Перейти до змісту

Кривий Вал тепер односторонній

RomaBoma

Рекомендовані повідомлення

сьогодні зранку пасуться повним ходом. Одже так, заїзд для тих хто проживає, або має офіс на Кривому Валі - заїзд тільки з Глушця!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
УРА! Нарешті вчора ДАЙці помітили знак "Рух прямо" по вул Хмельницького і влаштували засаду на Кривому Валу. Спочатку стояло аж дві їх машини між Хмельницького і Горького (щоб не тікали на Горького), потім лишилась одна. Дуже виявилось місце злачним, бо я їх там спостерігав десь аж до 15.00.

вже тиждень пасуцця там ! щодня ...

переважно з 9ї ранку до обіда, і десь після 15ї до кінця робочого дня =)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі, при повороті на Кривий Вал по правилам, тобто від парку, знак шо він (Кривий Вал) односторонній вже вроді нема =))) висить тіко "Рух заборонено"

+ дуже оригінально придумали місцеві ... повісили мішки для сміття на знаки "поворот тільки направо/наліво" біля почти і на вул Горького відповідно!

цікаво, чи допоможе це при оправданні перед гайцями типу "бл*я буду не бачив знача" =))

З.І.

ажіотаж в них тут ппц =)

зазвичай зранку стоїть ДЕУ біла .. а після обіду пасат! спиняють по 2-3-5 машин одразу!!!!!111

водії стоять в черзі на прийом =)

Будьте обережні =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто втухаю, сцена нагадує стадо бізонів яке заганяють індійці до урвища і ті починають просто звалюватись вниз не всилах зупинитись і підштовхувані іншими. Скільки народу вже перелопатили дайці на Кривому а він далі пре як навіжений, дайці тупо неможуть поїхати з точки, бо їм в морду впирається наступний любитель екстріму і так без перестанку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо виїхати з вулиці що на проти Кривого Валу? там вроді немає ніяких знаків...

9132201.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання до шановних автолюбителів, та автолюбителів юристів :)

Дружина працює на Кривому Валу. Авто зареєстроване на неї. Я з правом керування.

Маю в наявності довідку видану дружині, що вона дійсно працює за адресою вул. Кривий Вал, №_

Як на думку вельмешановних форумчан поведуть себе ДАІці коли я керуватиму авто рухаючись під знак 3.1. Рух заборонено піднімаючись від парку ? Мотивація у випадку зупинки державтоінспектором - повертаю авто дружині :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі, при повороті на Кривий Вал по правилам, тобто від парку, знак шо він (Кривий Вал) односторонній вже вроді нема =))) висить тіко "Рух заборонено"

+ дуже оригінально придумали місцеві ... повісили мішки для сміття на знаки "поворот тільки направо/наліво" біля почти і на вул Горького відповідно!

цікаво, чи допоможе це при оправданні перед гайцями типу "бл*я буду не бачив знача" =))

З.І.

ажіотаж в них тут ппц =)

зазвичай зранку стоїть ДЕУ біла .. а після обіду пасат! спиняють по 2-3-5 машин одразу!!!!!111

водії стоять в черзі на прийом =)

Будьте обережні =)

це організація яка встановлює дорожні знаки мішки повісила, а не місцеі, тому що „Проект організації дорожнього руху в центральній частині міста” ще не впроваджений в дію!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання до шановних автолюбителів, та автолюбителів юристів :)

Дружина працює на Кривому Валу. Авто зареєстроване на неї. Я з правом керування.

Маю в наявності довідку видану дружині, що вона дійсно працює за адресою вул. Кривий Вал, №_

Як на думку вельмешановних форумчан поведуть себе ДАІці коли я керуватиму авто рухаючись під знак 3.1. Рух заборонено піднімаючись від парку ? Мотивація у випадку зупинки державтоінспектором - повертаю авто дружині :)

Не распространяется действие знаков:

3.1-3.8, 3.11 - на транспортные средства, которые обслуживают граждан или принадлежат гражданам, которые проживают или работают в этой зоне, а также на транспортные средства, которые обслуживают предприятия, которые расположенные в обозначенной зоне. В таких случаях транспортные средства должны въезжать в обозначенную зону и выезжать из нее на ближайшем перекрестке к месту назначения;

У тебя канает как "обслуживают", так и "принадлежат".

