Перейти до змісту

На Рівненщині чупакабра ледь не роздерла жінку


yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні цю історію розповів мій співпрацівник. Потерпіла його родичка.

Ввечері 12 березня у с. П’ятигори Здолбунівського району на Рівненщині місцева жителька Раїса Середюк, 40 років, поверталася з роботи на фермі додому. Біля кладовища її наздогнала невідома тварина.

“Вона скакала високо на двох лапах. Я злякалася й давай з усіх сил утікати. Коли оглянулася, то добре розгледіла жахливі лапи з трьома пальцями-кігтями. Тіло звіра - в шерсті, голова худа й продовгаста. Схожий на вовка, тільки більший і скакав на двох лапах”, - пригадала потерпіла.

Тварина роздерла на спині куртку Раїси Середюк

Тварина наздогнала жінку й сильно вдарила верхньою лапою в спину. Роздерла їй куртку й залишила довгі подряпини на тілі. Раїса Середюк впала.

“Я чула його важке дихання й сопіння. Потім монстр завив наче сирена. Тіло перестало мене слухатися. Повірте, знепритомніла не від болю, а від страху”, - сказала жінка.

Через півтори години її знайшли односельці й завезли додому. Вона від переляку втратила мову. Отямилася тільки на другий день у Здолбунівський центральній лікарні. Розповіла, що великий монстр – чупакабра. Він майже її росту – приблизно 168 см.

17-річний син потерпілої Володимир Середюк розповів, що сільські мисливці наступного ранку після нападу вийшли полювати на чудовисько.

Потерпіла показала подряпини від лап на спині

“Однак, вночі випав сніг і замів сліди”, - сказав він, показуючи місце, де монстр напав на матір. Пригода сталася біля кладовища навпроти будинку місцевого православного священика.

За два тижні до пригоди таємничий звір у господарствах мешканців П’ятигір і сусіднього села Глинськ вбив і випив кров у понад півсотні кролів. Зокрема, в 74-річного п’ятигірця Петра Крохмалюка чупакабра відчинила дверцята в клітках і убила п'ятеро великих кролів.

Взято звідси: http://gazeta.ua/index.php?id=331111

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В соседней ветке продают или продавали мясо страуса, может это ваш чупакабра, или сбежавший страус с фермы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тьотка на фермі добре напилась до чупакабри, куртку порвала, по дорозі додому вирубилась, односельчани знайшли її в канаві, попустило і почала розказувати шоб оправдатись :)

вчені не можуть дослідити цього чубурашку? - влаштувати якусь засідку, чи поствити приховану камеру в тих місцях де воно нібито водиться. Ато шось таке міфічне - ніхто його не бачив, а всі ЗМІ так про нього шумлять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тьотка на фермі добре напилась до чупакабри, куртку порвала, по дорозі додому вирубилась, односельчани знайшли її в канаві, попустило і почала розказувати шоб оправдатись :)

вчені не можуть дослідити цього чубурашку? - влаштувати якусь засідку, чи поствити приховану камеру в тих місцях де воно нібито водиться. Ато шось таке міфічне - ніхто його не бачив, а всі ЗМІ так про нього шумлять...

то точно :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Aнатолій Комар застрелив чупакабру (ФОТО)

http://gazeta.ua/index.php?id=330780

на фото якийсь Трізор , на чупакабру ніхіранєпахож

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви погугліть на тему чкпакабри, багато ДУЖЕ цікавих речей.

Не може бути, щоб люди у різних кінцях світу говорили одне й теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі, десь перед новим роком у мене в селі (Дубровицький р-н Рівненської обл) якась тварюка теж зламувала клітки і витягувала кролів...

Одного ранку навіть на снігу через мій город і сусідів сліди знайшлись: щось схоже ніби на собачі, але по 2 сліди вкупі і через 2-3 метри...

Я звісно в чупакабру не дуже вірю, але як пояснити наявність таких дивних слідів... хз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нещодавно в знайомого в Зміїнці теж щось поламало клітки і подушило кролів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це інопланетні особини шумерської цивілізації, як в "Четвертому виді" :)

а якшо серйозно - то всьо може бути, тим більш неодноразово чути про цього чупакабра.. можливо це який нео-вовк, тобто новий еволюційний вид, який виник навіть під дією тої самої радіації при мутації нормального вовка... хз..хз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуйте пяним :0085: , наодинці, в темну пору доби в селі пройтися, побачите не тільки чупакабру :0115:

:0016: :0016: :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

14244-1u.JPG

Невідомий монстр, що нападає на людей і тварин, з'явився в китайському селі Суйнін у провінції Сичуань.

Зоологи розводять руками: чудовисько не схоже на жодну відому науці тварину, і назви їй немає.

Китайську чупакабру відправили до спеціальної лабораторії в Пекіні, де у неї візьмуть аналіз ДНК.

Зловили чупакабру на фермі одного з жителів села Суйнін. Звір увірвався в сарай і напав на курок. Сполоханий шумом господар став свідком страшного видовища: чупакабра люто терзала птиць. На крик фермера прибіг його сусід, який і допоміг заманити звіра в сталеву клітку.

