Перейти до змісту

Янукович стал президентом. Зал аплодировал стоя

BACbOK

Рекомендовані повідомлення

h_1267087649_9d10c6c3c0.jpg

Виктор Янукович с трибуны Верховной Рады принес присягу на верность народу Украины. Он держал правую руку на Конституции и Пересопницком Евангелии.

"Я, Виктор Янукович, волей народа избранный президентом Украины, вступая на этот высокий пост, торжественно присягаю на верность Украине. Обязуюсь всеми своими делами отстаивать суверенитет и независимость Украины, заботиться о благе Отчизны и благосостоянии украинского народа, отстаивать права и свободы граждан, соблюдать Конституцию Украины и законы Украины, исполнять свои обязанности в интересах всех соотечественников, повышать авторитет Украины в мире", - сказал он и подписал текст присяги.

Гости, которые находятся в сессионном зале парламента, слушали стоя.

Председатель Центральной избирательной комиссии Владимир Шаповал вручил Януковичу удостоверение президента Украины, которое тот сразу положил в карман. Глава Конституционного суда передал ему свидетельство о вступлении на пост президента, символы президентской власти - печать и булаву и надел колар - орденскую цепь с гербовыми медальонами.

В Верховную Раду внесли президентский штандарт. Спикер Владимир Литвин пригласил Януковича занять место президента.

Супруга Виктора Януковича Людмила слушала его присягу с места для приглашенных.

P.S. От і маємо офіціно затвердженого нового Президента УКраїни.

P.P.S. Взято звідси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
простигоспади :_20:

Прощаю☺☻

В истории человечества был лиш один президент с криминальним прошлым-только его казнили-за геноцид

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спаси і помилуй нас, Господи, від такого президента :(

І прости нерозумних його обравших.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Инаугурационная речь президента Януковича.

Здорово, пацаны!

Думаю, маляву все получили, так что напоминать не надо, что на

последнем сходняке братва меня поставила смотрящим.

Сразу говорю, я - пацан правильный, поэтому прессовать никого не

собираюсь,хотя, если разбираться по понятиям, то эту шмару следовало бы

взять нахрапок. А то совсем за метлой следить перестала. Вообще-то я

базланить много не люблю, но если эта бикса коцаная и дальше будет бить

понты, то мои быки могут ее и зашкварить.

Тихушнику подфартило больше. Вовремя чушкан соскочил. Да еще и

форшманулся под конец. И если бы этотбаклан в последнюю минуту не пошел

держать мазу, дыбать бы ему сейчас на цырлах перед вертухаями. Век

свободы не видать!

В заключение хочу передать пламенный привет питерской братве. Пацаны,

срочно забивайте стрелку, хоть нормально побазарим. А то потом мне

надобудет еще с копченым встречаться, так что времени может и не быть.

На это удаляюсь до более вразумительных времен

ваш Альфок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І прости нерозумних його обравших

а вони вас прощати не будуть (і не прощають) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіяно фоткою з 1 посту:

65cef19a8a71.jpg

Єноти внизу - це американські політтехнологи Янука ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щодо сприйняття чужої перемоги.

2005 рік, у ПР і компанії перемогу вирвали з рук. При інавгурації Ющенка у ВР присутні всі фракції, обидва попередні Президенти.

2010 рік, БЮТ програє, фракція відсутня на інавгурації переможця виборів, ВАЮ теж чомусь не прийшов.

******** стид

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли 5 років тому інавгурували Президента Ющенка - мені це теж не подобалось і я вважала, що Президент якого призначив суд є не зовсім легітимним. Але я мусила з цим миритись і визнавати, що Віктор Андрійович є таки дійсним і правочинним главою нашої держави. В кінці його каденції він отримав дуже малий відсоток голосів громадян України - тобто преважна більшість тих хто його обирав - розчарувались.