Запомни: знак называется 3.1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні була нагода поїхати за товаром до Будинку побуту на Лесі, зі сторони Б. Хмельницького при в'їзді на вул. Кривий Вал ніяких знаків не стоїть. Біля пошти стояла машинка ДАЙ-ців, сношала водіїв, які припаркувались біля пошти. Ну, думаю, все. Грошів будуть вимагати. Але вони навіть не звернули на мене уваги. Повернув до БП, забрав, те що було потрібно, спускаючись вниз до Кривого Валу помітив на перехресті знак "Рух наліво", але він був прикритий мішками для сміття. Знову ж таки повільно проїхав біля ДАЙців - ніякої ере.. реакції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як спускаєшся по Хмельницького десь за двадцять метрів до повороту висить знак рух прямо він і забороняє поворот наліво, а не спинили вони тебе бо більше двох зараз не зупиняють, їм і так вже нема де гривні складати

А якщо виїхати з вулиці що на проти Кривого Валу? там вроді немає ніяких знаків...
там стоїть знак рух тільки направо
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю не знаю - сьогодні я попався (треба частіше борду читати :) Гаішна Daewoo 0142 вроді . Всіх дійсно не затримують бо чи то родичі, чи то круті чи то знайомі чи то просто не встигають :) Заїхати дійсно вроді можна так як писав biter (див. мапу), бо коли я зауважив чому це мерс їде і ви його не зупиняєте (водій мерса помахав ручкою даішникам) - "а я не помітив звідкі він повернув" сказав даішник... Але мій попередник пише що там знак - вибачте не дочитав... Тоді на стоянку біля першої школи і гуляти по центру :) Для здоровя це добре :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там вроді немає ніяких знаків
оце "вроді" зараз дорого коштує, краще пішки чи на маршрутці об'їздити територію і розібратись точно ніж потім давати сто рублів чи підписувати протокол
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно дивився. Є два знаки. Трикутник - біле тло, червона рамка, одним кутом донизу. І біла стрілка на синьому фоні, показує направо :)

Є толковатєлі знаков?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, а сіра труба чи стовп були? Якщо без них, то можна не звертати уваги...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно дивився. Є два знаки. Трикутник - біле тло, червона рамка, одним кутом донизу. І біла стрілка на синьому фоні, показує направо smile.gif

Є толковатєлі знаков?

image55.gif і такий image126.gif ?

Якщо без них, то можна не звертати уваги...

Тобто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно дивився. Є два знаки. Трикутник - біле тло, червона рамка, одним кутом донизу. І біла стрілка на синьому фоні, показує направо :)

Є толковатєлі знаков?

Виїзд на вулицю з одностороннім рухом ( якщо не помидяюся)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

snight, ага :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виїзд на вулицю з одностороннім рухом ( якщо не помидяюся)
Точно
Виїзд на дорогу або проїзну частину з одностороннім рухом у напрямку, показаному стрілкою. Рух транспортних засобів по цій дорозі або проїзній частині дозволяється лише у напрямку стрілки.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді протипоказань для проїзду на кривий вал перетинаючи хмельницького немає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Кривому Валу ще діє двосторонній рух!

найблищим часом відкриють вул. Сенаторки Левчанівської (бувша Мєдвєдьєва)

там буде односторонній рух в напрямку з вул. Богдана Хмельницького до вул. Глушець.

а на вул. Кривий Вал односторонній рух з вул. Глушець на вул. Богдана Хмельницького.

Це дозволить розвантажити автомобілепотік центральної частини міста.

Про зміни в організації дорожнього руху буде повідомлено в ЗМІ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прєлєстная новость!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Кривому Валу ще діє двосторонній рух!
при умові що Ви вже знаходитесь на Кривому Валі. А ось заїхати туди - проблема :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мин 30 назад была необходимость заехать с Б.Хмельницкого на Кривой Вал, внаглую поворачиваю (ГАИцы стоят возле Почтампа), останавливают, "Що,порушуемо?" "Нет"-говорю. Ну и начинается лекция про знак 4.1.1 Движение только прямо. Прошу показать. Гаец садится в Пасат и едет посмотреть на знак. Возвращается и начинает не внятно помукивать. Причина тому - внеший вид вышеупомянутого знака. А выглядит он приблизительно так - верхняя часть знака тупо зарисована чем-то чёрным.

post-490-1268839014_thumb.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за "знаковим тероризмом" наше майбутнє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і мене 14.03. вже штрафанули. протокола вліпили. Накатав скаргу в суд. Скоро розгляд... далі відпишусь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...