Перейти до змісту

Установака операційних систем)

hesoyam1511

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Популярні дні

Топ авторів теми

Опубліковано
15 програм любих за вашим вибором)

а якщо більше?

більше так більше зроблю більше

Виклик спеціаліста входить у вартість? Якщо так, то це в межах Луцька чи як?

виклик не входить)Працюю в межах Луцька)

Опубліковано
Нічо він не дає ..тут тільки гонять

..Молодець що не ставиш Звірів..хоч видно що розбираєшся

добав мене до друзів звір то тупий віндовз

Опубліковано
Так і заплатите більше :)

ну це панятно. Питаю на скільки більше. Може дешевше десь знайду. Взагалі непогано було б прайс якись тут викласти. І ще питаннячко: ліцензійні ігрушки є? Які? Пачьом?

Опубліковано
Настройка "в контакті" входить в вартість???

яка ше настрйка?

Так і заплатите більше :)

ну це панятно. Питаю на скільки більше. Може дешевше десь знайду. Взагалі непогано було б прайс якись тут викласти. І ще питаннячко: ліцензійні ігрушки є? Які? Пачьом?

на 5грн)я ж сказав не дорого)

Опубліковано

яка ше настрйка?

Ну віндовс поставиш, а контакт настроїш?!?!

Опубліковано

яка ше настрйка?

так

А ще Емулятори Плейстейшин 3 для Linux також цікавлять

немає)

Опубліковано

яка ше настрйка?

так

А ще Емулятори Плейстейшин 3 для Linux також цікавлять

немає)

але якщо треба можу найти)

Опубліковано
але якщо треба можу найти)

що знайти? емуль на Плейстейшин 3? під Linux?

ПС. Щось запізно я прийшов... хто перший клієнт?

Опубліковано
Установка операційних систем(Windows XP, Windows Seven, Linux)

Повне налаштування комп'ютера

Установка драйверів

Установка любих ліцензійних програм, антивірусів

Не дорого

Звертатись 0955083201

ст. 176 КК України в редакції 2007 р. «Порушення авторського права і суміжних прав»: «Незаконне відтворення, розповсюдження творів науки, літератури і мистецтва, комп’ютерних програм і баз даних,… їх незаконне тиражування та розповсюдження на аудіо- та відеокасетах, дискетах, інших носіях інформації, або інше умисне порушення авторського права і суміжних прав, якщо це завдало матеріальної шкоди у значному розмірі, караються штрафом від двохсот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією та знищенням всіх примірників творів, матеріальних носіїв комп’ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, відеограм, програм мовлення та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для їх виготовлення».

читав колись в Неті розповідь чувака, який таож займався встановленням віндовсів, здається в Харкові. Так вот, з його розповіді - дав оголошень в газету, почали клієнти дзвонити, нормльно прцював собі, і тут в один день позвонив мужичок, домовились про встовлення віндовса, майкрософт офіса, фотошопа. Приїхав той чувак до мужика, встановив все як домовились, і тут мужичок достає корочку якогось особого отдєла, і попав той підприємливий хакер на пару тис. баксів, тільки не знаю на що -на штраф чи на лапу тому оперу.

Так що будь обережний ;) Встаовлюй тільки Linux. Почитай ще Легальність використання ПЗ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...