка - "от 13 до 17"

Опубліковано

судя по всему, не сильно они намотают, ибо все "намотчики ", т .е. самые активные - срулили с форума кто куда по причине "рукоблудия" супер-пупер модератора(у которого прав, оказываицца побольше, чем у администратора форума! :) )

Даааа... в очередной раз убедился, что "наша" борда - самая лояльная и удобо-читабено-писабельная! :)

Думаю, нам бунт не грозит! Слава нашим модерам и админам! :)

ЗЫ думаю, mix_forever и здесь себя нормально чувствует! :)

• Адміністратори
Опубліковано

На скільки я зрозумів з прочитаного.

В них модераторам гроші платять!

Жесть.

Опубліковано
На скільки я зрозумів з прочитаного.

В них модераторам гроші платять!

Жесть.

:)

может, под шумок, устроицца?

Опубліковано

Ги ги ги :D

Ну послідовність в діях їхніх адмінів явно прослідковується

Помниться колись весь фотаком в себе на форумі забанили :friday:

Опубліковано
наша борда самая бордатая борда в мире и никакие другие боды не перебордят нашу борду по бордатости

отлично сказано!!!... :D

Опубліковано

Та тут я... тут... тут і останусь... :) але тепер ви мені на болванки будете писати все смачне :) а то файлообміндля мене не паше :)

Опубліковано

2 difoto

Даже очень нормально чувствую... А насчет СвитЛаны, то бунт уже утих... Там админчег ихний оказалсО редкосным быдлом, думал что его никто не приструнит... а зря...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...