Таємнича тварина дуже схожа на фоторобот звіра, складений за словами жителів Рівненської та Львівської областей. У нього гострі зуби, довгий 60-сантиметровий хвіст, а сама чупакабра нагадує гігантського щура або гібрид кенгуру і собаки.

«Мені здається, що цьому явищу є сповна наукове пояснення, – сказав Бліку український зоолог Ігор Цеверін. – Після аналізу ДНК можна буде говорити конкретніше, але поки що мені здається, що це може бути звичайний собака, хворий якоюсь невідомою хворобою. 99,9%, що це – несподіваний гібрид якихось тварин, і лише маленька частка є того, що це насправді міфічне кровожерливе чудовисько.

Уперше про чупакабру в Україні заговорили жителі Львівської області – чудовисько нападало ночами на кроликів і висмоктувало у них кров. Пізніше монстр з'явився у Київській, Тернопільській областях. А потім – в Рівненській, де напав на жінку. На монстра влаштували грандіозну облаву силами міліції, МНС і мисливців. Але зловити його не вдалося.

Волинські новини

На фотці тваринка не дуже схожа на опис від постраждалої тьотки з рівненщини: “Вона скакала високо на двох лапах. Я злякалася й давай з усіх сил утікати. Коли оглянулася, то добре розгледіла жахливі лапи з трьома пальцями-кігтями. Тіло звіра - в шерсті, голова худа й продовгаста. Схожий на вовка, тільки більший і скакав на двох лапах”, - пригадала потерпіла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) если бы кто-то кого-то ЛЮТО терзал, ну незнаю ... ловить его я точно бы не стал :) а тут .. оба-на сбегал за соседом ....:) и вместе бегали по курятнику пока не поймали :) они что? хорошо курнули? Или бухие были в дребодан?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто ЦЕ по-їхньому чупакабра?

А жінка, на яку напала "чупакабра", мабуть ніколи кенгуру не бачила от і злякалась

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видать где то жгли поле конопли и ветер какрас дул в сторону етой барышни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

ХОЗЯИН ЧУПАКАБРЫ ФЕРМЕР ЛЕОНИД: "СОЛНЫШКО ПРИПЕКЛО, ВОТ Я И РЕШИЛ ВЫГУЛЯТЬ ЛЮСЮ НА НАБЕРЕЖНОЙ. НО ОНА ВЫРВАЛАСЬ ОТ МЕНЯ"

Вчера утром на Оболонской набережной Киева, возле лодочной станции, поймали... чупакабру

Михаил СЕРГУШЕВ "ФАКТЫ"

Вчера наконец-то была раскрыта тайна чупакабры, загадочного животного, которое наводило ужас на жителей разных областей Украины. "ФАКТЫ" неоднократно рассказывали о том, как в Черниговской, Хмельницкой, Ровенской и других областях нашей страны неизвестный зверь, круша клетки с кроликами или взламывая замки, выпивал кровь из домашних животных, а тушки складывал штабелями, иногда даже рассортировывая их по цвету.

Дальше - больше. Чупакабра (так ее назвали жители Латинской Америки, первыми наблюдавшие загадочного монстра, по описанию похожего на того, который злодействовал в сельских районах нашей страны) начала нападать на людей. Те, кто видел ее в Украине, описывают так: животное, похожее на кенгуру, с длинными толчковыми задними лапами и короткими передними, с головой то ли собаки, то ли волка, "украшенной" внушительными клыками.

В Ровенской области охотники расставляли на зверя капканы, но находили их потом сложенными в одну кучу. Монстр словно предупреждал: не тратьте, куме, сили... Время от времени в СМИ появлялась информация о том, что наконец-то чупакабра убита, но... Труп ее всегда куда-то исчезал, и предъявить его ученым, скептически относящимся к факту существования диковинного зверя, так и не удалось. И вот вчера появилась сенсационная новость: чупакабру поймали в Киеве, на Оболонской набережной.

"На хребте зверя топорщилась черная шерсть, а голова напоминала питбулевскую"

01s04%20chupa.jpgПрогуливаясь около полудня с коляской по берегу Оболонского залива, неподалеку от лодочной станции, 28-летняя Антонина Трощенко заметила в кустах ивняка крупное животное, которое, не мигая, смотрело на молодую женщину.

- В тот момент у меня по спине пробежал холодок, я застыла, не в силах пошевелиться. Страшно испугалась за трехмесячную дочь, - рассказала Антонина "ФАКТАМ". - Потом закричала. Людей вокруг было немного, но животное одним прыжком бросилось к воде. Кто-то позвал милиционеров - они в этом элитном районе всегда дежурят. Всем вместе удалось окружить существо и набросить на него сетку, которая нашлась у рыбаков.

- Вы тоже участвовали в охоте?

- Что вы, от испуга я не могла сдвинуться с места. Прижала к себе Настеньку и следила за всем издали.

- Куда дели пойманное животное?

- Минут через десять к толпе, собравшейся вокруг него, подбежал мужчина и заявил, что он хозяин "чупика Люси". Вместе с милиционерами зверя погрузили в какой-то джип и увезли.