Тепер Президентом обрано Януковича. Подобається це кому чи ні, але за нього віддали голоси наші співгромадяни. Більшість. І це визнав увесь світ. Я би радила опонентам змиритись з цим фактом, бо при ниньошньому Президенті нам усім жити 5 років. І працювати на благо себе і держави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щодо сприйняття чужої перемоги.

2005 рік, у ПР і компанії перемогу вирвали з рук. При інавгурації Ющенка у ВР присутні всі фракції, обидва попередні Президенти.

2010 рік, БЮТ програє, фракція відсутня на інавгурації переможця виборів, ВАЮ теж чомусь не прийшов.

Йо*аний стид

Я особисто НЕ ВІРЮ в чесну перемогу Янука. Біс з ними, з фальсифікаціями, взяти наприклад новий виборчий закон, по-суті зміну правил в процесі гри.

Думаю, ті, хто не прийшов, або поприсилали других-третіх осіб на "кенгурацію" цю мою думку розділяють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось така загогуліна...

photo_13088.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подобається це кому чи ні, але за нього віддали голоси наші співгромадяни. Більшість.

Більшість? Якщо керуватися не нашим недолугим законодавством, а простим математичним підрахунком, то більшість віддала свої голоси так чи інакше все-таки ПРОТИ нього (100 - 48.95% = 51,05%)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаєш приклади законодавств де керуються простим математичним розрахунком?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більшість? Якщо керуватися не нашим недолугим законодавством

система выборов в США - более несовершенная (ИМХО).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаєш приклади законодавств де керуються простим математичним розрахунком?

Не знаю. Просто звик називати речі своїми іменами, і якщо переможець виборів набрав менше 50% голосів - то це аж ніяк не більшість...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай зараз басурмани трохи покусають собі локті, а я радий за Президента В. Януковича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович вже починає роздавати посади джерело. До речі, Сергій Льовочкін - це "починатель" кризи Промінвестбанку, яка, в свою чергу, розпочала кризи по долару у вересні 2008 р. та банківської системи України. Він фактично "опустив" Промінвестбанк, що б потім разом з братами Клюєвими купити його у власника Матвієнка за копійки. Тільки брати Клюєви купили частину банку, а все інше росіяни.

На самій інавгурації неприємно вразило, що Янукович не співав гімн України - він же на майбутні 5 років обличчя нашої держави. Але Янукович невиправний - буде щось вчити, як наприклад українську мову, як припре. Думаю, що PRщики в цьому напрямку попрацюють.

А по самому Януковичу щось говорити дуже рано - почекаємо півроку.

Одним словом - що маємо, те і маємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай зараз басурмани трохи покусають собі локті, а я радий за Президента В. Януковича.

а басурмани це хто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно побачив в інеті - перший указ Януковича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на презідент.гов.юа дуже швидко все міняється... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на презідент.гов.юа дуже швидко все міняється... :)

Во-во, сам щойно побачив.

І ось перші офіційні призначення Януковича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как вы яхту назовете

Так она и поплывет

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та внього і так там одні мільйонери нахрена їм зарплати :D їм дай покерувать !!!!

А взагалі а всіх вітаю з презиком вертаїмось до КУЧМІЗМУ а при ньому хоч було зрозуміло

хто і за шо відповідає :) рано щось коментувати про якісь зміни, 100 днів керування пройде,

тоді побачимо, сам мусить звітуватьсь перед нами!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та внього і так там одні мільйонери нахрена їм зарплати :D їм дай покерувать !!!!

А взагалі а всіх вітаю з презиком вертаїмось до КУЧМІЗМУ а при ньому хоч було зрозуміло

хто і за шо відповідає :) рано щось коментувати про якісь зміни, 100 днів керування пройде,

тоді побачимо, сам мусить звітуватьсь перед нами!!!

Повністю погоджуюсь - при Кучмі все було зрозуміло: куди, кому, скільки і за що. Знаю, бо при Кучмі працював з державними органами.

Побачимо через півроку, що буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цей спосіб краще "Принцип Кондорсе"

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%...%80%D1%81%D0%B5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...