Перейти до змісту

Магазини одягу для вагітних у Луцьку

Molo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть, де в Луцьку можна було б вибрати одяг для вагітних?

На сьогодняшній день знаю лише два таких магазини (ТЦ Ювант та відділ у магазині "Салют", що по пр. Грушевського), асортимент яких не вразив та й цінова політка також.

Опубліковано

Магазин Мама

Адреса: м. Луцьк, пр. Волі, 54

Телефон: 8 (0332) 77-97-59

Продаж одягу для вагітних, дитячий світ

Опубліковано

на Волі є магазин "МАМА". дивились там дружині якісь речі, але вибір малий та безглуздй а ціни зашкалюють...:_021:

а ще є точка на Варшавці поблизу ТЦ Караван.

5ba5c2faed44.jpg

Опубліковано

По власним дослідженням, магазинів дійсно є в Луцьку всього 3 (решта хіба підпільні):

1. Мама по проспекту Волі

2. в Юванті

3. в Салюті

Вибір - і ціни просто дикі.

Білизну для вагітних можна ще купити в дитячих магазинах і в магазині Тріумф.

А взагалі, ще дещо купувала в інтернет-магазинах - там і ціни веселіші, і вибір хоч якийсь.

Можу ще сказати, що приємно здивувала наша харківська фірма - http://www.mama.kharkov.ua/forum/index.php?showtopic=39884 - я їх ось тут знайшла... По якості дуже навіть нічого (особливо порівняно з Луцькими магазинами), а по ціні приблизно те саме, а інколи й дешевше.

Опубліковано

Ще в Іміджі був магазин досить непоганий. І бачила рекламу по дорозі на роботу якогось нового магазину, але не звернула уваги.

Опубліковано

Случайно оказались в "Триумфе", увидела там специальное белье для беременных. Учитывая, что это состояние временное, считаю нецелесообразным такие капиталовложения.

А с одеждой и правда в нашем городе туговато.

Опубліковано
Учитывая, что это состояние временное....

но повторяемое

Но не настолько часто повторяемое, как смена сезонов.

• 1 рік потому...
Опубліковано

В ТЦ "Імідж" відкрився новий магазин. Одяг на будь-який смак. Ціна доступна, порівняно з усіма магазинами в Луцьку. Якість мене здивувала. Рекомендую!

Опубліковано

Белье для бременных вещь полезная. Поддерживает живот. А белья для кормящих? Это ж ваще находка. Лучше недоесть пироженку но купить удобное белье.

• 2 року потому...
Опубліковано

Ходила я з кумою по цих всіх магазинах, ціна там насправді кусаються. Знайшли не погану точку на Варшавському. Ціна помірні, якістьне погана. Контейнер знаходиться в районі Хмельницьких рядів. Рекомендую поцікавитись. Ми там зробили покупку, про яку кума не жаліє

• 2 місяця потому...
Опубліковано

У мене лишились речі для вагітних в хорошому стані, правда великих розмірів. Одяг купувала в Діанорі. Може кому потрібно, пишіть. Є двоє брюк, кілька тунік. Саме на осінь.

Опубліковано

Який розмір потрібно, є одяг для вагітних від 42 до 70р. давайте електронку скину фото.

написала в ПП

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Який розмір потрібно, є одяг для вагітних від 42 до 70р. давайте електронку скину фото.

І мені, будь-ласка.

[email protected]

А магазин "Мама і Я" біля пологового? Там ніби достатньо одягу??? Ще не купувала, бо термін ще маленький, але заходила.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...