- На кого похоже это животное?

- Я бы сказала, что на кенгуру, но на хребте зверя топорщилась черная шерсть (бока у него лысые), а голова напоминала питбулевскую. Лапы на вид очень сильные, но передние короче задних. Кстати, на животном был красный ошейник.

"Зина умерла пять лет назад. Когда газеты начали писать о чупакабре, сразу понял, что это Зинкины расплодились"

01s04%20chupa2.jpg"ФАКТАМ" удалось поговорить и с хозяином чупакабры Леонидом, не пожелавшим назвать свою фамилию. Леонид - бизнесмен, хозяин небольшого агрокомплекса в Киевской области.

- Вообще-то, с весны до поздней осени я живу в Полесском районе, где у меня животноводческая ферма. Люся - потомок кенгуру, которого я завез в 90-х годах прошлого века из Австралии, где мне довелось побывать по обмену опытом. Я тогда руководил бригадой доярок-рекордсменок. Хозяин фермы под Сиднеем подарил мне кенгуренка. Я к нему привязался, и, когда пришло время возвращаться, уколол животному снотворное. Я ведь по образованию ветеринар, так что дозу рассчитал хорошо. Зина - так я назвал эту самочку - проснулась уже в Киеве. Она прекрасно прижилась на моей ферме, даже гуляла по окрестностям. Вот и нагуляла себе живот.

Детеныши Зины оказались какими-то монстрами. Туловище вроде кенгуру, только шерсть непонятными клоками торчит, а морда... С кем Зина могла связаться, до сих пор не понимаю. Первый приплод был из четверых "щенят". Они обитали в загоне, который я сделал на ферме. Выпускать экзотов на свободу боялся, хоть и жил на отшибе. Но они, когда подросли, научились самостоятельно выбираться из заграждения и повадились тягать кроликов у соседей. Тогда я всех, кроме Люси, погнал со двора - зачем мне неприятности? Долгое время ничего о них не слышал, а в позапрошлом году началось... Когда газеты стали писать о чупакабре, сразу понял, что это Зинкины расплодились. Просто беда. Зина умерла пять лет назад.

kreshatik1.jpgЛюся жила у меня в киевской квартире. Солнышко пригрело, вот я и решил ее выгулять на поводке. Думал, обойдется. Ведь многие киевляне должны помнить, как в начале 90-х годов я выгуливал на Крещатике ее мать, Зину. Зевак сбегалось побольше, чем на популярные тогда митинги. А тут Люся вырвалась от меня...

01s04%20chupa1.jpgЗоолог Андрей Засульский, который уже осмотрел Люсю, сказал "ФАКТАМ", что появление такого существа можно объяснить только мутациями, связанными с аварией на Чернобыльской АЭС в 1986 году. Ведь и латиноамериканская чупакабра живет в горных районах с повышенным уровнем радиации. Но, чтобы подтвердить эту гипотезу, понадобятся дополнительные исследования. От кого самка кенгуру привела в свое время "щенков", можно только догадываться: морда монстра очень похожа на волчью. Хотя случаи спаривания волка с кенгуру науке неизвестны - ведь это разные виды.

Сейчас пойманное на Оболони животное находится под наблюдением ученых в одном из частных зоопарков Киевской области. Хозяин Леонид решил пожертвовать его науке. Правда, зоологи обещают, что их исследования не займут много времени. Что делать с чупакаброй потом, они не знают, и обращаются через редакцию "ФАКТОВ" к читателям: может, кто-нибудь посоветует, как быть?

Предложения читателей, а также куры, которыми привыкла питаться Люся, принимаются по телефону 486-54-30.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене гарна відмазка,аби люди не хвилювалися.Видумали байку,аби паніки небуло.

Після аварії на ЧАЕС пройшло 24р. а мутували тільки зараз? І мутації що внас,що в Мексиці однакові,це збіг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Я бы сказала, что на кенгуру, но на хребте зверя топорщилась черная шерсть (бока у него лысые), а голова напоминала питбулевскую. Лапы на вид очень сильные, но передние короче задних. Кстати, на животном был красный ошейник.

шось на фотці де мужик с сіткю, на тварині немає ніякого червого ошейника... а сама тварина більша хоша на здохлу собаку, яка попалась в рибальські сіті.

Як на мене, то цей матеріал це вигадка журналістів, гоняються за сенсаціями... Сильно багато спірних моментів є:

1) Керував в австралії бригадою доярок-рекордсменок... Це притому, що в Австралії немає соціалістичних змагань, + в 90-і роки канкрєтний мужик з фотки був молодим і зеленим...

2)З Австралії до Києва мабуть і за добу не доберешся, це ж скільки треба вколоти тварині снодійного, щоб стільки часу воно спала... Про геморой з ветеринарними митними службами вже не говорю...

3)Прогулював кенгуру на поводку... Кенгуру мають дуже сильні лапи, здатні стрибати на довжину до 9 метрів(!), один такий стрибок - і можна свою руку на поводку лишити... А клімат наш кенгуру люблять? - В зоопарках наших не живуть кенгуру, а в нього прижилось..

і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...