Перейти до змісту

Нова коаліція, новий прем'єр, новий курс держави.

Univers

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Luychi скорше за все вона буде сформована не на перебіжниках а на сталому костяку НУ. Читай вище. Людях які прогнозні, і якщо законопроекти будуть раціональні то вони будуть прийматись.

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У випадку перевиборів в парламенті не буде ні КПУ ні Литвина.

"Юлі" буде значно менше.

З.І. Можете закидати мене помідорами але мені подобається як зараз працює команда партії Регіонів.

В них параноїдальне бажання нагнути добродійку Юлю косою до п'ят і роблять це поступово і планомірно, закручуючи гайки з різних боків і без лементу. :)

Опубліковано
в парламенті не буде ні КПУ ні Литвина

кпу точно будуть

В них параноїдальне бажання нагнути добродійку Юлю косою до п'ят і роблять це поступово і планомірно, закручуючи гайки з різних боків і без лементу

коли тебе будуть нагибати надіюсь тобі теж сподобаєтся

Опубліковано

ВР прийняла в першому читанні зміни по регламенту.

Законопроектом передбачено, що "Коаліція депутатських фракцій у Верховній Раді – це сформоване за результатами виборів і на основі узгоджених політичних позицій та на засадах, встановлених Конституцією і цим Регламентом, об`єднання депутатських фракцій, народних депутатів, до якого входить більшість народних депутатів від конституційного складу Верховної Ради".
Опубліковано

що і треба було довести. зараз будуть формувати з позафракційними, імхо

продвинуть азарова.

іуди з нунс облажались ))

і це справді початок захоплення партіїєю регіонів всієї влади в державі. ще раз скажемо дякую тим хто голосував проти всіх.

Опубліковано
і без посту знали що тобі пох

гы...

я б на месте януковича, вообще бы парламент распустил, толку от него (парламента) 0 целых, сам знаешь сколько десятых...- ввел бы прямое президентское правление...

и вообще - пора уже гонцов к варягам засылать...

"Земля наша велика и обильна, а порядка в ней нет. Приходите княжить и владеть нами"

Опубліковано

То реальний якийсь пісець намальовується....

Вони будуть створювати депутатську більшість чхаючи при цьому на конституцію, вот вам і новий президент і новий курс держави, і пролягає той курс у цілковитий безпредєл...

Якщо з перших днів вони живуть по своїм лише собі відомим правилам... то страшно уявляти що робитиметься коли в них буде більшість, свій прем’єр, і відповідно цілковита влада в країні... думаю ВОНА вам здаватиметься божим одуванчиком, і радіти лише лишатиметься з дешевої капусти...

Так що громадяни, улибаємся і змащуємо вила, скоро вони знадобляться...

Опубліковано
До чого тут цей висер?

тупі селюки після 17го року теж раділи "країні рад" і були впевнені що їх накормлять і напоють.

через лічені роки вони їли своїх дітей.

Опубліковано

sistem кудись тебе не туди понесло.

В пророки записався? І чітко бачиш що буде далі. То тобі не сюди, а на сторінки дешевенької газетки. Там робити свої глибокі аналізи і прогнози коли і хто кого нагне. І проводь паралелі порівнянь.

Опубліковано

Поживемо побачимо... Нічого хорошого не чекаю. Думаю, країна буде продовжувати гнити і далі + тупий дерибан під коміркою ... Ось і все. Селяни вождєлєнної ковбаси теж не отримають.

Опубліковано
тупі селюки після 17го року теж раділи "країні рад" і були впевнені що їх накормлять і напоють.

через лічені роки вони їли своїх дітей.

А ти в нас такий інтелектуал, що помітив значну різницю між 2ма політ силами? Їм "обом" потрібно одне й те ж саме. Одна, з нашою допомогою, вже порулила. Тепер будуть рулити інші.

Я не казав, що ПР нагодує усіх чи бодай кого небуть окрім себе. І голосував я за Юлю, як за менше зло. Але в тому, що вони роблять прослідкується логіка, чого не було жодного разу за 5 років в наших помаранчевих лідерах. Саме за логіку і планомірність я знімав перед ними капелюха.

З.І. Що це за куйню ти написав щодо поїдання дітей?

Опубліковано

Поки ви тут ведете політичну суперечку, у ВР вже еротичні перепалки почались. :D

Литвин: " Для тих хто кричить, ви кусатись не вмієте, тільки лизати"

Філенко: "Пане голово, ваша остання репліка, дає мені право сказати, що не вам нас учити, як погано лизати і сосати. Тепер кажуть, що Литвин у нас Мороз-2. Нічого подібного. У нас в селі таких як литвин називали морозенята"

Опубліковано

Апиридили! До сих пор под столом.

И еще узнал ВР-ный жаргон: теперь коалиция будет не фракциями, а "тушками" :)

Опубліковано

Карочє, Рада у стані опупіння.

ОПУПІТИ, -ію, -ієш, док. крим., жрм. Відчути стан стресу, збентеження, занепокоєння.
Опубліковано
И еще узнал ВР-ный жаргон: теперь коалиция будет не фракциями, а "тушками" :)

Роздрібна торгівля.

Опубліковано

А тепер прості смертні задумайтесь! Якщо вже у верховному органі влади, народними обранцями торгують акі тушками, то яка ж тоді на вас чекає доля! а?!

Опубліковано
А тепер прості смертні задумайтесь! Якщо вже у верховному органі влади, народними обранцями торгують акі тушками, то яка ж тоді на вас чекає доля! а?!

Чим це відрізняється від купівлі "морозовців"?

Опубліковано

Какчеством! :D Вибачте, вирвалось :rolleyes:

А як називається той заклад, де всі продаються поштучно і з кусатєльно-,сосатєльно-, лизатєльними рефлексами все впорядку? :)

От така і доля...

Опубліковано
А як називається той заклад, де всі продаються поштучно і з кусатєльно-,сосатєльно-, лизатєльними рефлексами все впорядку? :)

Chatte: мене уміляє швидкість вашою реакції! :D

Ви вірно підмітили, коли верховний орган країни - бордель, то вся країна буде лизати та сосати... всі активно тренуємо лизально-сосальні м’язи лиця <_<

Опубліковано

Якщо вірити деяким неперевіреним джерелам то Яценюк збирає підписи під себе в НУНС. Може вони запихнуть індивідуальні амбіції десь поглибше і все таки консолідуються. Все таки конституційна коаліція вигідна усім, навіть ПР.

В віторок-середу буде ставитись питання більшості і прем'єра. Час є, давай Сеня давай!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...