Перейти до змісту

Поле битвы - Земля / Battlefield Earth(2000)

Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

Поле битвы - Земля / Battlefield Earth

10-07-battlefield-earth.jpg

Год выпуска: 2000

Страна: США

Жанр: Фантастика

Продолжительность: 01:52

Перевод: Профессиональный (полное дублирование), Оригинальный (английский)

Русские субтитры: нет

Режиссер: Роджер Кристиан

В ролях: Джон Траволта, Бэрри Пеппер, Форест Уитакер, Ким Коутс, Майкл Бирн, Шон Хьюитт

Описание: 3000 год. Уже десять веков Землей правит жестокая раса пришельцев. Поработив людей, гиганты Сайкосы превратили завоеванную планету в источник сырья для своего далекого мира. Избежавшие смерти и рабства земляне первобытными племенами рассеялись по горам и лесам. Однажды они получают доступ к оружию и технологиям пришельцев и поднимают восстание. Начинается новая звездная война, в которой одна из цивилизаций обречена на уничтожение…

icon_plus_1.gifскрины:

080571981.jpg

08056e9b2.jpg

0805209c194.jpg

0805975.jpg

08053138956.jpg

0805a2e98.jpg

...

а, да, забыл сказать IMDb - 2.3/10 || Кинопоиск.Ру - 4.9/10

заливать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився по TV. Навіть дещо запам'яталось.

Підхід - типово голівудський, але якщо любите фікшн - імхо глянути варто ;)

The Following 4 Users Say Thank You to vanabee For This Useful Post:

vanabee, vanabee, vanabee, vanabee

Фу, як не скромно :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

The Following 4 Users Say Thank You to vanabee For This Useful Post:

vanabee, vanabee, vanabee, vanabee

Фу, як не скромно :0001:

дай дитинці з charles награтись )

всерівно форум змінеться і рейтинг той обнулиться, хоча зарас він і так до одного місця більшості...

...

награвся =) отримав масу задоволення і досвіду з запросами )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Враховуючи кількість людей які підтримали, то лий, хоча моє імхо, виходячи з рейтингу - в топку.

З.І. Рейтинг ще нижчий ніж в 2-ї частини "Сумєрєк" (ото мене зараз дівчата закопають) :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я час-від-часу закачую фільми з оргінальними доріжками, допомагає вивчати англійську мову, закачую ті фільми що вже колись бачив по декілька разів, переглянувши фільм в оригіналі можна підчерпнути декілька нових слів. А фільм досить непоганий - незнаю чьому в нього такий низький рейнтинг =(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я час-від-часу закачую фільми з оргінальними доріжками, допомагає вивчати англійську мову, закачую ті фільми що вже колись бачив по декілька разів, переглянувши фільм в оригіналі можна підчерпнути декілька нових слів. А фільм досить непоганий - незнаю чьому в нього такий низький рейнтинг =(

Дивно, що IMDb і Кинопоиск кажуть, що кака :( ... бо мабуть дійсно кака, але якщо даси зовнішній лінк, то спеціально ознайомлюсь аби відписати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1815295 без оригінальної доріжки

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1849392 з нею, закачував по цій силці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1815295 без оригінальної доріжки

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1849392 з нею, закачував по цій силці

Данке. Завтра закачаю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, фільм классний, все на ымоціях, красочний, видовище одним словом :) Лий, залишиться траф - долучу до колекції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фільм колись дуже сподобався і рейтинг пофіг, меньше дивитись на рейтинг, в багатьох випадках він штучно нагнітається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора глянув Острів проклятих, так в нього рейтинг Imdb: 8.1/10 (33,633 votes), а по моїх відчуттях 4/10 - максимум і то чисто за гру Ді Капріо. Кіноговно дало шикарну рецензію, я настроявся на перегляд, чекаю геніального, а мені впарюють бурю в стакані, ще й штучно роздмухану. Ну і що що кінець ніхто вгадати не може, в тому фільмі взагалі щось зрозуміле? Це так на рахунок рейтингу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повністю розділяю рейтинги imdb і КГ - фільм ацтой. задумка була цікава, реалізація два пальці в рот і в туалет. розчарування і тільки

окремі епізоди взагалі ну просто .... первісні покидали свої палки і луки і айда на харієрах ганяти - палубний винищувач з вертикальним злетом це ж як лук тільки на пару кнопок більше... ну ладно "головний дикун" тіпа пройшов навчання на обучалці прибульців, але сородічам на двох пальцях показувати літак і зброю - брєєєд...

імхо одна з гірших ролей траволти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фільму 10 років і на той час це ще дуже ого-го і дивився я його тоді з захопленням, звичайно що після 3-д аватару все гівно

п.с. зараз я б на нього мабуть часу б не тратив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поправте линк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vanabee йшла ж мова про те, що ніякого кирилиці на ФТП !!

Розміщення файлів на фтп, дозволяється тільки латиницею!!!

Любі файли, названі в кирилиці, можуть бути видалені без попередження.

http://board.lutsk.ua/index.php?act=SR&f=39

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кто то переименует название и зальет ? !)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vanabee йшла ж мова про те, що ніякого кирилиці на ФТП !!
Розміщення файлів на фтп, дозволяється тільки латиницею!!!

Любі файли, названі в кирилиці, можуть бути видалені без попередження.

http://board.lutsk.ua/index.php?act=SR&f=39

тьфу, на кануне перечитывал правила, ну чесно, искал упоминание про количество "поддержавших" после которого можно заливать фильм, а про ФТП прочитал невнимательно (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли дивився цей фільм колись вперше то дуже сподобався, перегляну щераз , може думка поміняєтся, хоча навряд, як і не міняєтся думка про Термінатор 1,2 ,Чужий 2 Космічній десант 1, Зоряні війни, подавляюча більшість теперішньої фантастики на мій погляд навіть поряд не валялась

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли дивився цей фільм колись вперше то дуже сподобався, перегляну щераз , може думка поміняєтся, хоча навряд, як і не міняєтся думка про Термінатор 1,2 ,Чужий 2 Космічній десант 1, Зоряні війни, подавляюча більшість теперішньої фантастики на мій погляд навіть поряд не валялась

согласен с маньяком, если сейчас посмотреть Звездный десант в первый раз то впечатления - полное УГ, но если лет 10 назад смотрел и что-то запомнилось тогда нормально...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кх-кх, так де кіно?

авось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...